Skip to content

Kar- og brusearmaturer

    Badekar-armaturer og armaturer til brusere    Et godt armatur, eller blandingsbatteri, som det også kaldes, spiller næsten en lige så stor rolle for badet som en god bruser. Det er armaturet til bruseren, der gør det muligt for dig at justere vandtryk og tem...

Alle varer i denne kategori (3)

Sorter efter

Pris pr. stk

1.111,35 DKK 889,08 DKK
Kun  111,14 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.330,00 DKK 1.064,00 DKK
Kun  133,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

811,00 DKK 648,80 DKK
Kun  81,10 / måned med

Lev. omk. tillægges

 

 

Badekar-armaturer og armaturer til brusere 

 

Et godt armatur, eller blandingsbatteri, som det også kaldes, spiller næsten en lige så stor rolle for badet som en god bruser. Det er armaturet til bruseren, der gør det muligt for dig at justere vandtryk og temperatur, og lade dig nyde et skønt bad uden kæmpe temperatur- og vandtryksudsving. Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af lækre badekar-armaturer og armaturer til brusere. Men det er ikke hvilke som helst armaturer, du finder hos os. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer fra danske grossister. Det betyder, at du kan få kvalitetsarmaturer til skarpe priser. Du bør dog være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

 

Hvad er er et armatur til en bruser? 

 

Et armatur til en bruser har faktisk nogenlunde de samme funktioner, som du kender det fra et håndvaskarmatur. Det sørger for at blande koldt og varmt vand, så du får dejligt tempereret vand ud af bruseren i netop den temperatur, som du finder behagelig. Moderne armaturer til brusere kan justere temperaturen ved, at du drejer på en termostat og tilpasser vandtrykket. Det er netop derfor, de også går under navne som termostatarmatur, termostatbatteri eller brusebatteri. I gamle armaturer er der en hane til det kolde vand og en til det varme vand. Her skal du justere på henholdsvis det kolde og varme indtil, du når den ønskede temperatur – det er ikke nødvendigvis super vandbesparende, da vandet ofte ender med at løbe længe inden den rette badetemperatur er fundet. 

 

Hvad er forskellen på et badekar-armatur og et brusearmatur?

 

Et badekar-armatur adskiller sig fra brusearmaturet ved, at det har en hane, der kan benyttes til at fylde badekarret med vand og samtidig har en bruser tilsluttet. Det er muligt at skiftet mellem, om vandet skal komme ud af hanen eller bruseren. Et armatur til en bruser har kun en udgang; nemlig gennem bruseren.  

 

Det skal du overveje, når du skal have armatur til din bruser 

 

Når du skal have et badekar-armatur eller armatur til bruseren, er der nogle ting, du bør overveje. Armaturet skal naturligvis passe til din stil på badeværelset, men udover stil og udseende bør du overveje: 

 

  • Om bruse- og badekar-armaturet skal være ekstra robust 
  • Om armaturet skal være indbygget eller ej
  • Om armaturet skal have en vandsparefunktion  

 

 

Armaturer med vandsparefunktion 

 

Et armatur til brusere kan fås med vandsparefunktion. Vandsparefunktionen kan spare op til 60 % af vandforbruget, når du er i bad – og det er noget der batter på vandregningen. Når du skal vælge badearmatur med vandsparefunktion, skal du kigge efter det, der kaldes vandgennemstrømning. Denne skal være på mellem 6-8 liter for at kunne kategoriseres som vandbesparende.  

 

Køb badekar-armaturer og armaturer til brusere hos GreenDozer.com  

 

Når du handler badekar-armaturer og armaturer til brusere hos GreenDozer.com, kan du gøre en god handel med god samvittighed. Du redder nemlig de nye, overskydende varer fra at ende deres dage på lossepladsen, og du kan samtidig spare helt op til 90 %. Når du shopper hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive klogere her.