Skip to content

Indbygningsarmaturer

  Smukke indbygningsarmaturer De smelter ind i væggen. Kommer i et utal af smukke designs, der skriger gennemført luksus og lækkerhed – og dét er grunden til, at du overhovedet bemærker dem. Det er naturligvis indbygningsarmaturer, der er tale om. Indbygningsarmat...

Alle varer i denne kategori (2)

Sorter efter

Pris pr. stk

382,00 DKK 305,60 DKK
Kun  38,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

494,00 DKK 395,20 DKK
Kun  49,40 / måned med

Lev. omk. tillægges

 

Smukke indbygningsarmaturer

De smelter ind i væggen. Kommer i et utal af smukke designs, der skriger gennemført luksus og lækkerhed – og dét er grunden til, at du overhovedet bemærker dem. Det er naturligvis indbygningsarmaturer, der er tale om. Indbygningsarmaturer tager armaturer til bad og bruser til et helt nyt niveau. Det er nemlig meget mere end bare et praktisk blandingsbatteri, der søger for, at du kan få tempereret vand, når du vil. Det er den perfekte fusion af funktionalisme og lækkert design, der pleaser øjet hver gang, det vandrer over indbygningsarmaturet, uanset om det er i badet eller ved håndvasken. 

Hos Greendozer.com finder du dog ikke kun smukke, indbygningsarmaturer. Vi forhandler også et bredt udvalg af traditionelle armaturer til køkkenhåndvask og bad. Men det er ikke hvilke som helst armaturer. Alle vores varer er nemlig nye, overskydende var fra danske, grossister, da de ikke kan få dem solgt til deres faste erhvervskunder.  

Hvad er et indbygningsarmatur?

Ja, hvad er et indbygningsarmatur helt præcist? For er alle armaturer ikke bygget ind i væggen på den ene eller anden måde? Det særlige ved et indbygningsarmatur er, at det er fuldt ud integreret i væggen. Det vil sige, at der ikke er nogen omløbere med koldt og varmt vand, som rager ud af væggen og som armaturet skal monteres på. Ved et indbygningsarmatur har du kun selve hanen til varmeregulering og vandtryk til at stikke ud af væggen. Resten af armaturet sidder nemlig inde i væggen. Her er det gerne tale om en boks, hvor al indmaden til termostat og vandstyring findes. Da alt det “praktiske” er gemt væk, kan du med et indbygningsarmatur få et lækkert, enkelt og simpelt udtryk på badeværelset. 

Eksklusivt bad med et indbygningsarmatur

Indbygningsarmaturer kan ofte fås sammen med indbygningssæt. Det er eksempelvis muligt også at få bruser og håndbruser indbygget. Det betyder, at du slipper for den traditionelle brusestang, hvor bruseren kan justeres i højden. I stedet har du en hovedbruser monteret i din ønskede højde samt en supplerende håndbruser. Dette skaber sammen med indbygningsarmaturet et lækkert sammenfattet udtryk i badet, som ikke kan undgå at lede dine tanker hen på lidt lækker hotelluksus. Det er en simpel måde, at give dit badeværelse et eksklusivt udseende, der ikke kan undgå at imponere dine gæster. 

Køb indbygningsarmaturer hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber smukke indbygningsarmaturer hos GreenDozer.com, er du med til at skabe et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du ganske simpelt ved at gøre en knaldgod handel og købe nye, overskydende varer til fordelagtige priser. Ja, du kan faktisk spare helt op til 90 % på splinternye varer, der ellers ville have end deres tid på denne jord som luksus-skrot på lossepladsen. Hos GreenDozer.com bekæmper vi skrot i byggebranchen. Vil du blive klogere på, hvorfor det er vigtigt, kan du læse mere her