Skip to content

Brusekabiner

  Brusekabiner i glas Brusebade og bade er efterhånden en del af dagligdagen, og det gør derfor heller ikke noget at badet er lige lidt ekstra lækkert, når det nu bliver brugt så tit. En brusekabine er nemlig meget mere end bare en brusekabine. Den kan forlænge og u...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Brusekabiner i glas

Brusebade og bade er efterhånden en del af dagligdagen, og det gør derfor heller ikke noget at badet er lige lidt ekstra lækkert, når det nu bliver brugt så tit. En brusekabine er nemlig meget mere end bare en brusekabine. Den kan forlænge og understrege stilen i dit badeværelse på bedste vis. Du finder dem nemlig i et væld af forskellige designs, der passer til alt fra hyggelige, franske badeværelser til badeværelser med en stram minimalistisk stil. Med en lækker brusekabine og styr på vandstrålerne, kan du slappe af og lade dig forkæle af i det varme vand. 

Hos GreenDozer.com finder du brusekabiner i fremragende kvalitet. Ja, du finder faktisk alt fra brusehjørner til smukke brusevægge i glas. Men det er ikke hvilke som helst brusekabiner, du finder her hos os. Alle vores varer er nemlig nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister.  

Smukke og elegante brusekabiner i glas

Brusekabiner behøver ikke at være store skrumler, der bare er et praktisk badeområde placeret i hjørnet af badeværelset. Brusekabiner i glas er utroligt smukke og dekorative. Og netop det gør det muligt at skabe en eksklusiv oase, hvor du kan nyde dit daglige bad uden, at det optager alt for mange kvadratmeter i husets måske mindste rum. Brusekabiner i glas er populære fordi, de giver et let udtryk og lader dig slå dig løs med flotte, dekorative fliser på væggen, en smuk bruser og et elegant armatur. Nogle brusekabiner kan faktisk fås med indbygget armatur og brusesæt alt efter, hvilke udgaver du går efter. Brusekabiner i glas har det dog med at blive tilkalket på et eller andet tidspunkt – uanset hvor umage du gør dig med at tørre op efter badet.  

Vedligeholdelse af brusekabiner i glas

Ligesom med så meget andet kræver det en smule vedligeholdelse at holde din brusekabine pæn og fri for kalk – særligt hvis du har en smuk brusekabine i glas. Det er umuligt at undgå kalkaflejringer i brusekabinen, uanset hvor du bor. Der er nemlig altid kalk i vandet, koncentrationen kan dog variere. Er der kun ganske få kalkaflejringer på din brusekabine i glas, kan det meste faktisk tages med ganske almindeligt opvaskemiddel på en opvredet klud kombineret med en god portion knofedt. Kan opvaskemidlet ikke klare opgaven, kan du anvende en mild koncentration af eddike eller citronsaft. Syren i disse er nemlig med til at opløse kalken. Du kan derefter tørre efter med en tør klud. Har du fliser i din brusekabine, bør du undersøge om, de kan klare syren fra citronen og eddiken, inden du får den fikse idé at give hele badet en afkalkningstur.  

Køb brusekabiner i glas hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber ny brusekabine hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du nemlig ved at redde brusekabinen fra at blive smidt ud. Det virker måske lidt voldsomt at smide helt nye varer, der absolut intet fejler, ud. Men det er realiteten i byggeindustrien, da grossisterne nogle gange ikke kan få solgt varerne til deres erhvervskunder af forskellige årsager. De ser sig derfor nødsaget til at skrotte dem. Hos GreenDozer.com bekæmper vi skrot, og giver dig mulighed for at spare helt op til 90 % på nye, overskydende varer.