Skip to content

Håndklædeholdere

Håndklædeholdere til ethvert badeværelse En håndklædeholder eller håndklædekrog er et must have i ethvert badeværelse, så du dine håndklæder kan tørre, efter du har været i bad. Et fugtigt håndklæde er nemlig et fantastisk sted for bakterier at formere sig. D...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (10)

Sorter efter

Pris pr. sæt

81,00 DKK 64,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. sæt

208,00 DKK 166,40 DKK
Kun  20,80 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

144,10 DKK 115,28 DKK
Kun  14,41 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

155,11 DKK 124,09 DKK
Kun  15,51 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

121,00 DKK 96,80 DKK
Kun  12,10 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

17,00 DKK 13,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

103,49 DKK 82,79 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. sæt

66,00 DKK 52,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. sæt

88,00 DKK 70,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

353,00 DKK 282,40 DKK
Kun  35,30 / måned med

Lev. omk. tillægges

Håndklædeholdere til ethvert badeværelse

En håndklædeholder eller håndklædekrog er et must have i ethvert badeværelse, så du dine håndklæder kan tørre, efter du har været i bad. Et fugtigt håndklæde er nemlig et fantastisk sted for bakterier at formere sig. Derfor er det vigtigt, at dit håndklæde tørrer så hurtigt som muligt. Du kan købe mange flotte håndklædeholdere af forskellig slags, så her på siden kan du helt sikkert finde en håndklædeholder, der passer til netop dit badeværelse.

Typer af håndklædeholdere

 • Fastmonteret håndklædestang
 • Håndklædestang med svingarme
 • Håndklædekroge
 • Håndklædeknagerække
 • Stige håndklædeholder
 • Håndklædetørrer

Det optimale valg er en el håndklædetørrer, da det tørrer dit håndklæde hurtigst. Det næst mest optimale valg er en håndklædeholder eller håndklædestang, hvor dit håndklæde kan hænge bredt helt ud, så det ikke folder, så det holder på fugten.

Vigtige overvejelser, når du skal vælge en håndklædeholder

Hvor stort er dit badeværelse? Hvor mange personer skal have håndklæder hængende på håndklædeholderen? Hvor i badeværelset er der plads til håndklædeholderen eller håndklædekrogene? Det er blandt de spørgsmål, du skal stille dig selv, når du vælger en håndklædestang eller håndklædekrog.

Hvilken af ovennævnte typer af håndklædeholdere, du skal vælge, afhænger af:

 • Håndklædeholderens placering og montering
 • Håndklædeholderens materiale
 • Dit budget

Og så er det selvfølgelig vigtigt, hvilken stil du er til, så du nyder synet af din håndklædeholder hver dag.

Placering og montering

Du kan vælge mellem 3 forskellige former for montering, som hænger sammen med, hvilken type håndklædeholder, du skal vælge:

 • Væghængt håndklædestang eller håndklædekrog – enten med skruer eller selvklæbende kroge
 • Dørhængt knagerække til håndklæder
 • Fritstående håndklædeholder eller stige

Hvis du har et stort badeværelse med masser af plads, har du frit valg på alle hylder, når du skal vælge håndklædeholder. Så handler det udelukkende om din personlige stil og dit budget. En fritstående håndklædeholder eller stige er utroligt flot og kan give god luft omkring hvert håndklæde, så det tørrer hurtigere.

Har du et mellemstort badeværelse med god vægplads, har du plads til en håndklædestang med plads til flere håndklæder og evt. med svingarm, så du kan få god spredning på håndklæderne, og de tørrer hurtigere. Så mindsker du mængden af bakterier i håndklædet, så det kan holde et bad eller to længere.

Har du et lille badeværelse, er håndklædekroge eller en dørhængt håndklædeknagerække optimal. Den optager minimalt med plads i badeværelset. Det vil dog være en idé at udskifte håndklædet et par bade før, end hvis du har en håndklædestang, da håndklædet hænger mere krøllet sammen og derfor er fugtigere i længere tid.

Materiale

Hvilket materiale din håndklædeholder skal være lavet af, er i høj grad et spørgsmål om personlig smag. En håndklædestige i træ er et moderne valg, som bringer noget varme og hygge ind i badeværelsets indretning.

Du kan også vælge de mere holdbare og modstandsdygtige materialer som messing eller rustfrit stål. Et andet moderne farvevalg er en sort håndklædeholder, som kan skabe noget kontrast i badeværelset, hvis du har hvide badeværelsesmøbler. Men den sorte håndklædestang kan også blende flot ind, hvis du har sorte eller mørke klinker.

Ud over selve farven på håndklædestangen eller håndklædekrogen, kan du også vælge mat eller blank finish.

Dit budget

Dit valg af håndklædeholder afhænger selvfølgelig også af dit budget. Det helt luksuriøse og dyre valg er en håndklædetørrer med el. Den er bygget til flere håndklæder og er beregnet til, at de skal tørre hurtigt, og give dig lune håndklæder til tørre dig med.

Det næst dyreste valg er håndklædestigen. Den står som en skulptur i badeværelset, og har også plads til flere håndklæder, der er bredt helt ud, og derfor tørrer hurtigt.

Håndklædestangen er det næste prispunkt i rækken af håndklædeholdere. Du kan vælge en med svingarm, som er en praktisk model, men som fylder ud i rummet. Den fastmonterede håndklædestang er pladsbesparende, samtidig med at håndklæderne kan hænge bredt ud, så de tørrer hurtigt.

Den billigste løsning er håndklædekrogen. Den fylder meget lidt på væggen og er diskret. Ofte bruges den til et lille håndklæde, man kan tørre hænderne i, når du har vasket dem. Så er håndklædet ikke lige så vådt, som hvis du har tørret hele kroppen efter et bad, og derfor kræver det heller ikke samme vilkår for at tørre.

Håndklædeholdere fra populære mærker

Køb håndklædeholdere, der passer til resten af dit badeværelse. Den sikreste måde at skabe en rød tråd gennem indretningen er at vælge en håndklædeholder fra samme mærke eller serie som dine badeværelsesarmaturer. Så får du nøjagtig samme nuance messing, eller samme matte overflade, som dit håndvaskarmatur eller brusearmatur. Derfor har vi håndklædeholdere fra kendte mærker som Grohe og Damixa.

Køb en overskudsvare hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Hos GreenDozer.com forhandler vi overskudsvarer for at hjælpe byggebranchen med at bekæmpe skrot. Overskudsvarer er helt nye varer, som grossister, producenter eller byggemarkeder har i overskud på deres lager, og som derfor står til at blive skrottet. Det kan de have af forskellige årsager. For eksempel kan varen være en sæsonvare, der er ved at udgå. Det kan være, at forhandleren har købt for mange varer hjem, og derfor har et overlager. Eller det kan være, at en af deres kunder har bestilt et parti hjem, som de har fortrudt, og derfor står forhandleren tilbage med for mange varer.

Læs mere om, hvorfor vi bekæmper skrot her.