Skip to content

Belysning og lamper

  Belysning og lamper Lys er efterhånden blevet en selvfølge, og du tænker sikkert slet ikke over, hvor vigtig god belysning er, når du tænder for stikkontakten en grå eftermiddag. Lamper og belysning er med til at forlænge dagene i vinterhalvåret og kan bidrage m...

 

Belysning og lamper

Lys er efterhånden blevet en selvfølge, og du tænker sikkert slet ikke over, hvor vigtig god belysning er, når du tænder for stikkontakten en grå eftermiddag. Lamper og belysning er med til at forlænge dagene i vinterhalvåret og kan bidrage med fornyet energi på mørke, regnfulde dage. Men belysning er ikke bare belysning - der findes et utal af lamper til forskellige behov. Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af alt fra inden- og udendørsbelysning over arbejdslamper til industribelysning. Hele vores sortiment består af overskudsvarer, der ellers ville have endt deres dage i skraldespanden. Udvalget af lamper kan derfor variere. 

Belysning skaber liv og tryghed

Belysning spiller en vigtig rolle i hverdagen, og det er derfor vigtigt at vælge den helt rette. Når det kommer til belysning i hjemmet, kan det deles op i indendørs- og udendørsbelysning. Udendørsbelysning er særligt vigtigt, da det er med til at skabe tryghed og hjælper dig med at orientere dig på mørke vintermorgener, hvor du eksempelvis skal finde vej til cykelskuret. Noget så simpelt som en enkelt væglampe, kan være nok til at gøre en forskel. Belysningen indendørs skal ligeledes være praktisk - men den skal meget mere end bare det. Indendørsbelysning må nemlig gerne sætte stemningen for dit hjem og skabe masser varme og hygge. Hos GreenDozer.com finder du billige lamper til ethvert rum. 

Lamper til badeværelse 

Spots og loftlamper er geniale på badeværelser, de giver masser af dejligt lys og optager ikke unødig plads. Du bør dog være opmærksom på, at almindelige lamper skal placeres minimum 60 cm fra badekarret og 120 cm fra brusehovedet. Det skyldes, at lamperne skal være beskyttet mod vandstænk og damp. Er dette ikke muligt, bør du altid vælge en lampe særligt beregnet til badeværelser. 

Lamper til køkken

Der er ikke noget værre, end at skygge for sig selv, når der skal kreeres lækre retter i køkkenet. God belysning er alfa-omega for en god arbejdsgang under madlavningen. Mulighederne er dog mange, når det kommer til valg af køkkenlamper. Du kan eksempelvis vælge praktiske loftlamper, der giver et godt lys i hele køkkenet suppleret med pendler over køkkenbordet og spisebordet for mere koncentreret og hyggelig belysning.

Lamper til stue 

Der er næsten ingen grænser for, hvilke lamper du kan bruge i stuen. Alt fra pendler over væglamper til standerlamper kan bruges. Det er nemlig ikke så meget lampetypen, der er af betydning, men hvordan du integrerer belysning i rummet. Må rummet gerne syne større, kan du med fordel hænge en loftlampe eller to i et hjørne, da dette er med til at skabe illusionen om et større rum. Du kan også skabe masser af hygge med belysning i stuen ved at bruge lamper til at inddele rummet i mindre zoner. Hæng eksempelvis en dekorativ væglampe ved siden af din lænestol eller skab et hyggeligt område ved sofaen med to pendler over sofabordet.

Køb belysning og lamper hos GreenDozer.com

Når du køber lamper og belysning hos GreenDozer.com, hjælper du med at bekæmpe skrot og overskudsvarer. Du kan spare helt op til 90 % på lamper og belysning - der er er altså rig mulighed for at gøre en god handel samtidig med, at du bidrager til et mere bæredygtigt Danmark. Vil du vide mere om, hvordan bæredygtighed og overskudsvarer hænger sammen, kan du læse mere lige her.