Skip to content

Loft- og væglamper

Billige loftlamper og væglamper til soveværelser, badeværelser og køkken Du bemærker slet ikke, at de er der, når du træder ind i et rum. De er uundværlige og sørger for, at du altid kan se, hvad du laver. Det er naturligvis loftlamper, der er tale om. De vidund...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (130)

Sorter efter

Pris pr. stk

99,00 DKK 79,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

149,00 DKK 119,20 DKK
Kun  14,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

149,00 DKK 119,20 DKK
Kun  14,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

75,00 DKK 60,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

743,24 DKK 594,59 DKK
Kun  74,32 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

870,30 DKK 696,24 DKK
Kun  87,03 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

6.869,11 DKK 5.495,29 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

4.510,59 DKK 3.608,47 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.260,70 DKK 1.008,56 DKK
Kun  126,07 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

4.329,64 DKK 3.463,71 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.545,00 DKK 1.236,00 DKK
Kun  154,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.181,93 DKK 945,54 DKK
Kun  118,19 / måned med

Lev. omk. tillægges

Billige loftlamper og væglamper til soveværelser, badeværelser og køkken

Du bemærker slet ikke, at de er der, når du træder ind i et rum. De er uundværlige og sørger for, at du altid kan se, hvad du laver. Det er naturligvis loftlamper, der er tale om. De vidunderlige lysende tingester, der er diskret placeret oppe under loftet, bader rummet i det klareste lys, når du trykker på stikkontakten. De svæver over dig som små lysende sole og forvandler dunkle rum til skønne opholdssteder – nemt og bekvemt. Loftlamper er takket være deres placering oppe under loftet helt perfekte i alle slags bygninger lige fra offentlige institutioner over butikker til fine, private hjem. Med en væglampe kan du skabe små hyggelige zoner og eventyrlige kroge. Indret eksempelvis en hyggelig læsekrog med en væglampe i køkkenet sammen med en behagelig lænestol, så du kan nærstudere ugens madopskrifter inden, du skal i gang med madlavningen. Hos GreenDozer.com finder du fine loftlamper og væglamper til ethvert formål. Det skyldes, at alle vores lamper – ja alle vores varer – faktisk er overskydende varer fra grossister og producenter. Du kan derfor få lamper fra anerkendte mærker til billige penge samtidig med, at du hjælper vores miljø ved at bekæmpe skrot. Overskydende varer ender nemlig ofte deres dage i affaldscontaineren, hvilket vi hos GreenDozer.com prøver at undgå. 

Derfor er loftlamper uundværlige 

Loftlamper er ikke ligefrem de mest sexede lamper at have i hjemmet – men for pokker hvor er de praktiske og mildest talt uundværlige. En loftlampe i soveværelset eller køkkenet kan give dig alt det lys, du står og mangler, og du kan sagtens få dem til at indgå i indretningen. Vælg en diskret udgave, du knap nok bemærker og som falder i med loftet, eller vælg en, der understreger stilen i dit køkken eller soveværelse. Det kan gøres ved at vælge en smuk form eller farve på lampen. 

LED-loftlamper er miljørigtige 

Loftlamper er en af de nemmeste måder at få god belysning i større rum. Det kan desuden være en fordel at vælge LED-loftlamper til dette formål. LED-pærer tænder nemlig lige med det samme, og så har de lang levetid og sparer på strømmen. Du kan derfor spare besværet ved hyppig udskiftning af pærer i dine loftlamper ved at vælge LED. 

Ved at vælge LED-loftlamper, gør du også miljøet en tjeneste. Det skyldes nemlig, at LED-pærer ikke indeholder kviksølv, som faktisk er blevet påvist at være skadeligt for sundhed og miljø. Kviksølv findes normalt i sparepærer, og du skal derfor være opmærksom på korrekt afskaffelse af disse, når de går itu eller ikke virker længere. Vil du vide mere om kviksølv, kan du læse mere hos Miljøstyrelsen.  

Vælg den rette væglampe 

Det er ikke altid lige nemt at finde en væglampe. Der findes nemlig utroligt mange forskellige varianter. Inden du lægger dig fast på en bestemt væglampe, bør du overveje, hvad den skal bruges til, og hvilket rum den skal placeres i. Skal væglampen være i soveværelset og fungere som natlampe, eller skal den give masser af lys på badeværelset?  

Væglamper til soveværelse  

Væglamper til soveværelset har ofte to forskellige funktioner. Enten skal de bruges som natlampe inden, du skal sove, eller også skal de give god læsebelysning. Skal din væglampe i soveværelset bruges til natlæsning, er det en fordel at vælge en lampe med LED-lys samt en lampe, der kan justeres, så du har godt lys uanset, hvordan du ligger og læser. Skal den blot benyttes som natlampe, kan du sagtens gå med en ikke justerbar væglampe. Her bør du vælge en lyskilde med et varmt skær.  

Væglamper til badeværelse 

Der er nogle forholdsregler, du bør tage, hvis du overvejer at sætte væglamper op i dit badeværelse. Lamperne skal være uden for rækkevidde af vandstænk af sikkerhedsmæssige årsager, derfor er placeringen utroligt vigtig. Placering af en væglampe direkte over spejlet ved håndvasken kaster mørke skygger ned over ansigtet. Placer i stedet et par væglamper på hver side af spejlet, som supplement til loftsbelysningen og vælg eventuelt væglamper til badeværelset, som ikke har en lampeskærm, der kaster lyset nedad.  

Væglamper til køkken 

Vælger du at benytte væglamper i køkkenet i stedet for eksempelvis spots eller blot som primær lyskilde, bør du vælge væglamper med et højt lumen-tal, så de giver en ordentlig, kraftig grundbelysning. Skal væglamperne blot være et supplement til primære lyskilder, kan du nøjes med væglamper med et mindre lumen-tal. Derudover bør du overveje selve typen af væglampe. Har du valgt den som primær lyskilde, er det en fordel med væglamper, der har lange arme og kan bevæges alt efter, hvor du har brug for lys. Er lamperne til sekundær belysning, der blot skal skabe stemning, kan du med fordel vælge små væglamper, der koncentrerer lyset opad eller nedad. 

Køb billige loftlamper og væglamper hos GreenDozer.com og bekæmp skrot  

Er du vild med tanken om masser af praktisk lys, og har du forelsket dig i idéen om miljørigtige og billige loftlamper og væglamper, så har vi hos GreenDozer.com heldigvis fri fragt og hurtig levering. Du bør dog være opmærksom på, at hele vores sortiment af billige kvalitetsloftlamper og væglamper kan variere, da alle lamper er overskudsvarer. Vi kan derfor ikke garantere, at varen kommer igen, hvis den bliver udsolgt.

Har du brug for at skabe hygge ved siden af den praktiske belysning fra loftlamperne og væglamperne, så kan du med fordel tage et kig på vores dekorative pendler. Du kan desuden se hele vores udvalg af belysning og lamper her, hvor du blandt andet finder spots, der er et super alternativ til de praktiske loftlamper.