Skip to content

LED drivere

LED drivere LED pærer også kendt som lyskilder er efterhånden blevet en selvfølge, og du tænker sikkert slet ikke over, hvor vigtig en god LED pærer er, når du tænder for stikkontakten en grå eftermiddag. God belysning er med til at forlænge dagene i vinterhalvår...

Alle varer i denne kategori (5)

Sorter efter

Pris pr. stk

86,00 DKK 68,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

397,00 DKK 317,60 DKK
Kun  39,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

141,61 DKK 113,29 DKK
Kun  14,16 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

390,00 DKK 312,00 DKK
Kun  39,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

127,93 DKK 102,34 DKK
Kun  12,79 / måned med

Lev. omk. tillægges

LED drivere

LED pærer også kendt som lyskilder er efterhånden blevet en selvfølge, og du tænker sikkert slet ikke over, hvor vigtig en god LED pærer er, når du tænder for stikkontakten en grå eftermiddag. God belysning er med til at forlænge dagene i vinterhalvåret og kan bidrage med fornyet energi på mørke, regnfulde dage. Men belysning er ikke bare belysning - der findes et utal af pærer og lyskilder til forskellige behov. Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af LED drivere. Hele vores sortiment består af overskudsvarer, der ellers ville have endt deres dage i skraldespanden. 

Hvad er en LED driver

Det er ikke altid helt nemt at finde ud af, hvornår det er nødvendigt at tilkøbe en LED driver. Så vi kommer her med et par retningslinjer, og ellers er det en god ide, at tale med din lokale elektriker. LED pærer og LED belysning generelt har på kort tid pensioneret en hel række af de gamle lyskilder såsom glødepærer og halogenpærer. En LED lyskilde er en svagstrømslyskilde, så på en 230 Volt LED lyskilde sidder der en omformer, der kaldes en driver. Driveren omformer de 230V til de 12-24 V som dioden i i LED lyskilden bruger.

Elektronikken dvs. driveren sidder i selve fatningen på de fleste LED pærer, hvorfor LED pæren kan være en smule større end den gamle pære den erstatter.

De LED lyskilder, der ikke har indbygget driver og dermed ikke er 230V lyskilder, kræver en LED driver, der indsættes foran lyskilden. Der kan være flere lyskilder på en driver alt afhængig af lyskildens størrelse og driverens størrelse.

Så hvis du har en 230V LED lyskilde er driveren indbygget og du kan installere lyskilden uden ekstern driver. Hvis LED lyskilden er på 12-24V skal du derimod købe en særskilt LED driver.

Køb LED drivere hos GreenDozer.com

Når du køber LED drivere og belysning hos GreenDozer.com, hjælper du med at bekæmpe skrot og overskudsvarer, og du kan derfor opnå en god besparelse på lamper og belysning hos os. Der er er altså rig mulighed for at gøre en god handel samtidig med, at du bidrager til et mere bæredygtigt Danmark. Vil du vide mere om, hvordan bæredygtighed og overskudsvarer hænger sammen, kan du læse mere lige her.