Skip to content

Udendørsbelysning

Udendørsbelysning   Udendørsbelysning er efterhånden blevet en integreret del af de moderne storbyer rundt omkring i verden. Den første storby til at få rigtig udendørsbelysning var faktisk London, der i 1814 fik gas-gadelygter. Der er sket meget siden da, og lys er...

Udendørsbelysning  

Udendørsbelysning er efterhånden blevet en integreret del af de moderne storbyer rundt omkring i verden. Den første storby til at få rigtig udendørsbelysning var faktisk London, der i 1814 fik gas-gadelygter. Der er sket meget siden da, og lys er kommet til at spille en vigtig rolle, når det kommer til at orientere sig og føle sig tryg i nattens mulm og mørke. Hos GreenDozer.com finder du udendørsbelysning i fremragende kvalitet fra anerkendte grossister og producenter til skarpe priser. 

Flere slags udendørslys

1800-tallets gaslamper blev erstattet med elektrisk gadebelysning, som siden da er blevet uundværlig og har udviklet sig til et væld af forskellige typer udendørsbelysning, der nu kan inddeles i blandt andet vægbelysning, belysning til park, vej og sti samt facadebelysning. 

Vægbelysning 

Kniber det med at få nøglen i hullet, når der skal låses op? Så har du helt sikkert brug for god, udendørs vægbelysning. Med god vægbelysning kan du skabe et varmt og indbydende miljø til dig selv og dine gæster. Det er dog ikke kun ved siden af hoveddøren, at det er oplagt at sætte vægbelysning op. Du kan med fordel placere væglamper ved terrassen, cykelskuret eller ned til kælderen, så du undgår at misse det sidste trappetrin i mørket og ryge en tur på halen. 

Park, vej og sti 

Nogle af de vigtigste steder at få god udendørsbelysning er ved parker samt på veje og stier. Det er nemlig ikke særligt rart at færdes på sparsomt besøgte stisystemer uden lys en mørk aften, eller fumle rundt i haven, fordi du har svært ved at se, hvor du skal gå. Nedgravede armaturer og pullerter er særligt velegnede til at lyse op på stier og havegange samt i små parker. De giver et behageligt, afdæmpet lys, der gør det muligt nemt at orientere sig i mørket, hvilket også gør dem perfekte i lange indkørsler.  

Facadebelysning 

Facadebelysning er en helt særlig form for udendørsbelysning, der ikke udelukkende har til formål at øge orienteringsevnen. Ja faktisk er facadebelysning mere en måde, hvorpå en bygnings arkitektoniske finurligheder kan fremhæves. Denne type belysning er perfekt, hvis du ønsker at give nyt liv til en gammel bygning og skabe et smukt skuestykke. Det er desuden en rigtig god måde at gøre opmærksom på din virksomhed, da du også kan bruge facadebelysning til oplysning af skilte. 

Køb udendørsbelysning hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber udendørsbelysning hos GreenDozer.com, får du kvalitetsbelysning til knivskarpe priser. Hele vores sortiment består nemlig af overskudsvarer, hvilket betyder, at du kan købe udendørsbelysning med besparelser på helt op til 90 %, da du redder varen fra at ende sine dage på lossepladsen. Hos GreenDozer.com vil vi gerne bidrage til et mere bæredygtigt Danmark ved at redde overskudsvarer fra at blive smidt ud – og det kan du være med til, når du handler hos os. 

Du kan læse mere om, hvordan vi bekæmper skrot fra byggeindustrien her og tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her, så du altid kan holde dig informeret om nyheder og nye overskydende varer på lager.