Skip to content

Indendørsbelysning

  Skøn indendørsbelysning med lamper  Du kender det sikkert, når du tænder et stearinlys. Den gyldne flamme lyser op og danser lystigt i mørket. Rummet bades i et varmt skær og pludselig emmer hele rummet af hygge. Lys kan være toneangivende for et hjem, og med de...

 

Skøn indendørsbelysning med lamper 

Du kender det sikkert, når du tænder et stearinlys. Den gyldne flamme lyser op og danser lystigt i mørket. Rummet bades i et varmt skær og pludselig emmer hele rummet af hygge. Lys kan være toneangivende for et hjem, og med den helt rette belysning, kan du ligesom med stearinlyset, skabe masser af stemning.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af indendørsbelysning. Det er dog ikke hvilken som helst slags belysning. Hele vores sortiment består nemlig af helt nye, overskydende lamper, der ellers ville være blevet smidt ud, selvom de intet fejler. Du finder et stort udvalg af alt fra lamper til køkkenet over lamper til badeværelset. Ja, faktisk finder du indendørslamper til ethvert formål hos os. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor de kan bruges. Vær opmærksom på at vores udvalg kan variere. 

Bliv klogere på belysning til hjemmet  

Hvis du ønsker at skabe masser af stemning med belysning, kan du med fordel vælge flere forskellige slags indendørslamper. Spots giver eksempelvis masser af lys og er super praktiske på badeværelser og i entréen, men lyset er knap så hyggeligt. Ved at supplere praktisk belysning såsom spots og loftlamper med eksempelvis dekorative væglamper og smukke pendler, kan du lege med placeringen af lyset og skabe masser af charme og en hyggelig atmosfære. Men god indendørsbelysning afhænger ikke kun af lamperne og deres placering – selve lysets varme spiller også en rigtig stor rolle. Men hvornår er lyset koldt, og hvornår er det varmt?  

Koldt og varmt lys i lamper 

For at lys har et varmt skær, skal det ligge mellem 2700-3000 grader kelvin. Her oplever du, at lyset er mere gulligt, og det virker derfor varmere. Dette lys er perfekt til lamper over spisebordet og perfekt i pendler i alle afskygninger. Du vil derimod opleve, at lyset virker koldere, når det ligger mellem 3000-4000 grader kelvin. Lys i dette spekter opleves som mere farveægte og er helt ideelt i lamper til badeværelser samt lamper til køkkenet, da disse rum ofte kræver god skarp arbejdsbelysning.  

Køb indendørsbelysning og lamper hos GreenDozer.com 

Er du blevet forført af tanken om stemningsfulde lamper til hjemmet, har vi heldigvis hurtig levering, så du kan få smukt belysning med det samme. Er det ikke kun indenfor, du mangler smukke lamper, så kan du også tage et kig på vores udendørsbelysning her, hvis du ønsker at skabe en rar og tryg stemning i de mørke måneder. 

Hos GreenDozer.com forhandler vi udelukkende nye overskydende lamper. Når du handler hos os, hjælper du med at bekæmpe skrot, og du kan samtidig gøre en rigtig god handel. Du kan nemlig spare helt op til 90 % på splinternye lamper. Ved at købe dine lamper ved os, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Du kan blive meget klogere på overskudsvarer og bæredygtighed her, samt hvordan vi hos GreenDozer.com prøver at gøre en forskel.  

Hvad er DALI?

DALI står for Digital Addressable Lighting Interface og er en teknologi, der bruges i lysinstallationer til at styre og regulere lysniveauer og -farver.

Du kan læse meget mere om DALI her