Skip to content

Vinduer, døre og tilbehør

Brugte vinduer og døre samt tilbehør til dit næste projekt.

...

Mest populære varer

Vinduer, døre og tilbehør til dit næste projekt

Hos GreenDozer finder du et stort udvalg af brugte døre og vinduer. Så hvis du har brug for en ny hoveddør, fyldningsdør eller et nyt vindue til dit byggeprojekt - så er du kommet til det rette sted. Står du over for en renovering, opgradering eller transformation af din bolig eller bygning kan det gavne både æstetik, funktionalitet og bæredygtighed at anvende brugte vinduer og døre. Brugte vinduer og døre fra ældre bygninger tilfører unik historie og charme, og et valg af sådanne byggematerialer har mange fordele. Læs mere om hvorfor du bør vælge at anvende brugte byggematerialer her. Foruden brugte vinduer og døre finder du også beslag til døre og vinduer, dørgreb og vinduesgreb samt låse og meget mere. 

Bæredygtighed betaler sig

Valget af brugte døre og vinduer er både æstetisk og bæredygtigt. Genbrug forlænger materialernes levetid og mindsker behovet for ny produktion, hvilket støtter klimavenlige byggepraksisser. At genbruge byggematerialer hjælper med at reducere spild og klimaaftryk i byggebranchen. GreenDozer tilbyder brugte døre og vinduer til dem, der ønsker en smuk, unik og bæredygtig bygning, der afspejler historie, karakter og omtanke for klimaet. Brugte vinduer og døre er centrale i denne transformation.

Tilbehør til vinduer og døre

Et vindue og dør kan ikke stå alene, så derfor bør du også undersøge hvilket tilbehør du skal bruge til dit brugte vindue eller brugte dør. Tilbehør til vinduer og døre omfatter en række forskellige varer, som du kan finde på GreenDozer enten som genbrugsvare eller overskudsvare. Her er nogle af de mest almindelige typer tilbehør:

 • Forskellige typer håndtag og greb til både døre og vinduer, som kan være i forskellige materialer og designs.
 • Låsemekanismer, sikkerhedslåse, nøgler og alarmsystemer for øget sikkerhed.
 • Hængsler til montering og bevægelse af døre og vinduer samt beslag til døre og vinduer til fastgørelse og stabilisering.
 • Gummilister og tætningslister samt isolering for at sikre energieffektivitet og forhindre træk.
 • Vindueskarme og dørtrin som karme og tærskler, der kan være i forskellige materialer som træ, aluminium eller PVC.
 • Forskellige typer skruer, beslag og monteringssæt til installation af vinduer og døre.
 • Stormkroge og vindueshasper til at holde vinduer åbne eller sikre dem i en bestemt position.
 • Ventilationsriste og -åbninger indenfor ventilationssystemer, der kan monteres i vinduer eller døre for at sikre luftcirkulation.
 • Dørstoppere for at forhindre døre i at smække, og dørpumper for kontrolleret lukning af døre.
 • Vindueslåse og børnesikring er sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at børn kan åbne vinduer.
 • Dørspioner og -kiggehuller er små kighuller til hoveddøre for at se, hvem der står udenfor.
 • Automatiske døråbnere er elektroniske systemer til automatisk åbning og lukning af døre.

Dette tilbehør kan findes i forskellige materialer, designs og kvaliteter, alt efter behov og præference.

Køb dine brugte døre og vinduer samt tilbehør hos GreenDozer

Overvejer du at bruge genbrug i dit næste projekt? Besøg GreenDozer og se vores udvalg indenfor bl.a. brugte døre og vinduer. De mest bæredygtige materialer er dem, som vi allerede har.

Du kan læse mere om dem her: 

Hvis du gerne vil se vores genbrugsmaterialer fysisk før du køber dem, så tilbyder vi Click & Collect på vores lager, hvor du i ro og mag kan besigtige de brugte vinduer og døre.