Skip to content

Beslag til vinduer

Beslag til vinduer, altaner og terrassedøre   Du tænker nok ikke over det til daglig, men gode beslag til vinduer og terrassedøre kan gøre en markant forskel i dagligdagen. De gør nemlig hverdagen en lille smule nemmere. Det er nemlig super rart at vide, at du kan s�...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Beslag til vinduer, altaner og terrassedøre  

Du tænker nok ikke over det til daglig, men gode beslag til vinduer og terrassedøre kan gøre en markant forskel i dagligdagen. De gør nemlig hverdagen en lille smule nemmere. Det er nemlig super rart at vide, at du kan sætte vinduet på klem og få luft ind uden, at du skal bekymre dig om, at det blæser op. Døjer du desuden med træk fra vinduer, kan det være, at dine beslag er blevet trætte og trænger til udskiftning.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af beslag til vinduer, terrassedøre og altaner. Men det er faktisk ikke hvilke som helst beslag. Hele vores sortiment består nemlig af helt nye, overskudsvarer fra anerkendte, danske grossister. Det betyder, at du kan gøre en knaldgod handel, uanset om du skal have vinduesbeslag, dørgreb eller sågar låse. 

Paskvilgreb til terrassedøre og vinduer 

Et hyppigt brugt greb til vinduer og terrassedøre er paskvilgrebet. Paskvil er en betegnelse, der henviser til grebets lukkesystem. I et paskvilgreb består lukkesystemet af to metalstænger, der også går under navnet skudrigler. Skudriglerne skydes ned i rammen ved vindue eller terrassedør, når der åbnes eller lukkes med håndtaget. Det smarte ved paskvilgreb er, at det er muligt at sætte terrassedøre eller vinduer i klem eller i hak. Vindue eller dør er derved fikseret, men det er ikke lukket helt. Der er nemlig en lille luftspalte, som giver ventilering. Dette er super praktisk, hvis du har brug for at få luft ind men ikke vil have, at de skal stå pivåbne. Her kan du også benytte en stormkrog, hvis du ikke har et paskvilbeslag. Fordelen ved beslagene er, at de passer til de fleste døre og vinduer. 

Vedligeholdelse af vinduesbeslag og beslag til terrassedøre 

Det kræver faktisk ikke det helt store at passe godt på beslagene til dine vinduer og terrassedøre. Det eneste, du faktisk skal gøre, er, at smøre beslagene en gang imellem – og du kan faktisk nøjes med kun at smøre dem en enkelt gang om året. Det er allerbedst at benytte en olie, som er syrefri, når beslagene skal smøres. Du bør dog være opmærksom på, at hvis du har valgt beslag til terrassedøren eller dine vinduer med en friktionsbremse, så kræver det smøring og rengøring lidt oftere for at bibeholde beslagets funktion.  

Køb vinduesbeslag og beslag til altaner og terrassedøre hos GreenDozer.com  

Når du køber vinduesbeslag samt beslag til altaner og terrassedøre hos GreenDozer.com, bekæmper du skrot i byggebranchen og bidrager til et mere bæredygtigt Danmark. Det er nemlig sådan, at rigtig mange nye, overskudsvarer fra byggebranchen ender som skrot på de danske lossepladser. Det er en forfærdelig skam og et stort ressourcespild – derfor kan du hos GreenDozer.com købe nye, overskydende beslag til terrassedøre, altaner og vinduer. Du kan altså gøre en knaldgod handel og en god gerning, når boligen skal vedligeholdes. Hold dig opdateret på nye, overskudsvarer og tilbud i vores nyhedsbrev.