Skip to content

Stort udvalg af brugte døre i høj kvalitet

På GreenDozer finder du et stort udvalg af døre i høj kvalitet

...

Mest populære varer

Genbrugsdøre til dit næste projekt

På Greendozer finder du et stort udvalg af genbrugsmaterialer herunder brugte døre, som er oplagte at genbruge i dit hus eller i dit næste byggeprojekt. Vi modtager brugte døre fra flere forskellige samarbejdspartnere og leverandører, som nænsomt har nedtaget døren fra eksisterende byggerier eller som af den ene eller den anden grund ikke har skulle bruge døren alligevel. Der findes rigtig mange typer af døre, som kan genbruges, og herunder kan du læse meget mere om at genbruge døre. 

Vores kunder får hurtig levering

Når du køber brugte døre på GreenDozer er den helt store fordel, at dine døre bliver leveret indenfor få hverdage til forskel fra, hvis dine døre skal special laves efter nøjagtige mål. Derudover tilbyder vi Click & Collect på udvalgte genbrugsmaterialer til dig der ønsker at se døren før køb samt selv at afhente døren, når det passer dig bedst. Læs mere om vores Click & Collect løsning her.

Forskellige typer af brugte døre 

Hos GreenDozer har vi flere forskellige typer af brugte døre. Der findes mange forskellige typer af døre, som passer til forskellige funktioner. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rette dør til dit behov. Her ser du nogle forskellige typer af døre, som du kan købe online hos GreenDozer:

Størstedelen af dørene er i så god stand, at de sagtens kan anvendes på ny på lige fod med en ny dør. Andre er bedre egnet til kreative projekter eller som erstatning til et skur, en garage, en stald, eller et drivhus, hvor kravene til isolering og brand ikke er så høje. Bare rolig – du finder alle informationer om stand og eventuelle skrammer og skader i beskrivelsen af varen.

Du kan købe brugte døre til alle behov; ønsker du det traditionelle, hyggelige look som døre med fyldning, så kan du finde det på Greendozer. Vi har også genbrugsdøre med glasruder, hvis det passer bedre til dit byggeprojekt. Du kan også være heldig at finde genbrugsdøre med et sideparti, brugte franske døre eller flotte brugte dobbeltdøre. Ønsker du i stedet en helt glat dør eller en terrassedør eller noget tredje? Så finder du også det på GreenDozer.  

Døre og vinduer er generelt et godt sted at starte, hvis du ønsker at begynde at genbruge mere i dit næste byggeprojekt. Læs mere om vores brugte vinduer og døre.

Hvilke døre kan man købe på Greendozer?

På GreenDozer finder du et stort udvalg af brugte døre af forskellige typer.

Facadedøre

Facadedøre, hoveddøre, yderdøre – alle er forskellige navne for samme dør, nemlig døren i husets indgang. Facadedøren er udsat for vind og vejr og skal derfor kunne isolere.

Hoveddøren har samtidig en prominent placering på et hus eller en bygning, og derfor er stilarten, som du vælger en ny hoveddør i, vigtig. Skal døren passe til et moderne lejlighedskompleks, vil en minimalistisk og praktisk dør formentlig være et godt valg. Men hvis du skal bruge en gård til en gammel palævilla, vil en moderne dør stikke ud fra resten af byggestilen.

Du kan vælge en hoveddør med glas for at få ekstra lys ind i din entre eller dit bryggers, og du kan vælge en hoveddør med glas og sprosser for at få kombinationen af en romantisk, landlig stil, eller uden sprosser for et helt clean look.

Se alle facadedøre her.

Facadedøre med sideparti
Ønsker du ekstra lys i entreen eller i bryggerset, kan du vælge en facadedør med et sideparti. Sidepartiet er en smal rude, og her kommer det ekstra lys ind i entreen. Sidepartiets luftige udtryk vil få entreen til at virke større.

Pladedøre

Pladedøre er en type af facadedøre, som har en særlig konstruktion. Den er konstrueret af flere lag 6 mm træfinér på både inderside og yderside af en kerne af polystyren, som har en høj isoleringsevne, og en tynd aluminiumsplade. Pladedøre har en stærk konstruktion, som pga. de mange lag holder sin form på trods af påvirkningen fra vind og vejr. Du har desuden stor valgfrihed, når du køber en pladedør, da pladedøre findes i mange forskellige farver og designs. Her i Danmark er pladedøren et oplagt valg af facadedør netop pga. den gode isoleringsevne.

Terrassedøre

Terrassedøren eller havedøren er, som navnet lyder, som oftest en udgang til terrassen. Terrassedøren er ofte placeret i stuen, men der er ved at opstå en trend, hvor man i nybyggeri placerer en havedør i de fleste værelser, så man fra et værelse har direkte udgang til haven eller terrassen. Derfor kan der pludselig være mange havedøre i en bolig.

En terrassedør er ofte en glasdør, så der kommer masser af lys ind i rummet. Du bør vælge terrassedøre med minimum 2-lags glas, men også gerne 3-lags glas for at være ordentligt isolerede. Terrassedøre findes både med eller uden sprosser – og du bør købe en terrassedør, der passer til husets eller bygningens byggestil. Farven på din terrassedør er også væsentlig, da en terrassedør, der er hvid indvendig vil få rummet til at fremstå lysere og større, end hvis du vælger en sort eller træterrassedør.

Se alle terrassedøre her.

Hæveskydedøre

Hæveskydedøre er en type havedør, der er helt optimal til stuen. Hæveskydedøren er en bred glasdør, som åbnes som en skydedør, hvilket gør den pladsbesparende i stuen, og samtidig lukker masser af lys ind i stuen. Den minder om et stort vinduesparti, som kan åbnes. Derfor stiller hæveskydedøren også store krav til glassets kvalitet, og netop glassets kvalitet vil være en dårlig idé at spare på, da glasset skal isolere godt. Sørg derfor for at købe hæveskydedøre med 3-lags glas.

Halvdøre

Halvdøre er også kaldet stalddøre, fordi de ofte i gamle dage blev fundet i stalden. En halvdør kan åbnes, så du åbner enten hele døren eller kun den øverste eller nederste halvdel. En halvdør er meget praktisk, hvis du har små børn eller dyr, fordi du kan lade døren stå åben og lufte ud, uden at du er bekymret for, om børn eller dyr smutter ud.

Indvendige døre

Indvendige døre er som navnet lyder, døre, der er inde i huset, og en indvendig dør har ikke har en flade ud. Der er således ikke samme krav til indvendige døre ift. isolering, som der er til yderdøre eller terrassedøre, og du skal derfor vælge indvendige døre ud fra dørens design – samt overveje om du ønsker en lyddør, der er lyddæmpende og støjabsorberende.

Du kan f.eks. vælge franske døre, som er indvendige døre med glas og sprosser, og som giver et luftigt og lyst udtryk. Franske døre anvendes oftest mellem husets fællesrum som stue og køkken, eller fra køkken og ud mod en gang. Som regel ønsker man mere privatliv på værelserne, end man har med en fransk dør. Du kan også vælge fyldningsdøre, som har et romantisk og hyggeligt udtryk med en formpresset plade. Et minimalistisk alternativ er den glatte dør. Den består af en helt glat overflade på begge sider.

Se alle indvendige døre her.

Branddøre

Branddøre er særlige typer indvendige døre, som er ekstra sikre, hvis der skulle opstå brand. Branddøre skal beskytte både mod flammer og mod røg. De har fået EI230 eller EI260 brandklasse og er CE godkendte. På f.eks. hoteller er der særlige krav til, at de indvendige døre skal være brandsikre. Branddøre behøver ikke være så tunge af udseende, som det lyder. De findes nemlig, så de ligner almindelige indvendige døre, og derfor kan du vælge branddøre uden at gå på kompromis med designet.

Se alle branddøre her.

Døre i kvalitetsmaterialer

Ud over selve dørtypen, skal du også tage stilling til materialer og farver. Du kan vælge mellem:

  • Trædøre: De fleste trædøre er lavet af fyrretræ. Trædøre er utroligt smukke døre, men træ er et udsat materiale, der kræver vedligeholdelse. Især hvis det er yderdørene, som er udsat for vind og vejr.
  • Træ/alu døre: Træ/alu kombinationen er ofte kendt fra vinduer. Men alle fordele gør sig gældende ved døre. Du får træets varme og hygge indenfor, og den aluminiums modstandsdygtige overflade udvendig. Derfor kræver træ/alu døre ikke samme vedligeholdelse som trædørene.
  • PVC døre: PVC er en form for plast, og plast kræver minimalt vedligehold og har lang holdbarhed. Det lyder måske ikke særlig hyggeligt med plastikdøre, men PVC døre er døre i høj kvalitet, og som er designet, så de ikke har det klassiske plastlook, som mange forbinder med billig kvalitet.

Tilbehør til døre

En dør kan ikke stå alene. For at have en komplet dør, skal du bl.a. bruge:

På vores brugte døre er der oftest allerede monteret dørgreb, lås samt karm og bundstykke, idet døren er brugt. Dog vil du også kunne finde døre uden tilbehør herunder karm og bundstykke. Hvad der følger med den enkelte dør vil fremgå af varens beskrivelse. 

Brugte døre kan også have monteret en dørpumpe, fodspark eller en dørspion. 

Køb døre i høj kvalitet hos GreenDozer

Hos GreenDozer forhandler vi overskudsvarer og genbrugsvarer. Overskudsvarer er varer, som grossister, byggemarkeder eller producenter har i overskud af den ene eller anden årsag. Det er helt nye varer, som forhandles på samme vilkår som vores basisvarer, og som aldrig har været brugt, de er simpelthen bare i overskud på leverandørernes lagre. Derfor har vores leverandører også en særlig interesse i at få solgt de varer hurtigt, og den bedste måde at gøre det på er med lave priser. Derfor kan du købe helt nye overskudsvarer til gode priser hos GreenDozer. Genbrugsvarer er varer, der sagtens kan genbruges eller genanvendes.

Vælg overskudsvarer og genbrugsvarer og vær med til at minimere spild i byggebranchen. Læs mere om GreenDozer her.