Skip to content

Badeværelsesmøbler

Stort udvalg af badeværelsesinventarBadeværelsesmøbler? Er et toilet nu blevet et møbel, tænker du nok – og nej det er det ikke. Badeværelsesmøbler henviser til alle de små detaljer på badeværelset som samler hele indretningen. Det kunne eksempelvis være toiletb...

Mest populære varer

Stort udvalg af badeværelsesinventar

Badeværelsesmøbler? Er et toilet nu blevet et møbel, tænker du nok – og nej det er det ikke. Badeværelsesmøbler henviser til alle de små detaljer på badeværelset som samler hele indretningen. Det kunne eksempelvis være toiletbørste, toiletpapirsholder, toiletspande, vaskeskabe, håndklædekroge og naturligvis spejle til badeværelset. Alle disse produkter kan betragtes som badeværelsesmøbler eller inventar.

Badeværelset er en af de mest essentielle rum i ethvert hjem. Det er et sted, hvor vi starter og afslutter vores dag, og det fortjener derfor at være både praktisk og æstetisk tiltalende. Én måde at forvandle dit badeværelse på er ved at investere i smukke og funktionelle badeværelsesmøbler. Hos GreenDozer finder du et bredt udvalg af overskuds- og genbrugte badeværelsesmøbler, der kan opgradere dit badeværelse til et stilfuldt og afslappende rum.

Undervurdér ikke vigtigheden af godt badeværelsesinventar

Selvom badeværelset og toilettet er et praktisk rum, behøver det ikke at være et rum, der bliver forsømt, når det kommer til indretningen. De fleste bruger mere tid på badeværelset end de lige tror, og det skader derfor ikke at gøre noget ud af indretningen og tilbehøret, så det bliver et lækkert rum at opholde sig i. Det er dog utroligt vigtigt, at man i netop dette rum formår at fusionere design og funktionalitet for at få mest ud af badeværelset.

Sådan indretter du med badeværelsesmøbler

Når du skal indrette dit badeværelse med nyt interiør, bør du tænke på dine og din families rutiner og behov. Inden du går i gang, bør du overveje, hvilken stemning du vil skabe på di badeværelse- Skal der være lidt boheme-vibe over det, eller skal det være super stramt og minimalistisk i udtrykket?

Når du har fundet frem til din stil, kan du begynde at indtænke familiens medlemmer. Har du eksempelvis små børn, kan du med fordel vælge at hænge en håndklædekrog eller to op i børnehøjde, så børnene selv kan hænge deres håndklæder op og tørre hænder. Og har du eksempelvis brug for masser af fralægningsplads omkring håndvasken, kan du gå efter en væghængt sæbedispenser eller en lille hylde, der kan placeres under spejlet.

Badeværelsesinventar i badet

Ja badeværelsesinventar til badet er også en ting, og det er altså ikke en lækker bruser eller et smart blandingsbatteri, der er tale om. Det er nemlig alt fra bruseforhængsstænger til praktiske shampookurve, der findes i et væld af designs og størrelser. Med en shampookurv er du fri for at stå med rumpen i vejret hver gang, du skal have fat i sæbe eller shampoo. Det giver tilmed et mere luftigt og mindre rodet udtryk på badeværelset, hvis du vælger at organisere dine produkter i en væghængt kurv.

Skab plads med elegante skabe

Et af de mest grundlæggende elementer i ethvert badeværelse er skabe. Badeværelsesskabe giver opbevaringsplads til alle dine toiletartikler, håndklæder og andre nødvendigheder.

GreenDozer har et bredt udvalg af overskudsbadeværelsesskabe, hvor du hverken går på kompromis med funktionalitet eller æstetik. Du kan vælge mellem forskellige størrelser, stilarter og farver, så du kan finde de skabe, der passer perfekt til din badeværelsesindretning og opbevaringsbehov.

Smukke badeværelsesspejle

Et godt badeværelsesspejl er afgørende for en vellykket badeværelsesindretning. Det er med til at give illusionen af mere plads og rummelighed.

Vi har et bredt udvalg af spejle i forskellige former og størrelser, der kan blive dit badeværelse det perfekt touch. Nogle af vores spejle besidder endda praktiske funktioner som indbygget lys og forstørrelsesmuligheder, der gør din daglige rutine lettere.

Funktionelle vaskeskabe

Vaskeskabet er et centralt element i ethvert badeværelse. Det fungerer som en kombination af opbevaringsenhed og håndvask. Vi har vaskeskabe i både vores basisvare og overskudsvaresortiment.

Vaskeskabet er designet til at maksimere pladsen i dit badeværelse, samtidig med at de tilføjer stil. Du kan vælge mellem forskellige stilarter og materialer, der passer til din personlige smag og badeværelsets indretning. Vi har vaskeskabe fra anerkendte mærker som bl.a. Dansani, Laufen og Ifö, både som basis- og overskudsvare.

Køb badeværelsesmøbler hos GreenDozer

Uanset om du ønsker at renovere dit badeværelse eller bare ønsker at tilføje nye møbler for at forbedre dets udseende og funktionalitet, så har vi hvad du skal bruge. Vi har helt nye overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og producenter. Du kan derfor finde kvalitetsprodukter til knivskarpe priser her hos os.

Når du køber badeværelsesinventar og -møbler hos GreenDozer, kan du få varer til en super skarp pris, samtidig med at du bidrager til et mere bærdeygtigt Danmark. Du hjælper nemlig varerne fra at blive skrottet selvom, at de absolut intet fejler. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot, kan du blive klogere lige her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holde dig opdateret på de nyeste overskudsvarer.