Skip to content

Badeværelsesmøbler

  Stort udvalg af badeværelsesinventar Badeværelsesmøbler? Er et toilet nu blevet et møbel, tænker du nok – og nej det er det ikke. Badeværelsesmøbler henviser til alle de små detaljer på badeværelset som eksempelvis, toiletbørster, toiletpapirholder, toilets...

 

Stort udvalg af badeværelsesinventar

Badeværelsesmøbler? Er et toilet nu blevet et møbel, tænker du nok – og nej det er det ikke. Badeværelsesmøbler henviser til alle de små detaljer på badeværelset som eksempelvis, toiletbørster, toiletpapirholder, toiletspand og håndklædeholdere, smukke, elegante håndklædekroge og selvfølgelig spejle til badeværelset. Alle disse produkter kan betragtes som badeværelsesmøbler eller inventar, hvis du ikke er helt klar til at kalde en håndklædekrog for et møbel.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af badeværelsesinventar og møbler. Det særlige ved vores produkter er, at de alle sammen er helt, nye overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og producenter. Du kan derfor finde kvalitetsprodukter til knivskarpe priser her hos os. Du bør dog være opmærksom på, at vores sortiment kan variere. 

Undervurder ikke vigtigheden af godt badeværelsesinventar 

Selvom om badeværelset og toilettet er et praktisk rum, behøver det ikke at være rum, der bliver forsømt, når det kommer til indretning. De fleste bruger mere tid på badeværelset end de lige tror, og det skader derfor ikke at gøre noget ud af indretningen og tilbehøret, så det bliver lækre rum at opholde sig i. Det er dog utroligt vigtigt, at du i netop dette rum formår at fusionere design og funktionalitet for at få mest ud af badeværelset. Det er heldigvis gjort forholdsvis nemt.  

Sådan indretter du med badeværelsesmøbler 

Når du skal indrette dit badeværelse med nyt badeværelsesinventar, bør du tænke på dine og din families rutiner og behov. Inden du går i gang, bør du overveje, hvilken stemning du vil skabe på dit badeværelse. Skal der være lidt boheme-vibe over det, eller skal det være super stramt og minimalistisk i udtrykket? Når du har fundet frem til din stil, kan du begynde at indtænke familiens medlemmer. Har du eksempelvis små børn, kan du med fordel vælge at hænge en håndklædekrog eller to op i børnehøjde, så børnene selv kan hænge deres håndklæder op. Og har du eksempelvis brug for masser af fralægningsplads omkring håndvasken, kan du gå efter en væghængt sæbedispenser eller en lille hylde, der kan placeres under spejlet.  

Badeværelsesinventar i badet 

Ja badeværelsesinventar til badet er også en ting, og det er altså ikke en lækker bruser eller et smart blandingsbatteri, der er tale om. Det er nemlig alt fra bruseforhængsstænger til de ualmindeligt praktiske shampookurve, der findes i et væld af designs og størrelser. Med en shampookurv er du fri for at stå med rumpen i vejret hver gang, du skal have fat i sæben eller shampooen. Det giver et mere luftigt og mindre rodet udtryk på badeværelset, hvis du vælger at organisere dine produkter i en væghængt kurv.  

Køb badeværelsesmøbler hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber badeværelsesinventar og møbler hos GreenDozer.com, kan du spare helt op til 90 % samtidig med, at du bidrager til et mere bæredygtigt Danmark. Du hjælper nemlig med at redde varerne fra at blive skrottet selvom, at de absolut intet fejler. Vil du vide mere omkring bekæmpelse af skrot, kan du blive klogere lige her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holde dig opdateret på de nyeste, overskydende varer.