Skip to content

Spejle og spejlskabe

Badeværelsesspejle  Et badeværelsesspejl er en vigtig del af badeværelset. Det er her, man møder sig selv hver morgen, i forsøget på at fremtrylle den bedste version af sig selv. For at kunne lægge perfekt make-up, få en vellykket barbering eller få orden på morg...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (52)

Sorter efter

Pris pr. stk

1.749,00 DKK 1.399,20 DKK
Kun  174,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.481,08 DKK 1.184,86 DKK
Kun  148,11 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.236,00 DKK 988,80 DKK
Kun  123,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.567,00 DKK 2.053,60 DKK
Kun  641,75 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.710,00 DKK 1.368,00 DKK
Kun  171,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.138,00 DKK 1.710,40 DKK
Kun  534,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.000,00 DKK 800,00 DKK
Kun  100,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

687,50 DKK 550,00 DKK
Kun  68,75 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

750,00 DKK 600,00 DKK
Kun  75,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

625,00 DKK 500,00 DKK
Kun  62,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

599,00 DKK 479,20 DKK
Kun  59,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

499,00 DKK 399,20 DKK
Kun  49,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Badeværelsesspejle 

Et badeværelsesspejl er en vigtig del af badeværelset. Det er her, man møder sig selv hver morgen, i forsøget på at fremtrylle den bedste version af sig selv. For at kunne lægge perfekt make-up, få en vellykket barbering eller få orden på morgenhåret, så skal det være et funktionelt spejl med god belysning. Hos os finder du funktionelle spejle med design, som pifter dit badeværelse op. 

Hvilket badeværelsesspejl skal du vælge? 

Vi har et stort udvalg af forskellige badeværelsesspejle, og det er selvfølgelig helt op til dig, hvilket slags spejl, som du ønsker, skal pryde dit badeværelse. Hvis du er i tvivl om, hvilket spejl du skal vælge, så kan det være en ide, at du overvejer, hvilket behov du har, og hvilket spejl som vil passe bedst ind på dit badeværelse. Først og fremmest skal du kigge på størrelsen. For hvor stort skal spejlet på badeværelset være?  

Hvis dit hovedfokus er, at du skal kunne se dit ansigt, sådan at du kan lægge make-up, så kan du nøjes med et mindre spejl. Husk at være opmærksom på, hvor tæt på spejlet du rent faktisk kan komme, sådan at du ikke køber for lille et spejl. Du kan selvfølgelig også kombinere et større spejl med et kosmetikspejl eller bordspejl til make-up eller sågar anskaffe dig et håndspejl.  

Et større spejl til bad, vil fungere godt på de fleste badeværelser. Spejlet kan også have en god effekt på et mindre badeværelse, da det kan give en fornemmeske af mere plads. Hvis du bor sammen med flere, og der er stor trafik på badeværelset om morgenen, så kan det være praktisk med et spejl som er ekstra bredt. Med et bredt spejl, kan man godt stå flere foran spejlet på samme tid, og undgå dårlig stemning om morgenen. Foruden størrelsen på spejlet, så kan du overveje, om du ønsker runde, ovale eller firkantede spejle, og om dit spejl skal være med ramme eller uden ramme. 

Spejl med lys

Et spejl med lys er ikke bare et praktisk element i dit badeværelse; det er også en stilfuld tilføjelse, der kan forvandle hele rummets atmosfære. Uanset om du ønsker at forbedre din morgenrutine eller skabe en luksuriøs spa-lignende oplevelse derhjemme, er et spejl med lys den perfekte løsning. Hvis du derimod allerede har nok belysning i dit badeværelse, er et spejl uden lys måske at foretrække.

Badeværelsesspejl med lys

Badeværelsesspejl med lys er desuden også et meget populært valg og er et spejl, som tager sig godt ud på de fleste badeværelser. Belysningen er meget vigtig på badeværelset, da det typisk er der man laver aktiviteter, hvor man rent faktisk har brug for at se sig selv, og kunne se, hvad man laver. Udover at spejle med lys er praktiske, da du får et tydeligt spejlbillede, så er de også flotte og dekorative. Hvis du køber et spejl med indbygget belysning, så får du mulighed for at lægge en make-up, som holder hele dagen, og som ser lige så flot og naturlig ud, når du kommer ud i dagslyset.

Badeværelsesbelysningen kan være en udfordring. Hvis belysningen i badeværelset består af spots i loftet, så giver det ikke den mest optimale belysning foran spejlet. Hvis du har et spejl med indbygget belysning, så får du en belysning, som giver dig de bedste forudsætninger til at skabe den bedste version af dig selv, inden du skal ud og møde verden.

Du kan få badeværelsesspejle i forskellige modeller. Du kan selvfølgelig overveje, hvad som passer dig bedst, både funktionelt og ret stilmæssigt. Er du til tidsløse spejle eller mere klassiske spejle, eller skal dit spejl udstråle elegance, når du siger godmorgen til dig selv. Du kan også få spejle hvor belysningen sidder i siderne af spejlet, eller spejle hvor lyset sidder i toppen af spejlet. Mange spejle kommer med LED lys.

LED-spejllys

Spejle med LED belysning giver et mere behageligt lys end de gammeldags halogen- og glødepærer. Årsagen hertil er, at de mange små, punktformede LED-lyskilder ikke virker nær så kraftige og blændende. Og så varmer de ikke på samme måde som de førnævnte kan. Vælger du desuden et såkaldt køligt LED-lys, får du en mere farveægte gengivelse af dit ansigt og din hud.

Moderne spejle med lys er også kendt for deres energieffektivitet. De bruger LED-belysningsteknologi, der ikke kun sparer energi, men også har en længere levetid sammenlignet med traditionelle lyskilder.

Funktion og skønhed i én

Spejle med indbygget belysning er mere end blot et refleksionsværktøj. De kombinerer funktionalitet og æstetik for at give dig det bedste af begge verdener. Den indbyggede belysning sikrer, at du altid har den rette belysning til at udføre dine daglige skønhedsrutiner med præcision. Uanset om det er at sminke dig om morgenen eller fjerne makeup om aftenen, vil du opleve en klarhed, som almindelige spejle ikke giver.

Tilpas dit spejl med lys

Et spejl med lys er ikke en one-size-fits-all løsning. Der er et væld af muligheder at vælge imellem for at matche din personlige smag og din badeværelsesindretning. Du kan vælge mellem forskellige størrelser, former og stilarter. Nogle spejle leveres også med justérbare lysstyrker og touchscreens, så du kan tilpasse belysningen efter dine behov.

Installation og brugervenlighed

At installere et spejl med lys behøver ikke at være en besværlig opgave. De fleste spejle leveres med en enkelt installationsvejledning, og kan monteres på væggen, hvilket giver dig en fleksibilitet i placeringen.

Dugfrie spejle

Er du træt af duggede spejle i badeværelset? Så kan du faktisk købe dugfrie spejle. Disse spejle har indbygget en lille varmemåtte på bagsiden, som du kan tænde, når du vil fjerne duggen. Eller som tænder selv, når der bliver fugtigt omkring spejlet. Varmemåtten kan også købes løst, og monteres bag på dit eksisterende spejl.

Spejlskabe

Søger du en mere praktisk løsning, hvor du både har et spejl og et skab i en løsning, så er spejlskabet måske noget for dig. Her sidder spejlet eller spejlene i skabslågerne. Et spejlskab kan bruges til at opbevare toiletsager f.eks. tandbørsten som normalt fylder på håndvasken. Spejlskabe fås i mange forskellige størrelser og findes også med LED lys. 

Rundt badeværelsesspejl 

Du kan få badeværelsesspejle i alle former og farver, og du skal selvfølgelig vælge et spejl, som passer til dig, dine ønsker og behov. Udover at spejlet gerne skal være et sted, hvor du kan lave de aktiviteter, som du ønsker, om det er sminke eller barbering, så skal spejlet gerne indgå som et lækkert element i badeværelset.  

Hvis du har firkantede fliser på dit badeværelse, så kan et rundt spejl skabe en god kontrast i rummet. Runde spejle er populære, fordi de er dekorative på et badeværelse. Hvis du ønsker at pifte dit badeværelse op, med et rundt spejl, så skal du sørge for at det er et ret stort spejl. Selve spejlpladsen er nemlig mindre på et rundt spejl, end på et firkantet spejl.