Skip to content

Fastkarmsvinduer

  Fastkarmsvinduer giver optimalt lysindfald Fastkarmsvinduer er vinduer, hvor ruden er fastmonteret direkte i karmen. Det betyder, at vinduet ikke kan lukkes op. Til gengæld er fastkarmsvinduet helt optimalt til at skabe et flot lysindfald. I langt de fleste huse, der b...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (47)

Sorter efter

Pris pr. stk

1.000,00 DKK 800,00 DKK
Kun  100,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

5.000,00 DKK 4.000,00 DKK
Del betalingen op med 

Kun Click & Collect

Pris pr. stk

5.000,00 DKK 4.000,00 DKK
Del betalingen op med 

Kun Click & Collect

Pris pr. stk

1.500,00 DKK 1.200,00 DKK
Kun  150,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.250,00 DKK 1.000,00 DKK
Kun  125,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.500,00 DKK 1.200,00 DKK
Kun  150,00 / måned med

Kun Click & Collect

Pris pr. stk

800,00 DKK 640,00 DKK
Kun  80,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

900,00 DKK 720,00 DKK
Kun  90,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

700,00 DKK 560,00 DKK
Kun  70,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.250,00 DKK 1.000,00 DKK
Kun  125,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.250,00 DKK 1.000,00 DKK
Kun  125,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.875,00 DKK 1.500,00 DKK
Kun  187,50 / måned med

Kun Click & Collect

 

Fastkarmsvinduer giver optimalt lysindfald

Fastkarmsvinduer er vinduer, hvor ruden er fastmonteret direkte i karmen. Det betyder, at vinduet ikke kan lukkes op. Til gengæld er fastkarmsvinduet helt optimalt til at skabe et flot lysindfald. I langt de fleste huse, der bliver bygget i dag, er der fastkarmsvinduer, fordi store vinduespartier er populære, og de består ofte helt eller delvist af fastkarmsvinduer.

Fastkarmsvinduer giver ikke blot et godt lysindfald, men er også optimalt, hvis du vil udnytte en flot udsigt. Det helt optimale i en villa er havudsigt fra 1.salen, men det kan også være udsigt ud over marker fra stueetagen i et stuehus eller udsigt ud i haven i et parcelhus. Hvis du har noget pænt at kigge på udenfor, kan fastkarmsvinduer give dig adgang til udsigten.

Kombiner med andre døre og vinduer

Forestil dig en hel vinduesvæg i en gavl i et køkken-alrum, hvor der er loft til kip. Det giver et enormt flot lysindfald og vil få rummet til at virke endnu større. Den vinduesvæg vil bestå af flere fastkarmsvinduer.

I et stort vinduesparti kombinerer man ofte fastkarmsvinduerne med andre vinduestyper eller en terrassedør, så man har mulighed for at lufte ud og desuden har en nødudgang, som der er krav om, at der skal være i alle opholdsrum.

Kombinér dine fastkarmsvinduer med:

 

Materialer

Ligesom andre vinduer fås fastkarmsvinduer i 3 forskellige materialer;

  • Træ
  • Træ/alu
  • Plast (PVC)

 

Fastkarmsvinduer i træ

Vinduer i træ er et tidløst og klassisk udtryk, som er flot i langt de fleste bygninger. Desværre er der en del vedligehold ved trævinduer, da træet er modtageligt overfor fugt, som er med til at nedbryde det. Derfor skal det forholdsvis ofte behandles, så det er modstandsdygtigt overfor vind og vejr.

Fastkarmsvinduer i træ/alu

Træ/alu vinduer er smukke og holdbare vinduer, der er forholdsvis vedligeholdelsesfri. De har træ indvendigt, så du får det hyggelige ved en træoverflade, men aluminium på ydersiden, som er modstandsdygtigt overfor regn, vind og fugt.

Fastkarmsvinduer i plast (PVC)

Du er måske ikke vild med tanken om vinduer i plast, men PVC vinduer er blevet betydeligt pænere, end de var i gamle dage. Derfor kan du sagtens vælge PVC vinduer og samtidig få nogle flotte vinduer. Plast vinduer er samtidig vedligeholdelsesfri, så de er helt optimale til etagebyggeri eller erhvervsbyggeri.

Fastkarmsvinduer med sprosser

De klassiske fastkarmsvinduer er uden sprosser, men du kan også få fastkarmsvinduer med sprosser. Der findes to slags sprosser:

  • Energivenlige sprosser
  • Gennemgående sprosser

 

Fastkarmsvinduer med energivenlige sprosser har én stor rude, hvor sprosser er limet på. Så har ruden stadig sin isolerende funktion. Du kan også vælge fastkarmsvinduer, hvor der er gennemgående sprosser. Så er der flere små ruder, der er adskilte af sprosserne.

2- eller 3-lags glas

Hvis du går efter det bedst isolerede glas i dine fastkarmsvinduer, skal du vælge 3-lags glas. Det giver desuden også et bedre energimærke til din bolig, hvis du vælger 3-lags vinduer. Til gengæld kan det være praktisk at vælge 2-lags vinduer.

Hvis du har store vinduespartier med fastkarmsvinduer mod syd, kan der nemlig blive enormt varmt i boligen, da 3-lags vinduer ikke blot holder kulden bedre ude, men også holder varmen bedre inde. Det gælder især i nybyggerier, som i forvejen er rigtig godt isolerede.

Du kan også vælge lydisoleret glas. Hvis du bor ud til en trafikeret vej, kan støjgenerne være generende, men faktisk også have konsekvenser for jer. Derfor kan du vælge lydisoleret glas, som gør en stor forskel for støj.

Fastkarmsvinduer er billige vinduer

Fastkarmsvinduer er en simplere konstruktion end andre vinduestyper. Af den simple grund, er det et billigere vindue. Men når du vælger typen af vinduer, skal det ikke udelukkende være prisen, der er afgørende. Du må nemlig ikke nøjes med et fastkarmsvindue i et opholdsrum i en bolig, da vinduet skal kunne fungere som nødudgang.

Vær med til at minimere spild i byggebranchen

GreenDozer er byggebranchens platform, som arbejder hver dag for at minimere spild ved at bekæmpe skrot. Det gør vi ved at sælge overskudsvarer og genbrugsvarer, som sagtens kan få et nyt liv, men som står til at blive skrottet.

En overskudsvare er en helt ny vare, som aldrig har været i brug, men som af den ene eller anden årsag er kommet i overskud hos forhandleren. Det kan være grossister, byggemarkeder eller producenter, der mangler lagerplads på grund af, at der kommer nye varer på markedet, eller en kunde har bestilt et stort parti, og annulleret ordren igen. Uanset årsagen, så ønsker leverandøren at sælge frem for at skrotte, og som kunde kan du derfor gøre en rigtig god handel ved at redde varen fra skrot!

Genbrugsvarer er varer, som kan recycles. Det er brugte byggematerialer eller andre brugte varer, som sagtens kan få et nyt liv, men som ellers ville være blevet skrottet. For at minimere spild sælger vi disse genbrugsvarer på vores platform.

Læs mere om, hvordan vi bekæmper skrot her.