Skip to content

Vinduer og døre

Brugte døre eller vinduer til dit projektHos GreenDozer finder du et stort udvalg af både brugte døre og vinduer. Så hvis du har brug for en ny hoveddør, fyldningsdør eller et nyt vindue til dit byggeprojekt - så er du kommet til det rette sted.  Hvorfor skal jeg k�...

Mest populære varer

Brugte døre eller vinduer til dit projekt

Hos GreenDozer finder du et stort udvalg af både brugte døre og vinduer. Så hvis du har brug for en ny hoveddør, fyldningsdør eller et nyt vindue til dit byggeprojekt - så er du kommet til det rette sted.  

På GreenDozer finder du et stort udvalg af brugte vinduer og døre online.På GreenDozer finder du et stort udvalg af brugte vinduer og døre online.

Hvorfor skal jeg købe brugt?

Brugte vinduer og døre kan sikre dig en væsentlig besparelse på dit renoveringsbudget. Derudover hjælper du med at gøre byggebranchen mere bæredygtig, når du køber brugt. De mest bæredygtige materialer er dem, som vi allerede har. Så hvis du har den overvejelse med, når du skal renovere - så køb genbrugte døre og vinduer. 

Når du køber brugt, så kan det næsten ikke undgås at vinduet eller døren har slitage. Du kan finde en lang række guides, som viser dig, hvordan du eksempelvis kan male brugte vinduer. Vi anbefaler denne simple guide fra Bolius om maling af trævinduer.

Brugte døre og vinduerBrugte døre og vinduer

GreenDozer

På GreenDozer finder du et stort udvalg af brugte vinduer og døre online.  

Du kan læse mere om dem her: 

Hvis du gerne vil se produkterne fysisk før du køber dem, så er der en lang række virksomheder og genbrugsstationer i landet, som du kan tage ud og besøge. 

Vi sender ofte brugte vinduer og døre til JyllandFyn og Sjælland.