Skip to content

Inddækninger og inddækningszink

  Hvor findes inddækninger på din bolig?  Inddækninger er alt fra brøndkraver over regnvandssamlere til inddækningszink. Men hvor bruges inddækninger helt præcist, og hvorfor er det nødvendigt - og hvad er det egentligt? Inddækninger benyttes de steder, hvor byg...

Alle varer i denne kategori (9)

Sorter efter

Pris pr. stk

1.250,00 kr 1.000,00 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

8,86 kr 7,09 kr

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

150,00 kr 120,00 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

179,00 kr 143,20 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.111,00 kr 888,80 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Genbrugsvare

Velux inddækning BDX MK08 2000 780x1400mm

3 sæt på lager

Pris pr. sæt

375,00 kr 300,00 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. sæt

375,00 kr 300,00 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. sæt

1.875,00 kr 1.500,00 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

 

Hvor findes inddækninger på din bolig? 

Inddækninger er alt fra brøndkraver over regnvandssamlere til inddækningszink. Men hvor bruges inddækninger helt præcist, og hvorfor er det nødvendigt - og hvad er det egentligt? Inddækninger benyttes de steder, hvor bygningsdele støder sammen. Det kunne for eksempel være ved en skorsten, da den som oftest støder sammen med bygningens tag, og det er derfor nødvendigt at benytte inddækning omkring den. Inddækninger findes nemlig ofte ved boligens tag, nemlig hvor to tagflader støder sammen eller en tagflade støder op mod en mur. Derudover findes de dér, hvor tagfladen gennembrydes af et andet bygningselement såsom tagvinduer, ventilationskanaler, kviste og ja – skorstene.  

Hos GreenDozer.com finder du inddækninger og inddækningszink til ethvert formål. Men det er dog ikke hvilke som helst inddækninger, du finder her hos os. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder. Det betyder, at du kan spare helt op til 90 % på inddækninger i professionel kvalitet.  

Det skal du være opmærksom på ved inddækninger  

  1. Inddækninger tæres og slides ligesom alle andre bygningsdele. De bliver udsat for alt fra vind og vejr, og det betyder altså, at der er samlinger som med tiden kan løsnes eller sågar revne. Det er derfor en god idé, at tjekke husets inddækninger engang imellem.
  2. Det er svært at lave korrekt udførte inddækninger, og du bør derfor rådføre dig med en fagmand, eller få en fagmand til at lave det for dig. Der kan nemlig ophobe sig vand i inddækningerne, og stillestående vand kan tære gennem metallet og gøre inddækningen utæt. 
  3. Slidte eller forkert udførte inddækninger kan være årsag til fugtskader ved tagkonstruktioner. 

 

Sådan tjekker du dine inddækninger 

Det allerbedste tidspunkt at gennemgå boligens inddækninger på er om foråret. Det skyldes, at eventuelle utætheder, kan være kommet over efterår og vinter og derfor først er synlige i foråret. Du ved, at der er utætheder, hvis du observerer, at der er fugt eller råd i det omkringliggende træværk ved eksempelvis tagvinduer og kviste. Det behøves dog slet ikke at stå så grelt til. Utæthederne kan nemlig også vise sig i form af mørke skjolder eller pletter på gulvet, som ligeledes er tegn på fugtskader.  

Det er selvfølgelig ikke altid, at fugtskader skyldes utætte inddækninger. Det kræver nemlig ofte et større arbejde at finde frem til utæthederne. Det kan derfor være en fordel at gennemgå inddækninger lige efter, at det har regnet, hvis du har opdaget fugtskader. Tjek gerne tage og inddækninger udefra. Her skal du kigge efter revner og tæring i selve metallet og ved samlinger. Kontakt altid en fagmand ved den mindste tvivl. Nogle utætheder kan nemlig kræve reparation med det samme.  

Køb inddækninger hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber inddækninger hos GreenDozer.com, har du mulighed for at gøre en super handel og en rigtig god gerning på én og samme tid. Priserne er nemlig i bund og fokusset på bæredygtighed i top. Nye, overskydende varer er nemlig varer, som grossisterne ikke kan få solgt til deres faste kunder, og de brænder derfor inde med varerne. Skrotning er derfor deres sidste udvej for at komme af med dem. Det er en skam, da de absolut intet fejler. Når du handler hos GreenDozer.com redder du varerne fra skrot og bidrager til et mere bæredygtigt Danmark.