Skip to content

Tag og facade

  Alt til nyt tag og facade  Smukke nye tage og flotte facader spiller en meget større rolle, end du måske lige går og tænker over. Der er nemlig ingen tvivl om, at du nok skal bemærke, hvis du passerer flere huse eller boligblokke, hvor facaderne er farvede af vind...

Mest populære varer

 

Alt til nyt tag og facade 

Smukke nye tage og flotte facader spiller en meget større rolle, end du måske lige går og tænker over. Der er nemlig ingen tvivl om, at du nok skal bemærke, hvis du passerer flere huse eller boligblokke, hvor facaderne er farvede af vind og vejr. Afskallende puds, sætningsrevner, store, sorte fugtplamager og ikke mindst falmede, slidte facader gør absolut intet godt for bygningen – og i selskab med et gammelt, mosfyldt og algebefængt tag, ja, så bliver det hurtigt et trist syn.  

Renovering, genopfriskning eller sågar nyt tag eller facade kan gøre underværker for selv den mest trætte bygning. Nyt smukt tag, der skinner om kap med solen, eller flot udførte, rene facader, giver helt nyt liv – og har desuden den fordel at bygningen atter er ordentlig beskyttet mod naturens rasen. Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af produkter til nyt tag eller renovering af det gamle, samt masser af kvalitetsprodukter til at få styr på facaden. Du finder nemlig alt fra facadeplader og coilsbygningsprofiler og inddækninger. 

Produkter til tag og facade 

Tagrender og nedløbTagrender og nedløb er absolut uundværlige, hvis bygningen skal beskyttes mod regn og slud. De leder vand sikkert væk fra murværk og tagkonstruktion, så det holdes tørt. Tagrender og nedløb fås i forskellige materialer 

Rendejern og hængselsstifter: Rendejern og hængselsstifter bruges til at fæstne tagrender og nedløb til bygningen. De fås i forskellige størrelser og materialer.  

Inddækninger og inddækningszinkInddækninger findes hovedsageligt i forbindelse med bygningens tag. Inddækninger er nødvendige dér, hvor taget møder andre bygningsdele såsom skorstene og tagvinduer eller sågar støder sammen med en mur. Derfor dækker inddækninger over alt fra brøndkraver til spændebånd.  

Skifer: Skifer bruges både til tag og facader. Det er et utroligt holdbart naturmateriale, der er blevet brugt gennem generationer. Det giver en smuk, elegant og enkel facade samt et stilrent tag.  

Befæstelse til tag og facade: Befæstelse til tag og facade dækker over alt fra selvborende skruer over murhager til spengelskruer, ja faktisk alt, hvad du skal bruge for at montere nyt tag eller facade. 

Køb produkter til tag og facade hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber produkter til nyt tag og facade hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du ganske enkelt fordi alle vores varer er nye, overskydende varer. Men hvad betyder det? Nye, overskydende varer i byggeindustrien ender ofte deres dage på lossepladsen uden overhovedet at være pakket ud af emballagen. Det skyldes, at grossisterne nogle gange ikke kan få dem solgt til deres faste erhvervskunder. De brænder altså inde med varerne og ser sig derfor nødsaget til at skrotte dem, selvom de intet fejler. Ved køb af nye, overskydende produkter til nyt tag og facade hos ProffOultet.com redder du varerne fra at blive skrottet – og du bidrager derved til mere bæredygtighed.  

Du kan læse mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien her samt tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på nye varer.