Skip to content
Overskudsvare

BMC limtræsinddækning 21f 20 x 120 x 20 x 1000 mm

SKU: 3897-164120 / Mærke: BMC

Vores limtræsinddækning er kendt for sin halvhårde struktur, der giver den optimale balance mellem styrke og fleksibilitet. D...

EAN nr.: 5710453003958
Leveringstid: 1-3 arbejdsdage

Vores limtræsinddækning er kendt for sin halvhårde struktur, der giver den optimale balance mellem styrke og fleksibilitet. Dette gør det nemt at tilpasse dækningen til dine limtræsbjælker, uanset formen og størrelsen.

Bemærk minimumskøb 25 stk. 

Specifikationer:

  • Størrelse: 20x120x20x1000 mm
  • Materiale: Aluminium

Limtræsprofil i U-profil anvendes til afdækning af udragende limtræsbjælker. Vores limtræsinddækning er også ekstremt vejrbestandig, hvilket betyder, at den kan modstå elementernes hårde påvirkning året rundt. Uanset om det er solens skarpe stråler, regnens tunge dråber eller sneens belastning, kan du stole på, at vores limtræsinddækning beskytter dine bjælker i lang tid fremover.

Vægt i kg 0.267
Bredde (mm) 120
Dybde (mm) 20
Højde (mm) 20
Lumen 0.0 lm

Varen er helt ny

En overskudsvare hos GreenDozer er en helt ny vare, som en af vores leverandører har for mange af på lager. Det kan der være forskellige årsager til, men fælles for overskudsvarerne er, at hvis ikke varen bliver solgt, kan den helt nye vare potentielt ende som skrot. Når en helt ny varer skrottes, giver det vores leverandør et økonomisk tab, og på samme tid belastes klimaet, da al CO2 medgået produktion, transport og lagerlægning af varen frigives. Hos GreenDozer støtter vi op om et mere bæredygtigt Danmark. Det gør vi ved at arbejde med FN’s Verdensmål 12.5, der handler om at reducere affaldsmængden globalt, for derved at reducere klimapåvirkningen. Hos GreenDozer sælger vi derfor overskudsvarer til gavn for både dig, leverandørerne og klimaet.

Relaterede produkter