Skip to content

Radiatorventiler

Radiatorventilen åbner og lukker for det varme vand  Du tænker måske hvad er en radiatorventil? Er det ikke det samme som en radiatortermostat? Men nej det er ikke det samme, og rent faktisk så kan du hverken undværre radiatortermostaten eller radiatorventilen til din...

Alle varer i denne kategori (4)

Sorter efter

Pris pr. stk

202,00 DKK 161,60 DKK
Kun  20,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

391,24 DKK 312,99 DKK
Kun  39,12 / måned med

Lev. omk. tillægges

Overskudsvare

RA-G 20 VINKELLØB

Pris pr. stk

727,10 DKK 581,68 DKK
Kun  72,71 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

172,34 DKK 137,87 DKK
Kun  17,23 / måned med

Lev. omk. tillægges

Radiatorventilen åbner og lukker for det varme vand 

Du tænker måske hvad er en radiatorventil? Er det ikke det samme som en radiatortermostat? Men nej det er ikke det samme, og rent faktisk så kan du hverken undværre radiatortermostaten eller radiatorventilen til din radiator, da begge dele hænger uløseligt sammen. Det forholder sig nemlig sådan, at det er radiatortermostaten, der føler rumtemperaturen i rummet, og det er radiatortermostaten, der påvirker radiatorventilen ift. hvornår radiatorventilen skal åbne og lukke for det varme vand.

Hos GreenDozer finder du et stort udvalg af radiatorventiler. Det er dog ikke hvilke som helst radiatorventiler, som du finder her hos os. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af overskudsvarer, suppleret med en lang række basisvarer, hvorved vi tilstræber os på, at du kan købe alt til din opgave ét sted. Hvis du er nysgerrig på vores koncept, kan du læse meget mere her.

Nye og ældre radiatorventiler

Ved en ældre radiatorventil åbner og lukker du for vandet manuelt, og dette medfører ofte en større varmeregning. Derudover er rumtemperaturen noget sværere at styre, idet den manuelle betjening gør, at du selv skal være opmærksom på hvornår temperaturen i rummet falder eller stiger. Hvorimod en ny radiatorventil reguleres automatisk vha radiatortermostaten. 

I dag fås der et stort udvalg af typer radiatorventiler, der alle egner sig til alle radiatoranlæg og installationsforhold. Vær desuden opmærksom på at en radiatorventil med forindstilling sikrer optimal vandfordeling og medfører øget komfort og lavere energiforbrug.

Står du også og skal have en radiatortermostat, så læs med her.

Køb radiatorventiler hos GreenDozer og bekæmp skrot 

Når du handler radiatorventiler hos GreenDozer.com, er du med til at bekæmpe skrot og bidrage til et mere bæredygtigt Danmark. Det skyldes, at alle vores nye, overskydende varer ellers ville have endt deres dage på lossepladsen, da grossisterne ikke kan få dem solgt til andre virksomheder. Heldigvis kan du nu også som privatperson få fingrene i disse varer og gøre en god handel. Du kan læse mere om bekæmpelse af skrot her, samt se hele vores udvalg af varmesystemer lige her