Skip to content

Snavssamler

Snavssamleren – rengøringskonen til dine rør  Noget som faktisk bliver snavset i hjemmet og som ikke ligefremt er nemt at gøre rent. Det er dine rør – om det er rør til brugsvand, gulvvarme eller sågar et kølesystem. Så kræver rørene rengøring og vedlig...

Alle varer i denne kategori (2)

Sorter efter

Pris pr. stk

75,00 DKK 60,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

52,00 DKK 41,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Snavssamleren – rengøringskonen til dine rør 

Noget som faktisk bliver snavset i hjemmet og som ikke ligefremt er nemt at gøre rent. Det er dine rør – om det er rør til brugsvand, gulvvarme eller sågar et kølesystem. Så kræver rørene rengøring og vedligeholdelse – også selvom det faktisk bare er vand, der løber i dem. Du kender det garanteret fra vandhanen. Skruer du det lille filter af, sidder der sommetider ganske små sten og lidt skidt i det. Det samme kan faktisk ophobe sig i selve rørene. Det er derfor vigtigt at få filtreret partikler og urenheder i rørene, da ophobning af disse faktisk kan være skyld i ret store omkostninger i forbindelse med vedligeholdelse. Det kan sågar resultere i en større renovation eller hel udskiftning af rørene. Heldigvis kan den værste ophobning afhjælpes med en lille fiks rengøringsbandit; nemlig snavssamleren.  

Hos GreenDozer.com finder du snavsamlere i bedste kvalitet til skarpe priser. Men det er faktisk ikke hvilke som helst fikse snavssamlere, du finder her hos os. De er nemlig alle sammen nye, overskydende varer, som anerkendte danske grossister ikke kan komme af med, og som du kan få fingrene i til ekstra fordelagtige priser. Du bør dog være opmærksom på, at vores sortiment af den grund kan variere.  

Det gør en snavssamler helt præcist 

En snavssamler hjælper helt præcist med at beskytte dine rør mod partikler, urenheder og snavs. Partiklerne og urenhederne samles i snavssamleren i stedet for at suse rund i rørene og stoppe dem til. Snavssamleren her et filter, som skidtet fanges i, og som er nemt at udskifte, når det er stoppet til. Fordelene ved snavssamlere er først og fremmest, at de er utroligt nemme at montere på rørene. Men derudover også at: 

  • De har lave installationsomkostninger og er dejligt billige i indkøb, hvilket gør dem til et oplagt valg ved rørinstallation. 
  • Du får bedre brugsvand og bedre ydelse af din gulvvarme, hvis snavssamlerne er sat på disse systemer.  

Køb snavssamlere hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber dine snavssamlere hos GreenDozer.com, kan du faktisk gøre en rigtig god handel samtidig med, at du gør en god gerning. Du redder nemlig en helt ny fejlfri vare for at ende sine dage som skrot. Du giver nemlig snavssamleren nyt liv og bekæmper således skrot i byggeindustrien og bidrager til et bæredygtigt Danmark. Men hvorfor ender nye varer overhovedet som skrot, tænker du nok? Det skyldes, at byggemarkeder og grossister nogle gange simpelthen ikke kan få solgt deres varer til deres faste kunder. De ser sig derfor nødsaget til at skille sig af med varerne på den ene eller anden måde, og det betyder ofte, at de ender som skrot. Du kan blive klogere på bekæmpelse af skrot her.