Skip to content

Ventiler og stophaner

    Ventiler og stophaner   Det er de dele, som du måske ikke lige skænker en tanke i første omgang, når du hører ordet vandinstallation. På trods af dette spiller de en væsentlig rolle i forhold til funktionaliteten af vandinstallationerne. For hvad i alverden...

Mest populære varer

 

 

Ventiler og stophaner

 

Det er de dele, som du måske ikke lige skænker en tanke i første omgang, når du hører ordet vandinstallation. På trods af dette spiller de en væsentlig rolle i forhold til funktionaliteten af vandinstallationerne. For hvad i alverden skal du gøre, når vandhanen eller toilettet skal udskiftes, og der ingen lokale stophaner er til at lukke for vandet. Ja, så lukker du selvfølgelig for hovedhanen, men her sidder der altså også en stophane. Det er derfor ikke til at komme udenom, at haner er vigtige for vandinstallationerne, og det samme gælder, når det kommer til ventiler. Kontraventiler er eksempelvis hverdagens små helte, der sørger for at snavset opvaskevand ikke løber retur til det rene drikkevand.  

 

Ventiler og haner er med til styre vandstrømningen i det daglige, og kan være med til at redde dagen, hvis der forekommer lækager. Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af ventiler og haner i bedste kvalitet fra anerkendte, danske grossister. Du kan nedenfor danne dig et overblik over de forskellige typer. 

 

Typer af haner 

 

  • Aftapningshaner: Aftapningshaner kan tilsluttes din eksisterende rørføring og benyttes eksempelvis under håndvasken i køkken eller bryggers til tilslutning af vaske- eller opvaskemaskiner. De kan også bruges som vandhaner udenfor eller som en lidt primitiv vandhane i bryggers eller vaskekælder. 
  • Stophaner: Stophaner bruges til at lukke lokalt for vandet. Der sidder eksempelvis stophaner på rørføringen til det kolde og varme vand under en håndvask samt ved vandtilførslen til et toilet.
  • Kuglehaner: En kuglehane er en af de meste brugte haner, når det kommer til afspærring/lukning af vand og spildevand. 

 

 

Typer af ventiler

 

  • Kontraventiler: Kontraventiler monteres på rør og sørger for, at eksempelvis vand kun kan løbe en vej. Vendes vandstrømmen pludselig har kontraventilen en klap, der lukker i og sørger for, at vandet ikke kan løbe retur.  
  • Reduktionsventiler: Reduktionsventiler bruges til at mindske trykket i ledninger og rør. Det kan eksempelvis være vandtryk eller damptryk. Det findes flere forskellige slags reduktionsventiler. 

 

 

Køb ventiler og stophaner hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Når du køber nye ventiler og stophaner hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Hvordan det, tænker du nok? Det skyldes, at alle vores varer er overskydende varer fra byggeindustrien, som alle er helt nye og skal skrottes. Nye varer skrottes, fordi grossister og byggemarkeder nogle gange ikke kan komme af med dem til deres faste kunder, de ser sig derfor i sidste ende nødsaget til at skille sig af med dem ved simpelthen at smide dem ud. Hos GreenDozer.com kan du købe nye, overskydende varer til skarpe priser og give dem nyt liv. Vil du vide mere, kan du blive klogere lige her.