Skip to content

Rør og fittings

    VVS-rør og VVS-fittings i professionel kvalitet    Rør og fittings spiller en central rolle i de fleste VVS-installationer – for ikke at tale om næsten alle rørinstallationer. Men for pokker, hvis du ikke er fagmand, kan det godt være en anelse svært at...

Mest populære varer

 

 

VVS-rør og VVS-fittings i professionel kvalitet 

 

Rør og fittings spiller en central rolle i de fleste VVS-installationer – for ikke at tale om næsten alle rørinstallationer. Men for pokker, hvis du ikke er fagmand, kan det godt være en anelse svært at finde rundt i junglen af VVS-rør og fittings. For ikke at tale om at finde ud af, hvad for noget arbejde du selv må udføre, og hvad du skal overlade til en fagmand – hvis du altså vil have, at din forsikring dækker ved eventuelle skader i fremtiden. Du kan på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside danne dig et overblik over, hvilke VVS-opgaver du selv må udføre. 

 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af rør og VVS-fittings til enhver opgave; professionel såvel som gør-det-selv. Men det er ikke hvilke som helst VVS-rør og fittings. Alle vores varer er nemlig nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Nedenfor kan du danne dig et hurtigt overblik over de forskellige rør og fittings. Udover disse finder du også alt fra rørbærer, bøsninger og rosetter, PVC plastslanger og silikone slanger, flanger og pakninger til rørisolering og pakgarn. 

 

Alupex rør og fittings

Alupex rør og fittings bruges primært inden for VVS (varme, ventilation og sanitære) og gulvvarmesystemer. Alu-pex står for aluminiumsforstærket PEX (krydsbundet polyethylen), og det kombinerer fordelene ved begge materialer.

 

Fittings til slanger

Fittings til slanger bruges til at forbinde slanger med rørsystemer, apparater, maskiner eller andre komponenter. Disse fittings spiller en vigtig rolle i at opretholde en sikker og pålidelig transport af væsker eller gasser i en bred vifte af applikationer.

 

Fordelerrør


Fordelerrør bruges typisk i VVS-systemer til at distribuere varmt eller koldt vand til forskellige steder i en bygning. De fungerer som en central fordelingspunkt for vandforsyningen og gør det muligt at lede vandet til forskellige apparater, armaturer eller rum

 

Gevindfittings

Gevindfittings bruges i VVS (varme, ventilation og sanitære) og andre rørsystemer til at forbinde og styre rør eller slanger. Disse fittings har gevindskårne ender, der gør det muligt at skrue dem fast i andre fittings eller rør med kompatible gevind.

Under gevindfittings finder du blandt andet:
Galvaniseret fittings
Messing fittings
Rustfri fittings
Sorte fittings
Rødgods fittings
Krom fittings

 

Kobberrør og loddefittings

Kobberrør og loddefittings bruges i VVS-systemer til at transportere vand og nogle gange gas. Kobberrør og fittings er kendt for deres holdbarhed og evne til at modstå korrosion, hvilket gør dem velegnede til en række forskellige ting.

 

Kompressionsfittings 

Kompressionsfittings findes i mange forskellige materialer lige fra messing til plast. Der er derfor kompressionsfittings til enhver VVS-løsning, om det er til kobberrør eller rørføring i kælderen. 

 

Pex-rør og fittings

Pex-rør og fittings bruges til varme- og brugsvandsinstallationer. Der findes dog to typer pex-rør. En type der går under navnet universal pex-rør, som kan benyttes til både brugsvands- og varmeinstallationer, og så er der pex-rør, der udelukkende må bruges til varmeinstallationer. Det er vigtigt at have denne forskel for øje, når du skal købe pex-rør og dertilhørende fittings. 

 

Pressfittings

Pressfittings bruges primært i VVS- og rørsystemer til at forbinde rør og komponenter sammen på en sikker og tæt måde. Disse fittings bruges som et alternativ til traditionelle loddefittings eller gevindfittings og har vundet popularitet på grund af deres nemme installation og pålidelighed

Under pressfittings finder du blandt andet:
Megapress
Profipress
Press fittings forsinket
Rødgods og kobber press
Press fittings rustfri
Kobberpress cooling

Primofit

Primofit er en type fittings, der bruges til VVS (varme, ventilation og sanitære) og rørsystemer. Disse fittings er specielt designet til at forbinde stålrør eller jernrør sammen på en sikker og tæt måde. Primofit-fittings anvendes normalt i industrien, i bygge- og anlægsprojekter samt i vand- og spildevandssystemer.

 

Præisoleret

Præisolerede rør bruges primært til at transportere varme eller kolde medier i rørsystemer, hvor det er vigtigt at opretholde temperaturen og undgå varmetab eller kondensdannelse. De består normalt af et rør, der er isoleret og beskyttet af et ydre kappe- eller beskyttelseslag

 

Svejsefittings

Svejsefittings bruges i rørsystemer, hvor en permanent og tæt forbindelse er påkrævet. Disse fittings er designet til at blive svejset direkte på rør eller til andre fittings ved hjælp af forskellige svejseteknikker som smeltende elektrodesvejsning (MIG), tungsteninert gas (TIG) eller elektrodesvejsning (buesvejsning).

 

Køb VVS-rør og VVS-fittings i høj kvalitet hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Når du vælger at investere i VVS-rør og kvalitetsfittings hos GreenDozer.com, får du fingrene i professionelle rør og fittings fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder. Men ikke nok med det, du bidrager faktisk også til et mere bæredygtigt Danmark. Det skyldes, at du redder varerne fra en trist skæbne som skrot på lossepladserne. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer fra de danske grossister og byggemarkeder.  

 

Er du vild med konceptet, og vil du holdes opdateret på de sidste nye, overskydende varer, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her. Du kan også blive klogere på bekæmpelse af skrot i byggeindustrien her