Skip to content

Rør og fittings

VVS-rør og VVS-fittings i professionel kvalitet  Rør og fittings spiller en central rolle i de fleste VVS-installationer – for ikke at tale om næsten alle rørinstallationer. Men for pokker, hvis du ikke er fagmand, kan det godt være en anelse svært at finde r...

VVS-rør og VVS-fittings i professionel kvalitet 

Rør og fittings spiller en central rolle i de fleste VVS-installationer – for ikke at tale om næsten alle rørinstallationer. Men for pokker, hvis du ikke er fagmand, kan det godt være en anelse svært at finde rundt i junglen af VVS-rør og fittings. For ikke at tale om at finde ud af, hvad for noget arbejde du selv må udføre, og hvad du skal overlade til en fagmand – hvis du altså vil have, at din forsikring dækker ved eventuelle skader i fremtiden. Du kan på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside danne dig et overblik over, hvilke VVS-opgaver du selv må udføre. 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af rør og VVS-fittings til enhver opgave; professionel såvel som gør-det-selv. Men det er ikke hvilke som helst VVS-rør og fittings. Alle vores varer er nemlig nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Nedenfor kan du danne dig et hurtigt overblik over de forskellige rør og fittings. Udover disse finder du også alt fra rørbærer, bøsninger og rosetter over ventiler og stophaner til rørisolering og pakgarn. 

Rødgods fittings 

Rødgods fittings bruges til samling af rør med brugsvand i. De afgiver nemlig ikke zink til drikkevandet og forårsager ikke gennemtæring og revnedannelser i rørføringen på grund af metallernes reaktion med hinanden.  

Kompressionsfittings 

Kompressionsfittings findes i mange forskellige materialer lige fra messing til plast. Der er derfor kompressionsfittings til enhver VVS-løsning, om det er til kobberrør eller rørføring i kælderen. 

Sorte rør og fittings 

Sorte rør og fittings bruges til varmeinstallationer med varmt vand i private hjem samt i virksomheder. Disse må på ingen måde anvendes til brugsvand, da der er meget ilt i brugsvandet, hvilket kan få rørene til at nedbrydes indvendigt og lede til vandskader. 

Galvaniseret rør og fittings 

Galvaniserede VVS-rør og fittings bruges til drikkevandssystemer og trykluftsinstallationer. Den galvaniserede overflade, der er karakteristisk for disse rør, består af en zinkbelægning, som gør rørene så vedligeholdelsesfri, som det kan lade sig gøre. Derudover gør den rørene ekstra hårdføre. 

Pex-rør og fittings

Pex-rør og fittings bruges til varme- og brugsvandsinstallationer. Der findes dog to typer pex-rør. En type der går under navnet universal pex-rør, som kan benyttes til både brugsvands- og varmeinstallationer, og så er der pex-rør, der udelukkende må bruges til varmeinstallationer. Det er vigtigt at have denne forskel for øje, når du skal købe pex-rør og dertilhørende fittings. 

Kobberrør og loddefittings 

Kobberrør og loddefittings bruges til installationer af varme- og brugsvand. Der findes to typer kobberrør; bløde og hårde. Det hårde kobberrør skal skæres og tilpasses med fittings for at komme til at passe, hvor bløde kobberrør er mere fleksible og kan bøjes i den retning, du ønsker. 

Messingrør og fittings 

Messingrør og VVS-fittings i messing bruges til drikkevandsinstallationer og ved varmeanlæg. Disse typer rør og fittings er yderst holdbare takket være materialet. Det tager nemlig lang tid inden, at messingrør begynder at korrodere, og de er derfor velegnede til vandinstallationer. 

Køb VVS-rør og VVS-fittings i høj kvalitet hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du vælger at investere i VVS-rør og kvalitetsfittings hos GreenDozer.com, får du fingrene i professionelle rør og fittings fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder. Men ikke nok med det, du bidrager faktisk også til et mere bæredygtigt Danmark. Det skyldes, at du redder varerne fra en trist skæbne som skrot på lossepladserne. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer fra de danske grossister og byggemarkeder.  

Er du vild med konceptet, og vil du holdes opdateret på de sidste nye, overskydende varer, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her. Du kan også blive klogere på bekæmpelse af skrot i byggeindustrien her