Skip to content

Bideter og urinaler

    Toilet bidet og urinaler    Toilet bidet og urinaler er ikke ligefrem det mest sexede, men de er begge ualmindeligt praktiske. Urinaler tillader mænd at stå op og tisse side om side i et åbent rum ligesom, de ville gøre i det fri. Toilet bidet er derimod lidt...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

 

Toilet bidet og urinaler 

 

Toilet bidet og urinaler er ikke ligefrem det mest sexede, men de er begge ualmindeligt praktiske. Urinaler tillader mænd at stå op og tisse side om side i et åbent rum ligesom, de ville gøre i det fri. Toilet bidet er derimod lidt mere privat. Her kan du nemlig kræse for din bagdel efter et toiletbesøg ved at få skyllet rumpen. Bidet findes derfor på hotelbadeværelser og i private hjem. Det har dog ikke rigtig vundet indpas i Danmark på trods af, at det blev opfundet ikke så langt herfra – nemlig i Frankrig tilbage i 1700-tallet.  

 

Bidet havde sin storhedstid i herhjemme i 60’erne og 70’erne, men blev ofte brugt til alt andet end dets oprindelige formål. Det er dog på vej retur. Det er nemlig ren luksus at have mulighed for at højne hygiejnen efter et toiletbesøg, og så byder det på masser af hverdagsvelvære – det er spabadet for din rumpe. Hos GreenDozer.com finder du toilet bidet og urinaler til knivskarpe priser. Men det er ikke hvilke som helst urinaler eller toilet bideter. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer. Det betyder også, at vores sortiment kan variere. 

 

Hvad er et bidet?  

 

Et bidet er en form for vask, der er særligt designet til, at du kan vaske din rumpe og ædlere dele efter toiletbesøg. Det er typisk placeret lige ved siden af toilettet, så du nemt kan sætte dig over på det. Det har en lille vandhane, hvor du selv kan styre vandtryk og temperatur. Bidet kom til Danmark fra Sydeuropa og er med til at optimere hygiejnen efter en tur forbi det lille hus. Det er ren kræs for bagdelen. Du får nemlig en blød og lækker rengøring, der skåner dit finere område, og giver en følelse af renhed og friskhed bagefter. Ja, du kan næsten kalde det en lille privat rumpe-spa. Er du ikke helt lun på det traditionelle bidet, eller har du bare ikke plads, så er et dusch toilet, der fusionerer toilettet og bidets unikke egenskaber et godt alternativ.  

 

Hvad er en urinal? 

 

En urinal er i folkemunde nok bedre kendt som et pissoir. Men det er faktisk ikke det sammen. Et pissoir henviser til det rum, hvor urinalerne er placeret. Urinaler er de væghængte kummer, som mænd kan stå og lade vandet i. De er super smarte, da de kan være med til at pladsoptimere offentlige herretoiletter. Her slipper mændene ovenikøbet for at skulle bruge tid på at finde et ledigt toilet samt åbne og låse døren.  

 

Køb toilet bidet og urinaler hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Når du køber toilet bidet og urinaler hos GreenDozer.com, kan du gøre en knivskarp handel. Du kan nemlig spare helt op til 90 % på nye, overskydende varer, og samtidig gør du en rigtig god gerning. Du redder nemlig varen fra skrot. Det er sådan at nye, ubrugte, overskydende varer fra byggeindustrien desværre ofte ender sine dage på lossepladsen af den simple grund, at grossisterne ikke kan få dem solgt til deres faste kunder. Derfor kan du nu finde bideter og urinaler fra anerkendte, danske grossister hos GreenDozer.com.