Skip to content

Håndklædetørrer

Lækre håndklædetørrer og el håndklædetørrer  En håndklædetørrer også kendt som en håndklæderadiator giver lidt lækker luksus stemning på badeværelset. Den sørger for, som navnet også indikerer, at dine håndklæder tørrer. Det er faktisk lidt en luksus a...

Alle varer i denne kategori (4)

Sorter efter

Pris pr. mtr

1.236,91 DKK 989,53 DKK
Kun  123,69 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.236,91 DKK 989,53 DKK
Kun  123,69 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

312,50 DKK 250,00 DKK As low as 281,25 DKK
Kun  31,25 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

306,25 DKK 245,00 DKK As low as 275,00 DKK
Kun  30,63 / måned med

Lev. omk. tillægges

Lækre håndklædetørrer og el håndklædetørrer 

En håndklædetørrer også kendt som en håndklæderadiator giver lidt lækker luksus stemning på badeværelset. Den sørger for, som navnet også indikerer, at dine håndklæder tørrer. Det er faktisk lidt en luksus at kunne svøbe sig i et lækkert, lunt og tørt håndklæde efter et dejligt, varmt bad en kold vinterdag. Men en håndklædetørrer er ikke kun smart fordi, det er en håndklædevarmer, men fordi den faktisk også er praktisk. Den sørger nemlig for, at dine håndklæder tørrer på rekordtid, og derved mindsker du faktisk fugten på badeværelset. Du kan desuden nedbringe fugten ved rigtig god udluftning og opvarmning af badeværelset ved hjælp af gulvvarme eller en radiator. 

Hos GreenDozer forhandler vi kvalitetshåndklædetørrer og varmelegemer til håndklædetørrerene til knivskarpe priser. Det skyldes, at mange af vores varer er overskudsvarer, men helt nye varer fra anerkendte, danske grossister og producenter. Du bør derfor være opmærksom på at vores sortiment kan variere.  

Sådan virker en el håndklædetørrer  

En el håndklædetørrer er egentlig meget simpel. Den fungerer ved, at der løber en masse varmeledningskabler igennem rørene og derved varmer dem op. Du skal nu ikke gøre andet end at indstille dit varmelegeme med termostaten til den ønskede temperatur – og voila, dine håndklæder bliver tørret. Det er faktisk helt samme princip med en håndklædetørrer med vand. Her er det blot varmt vand, der løber igennem rørene i stedet for varmeledningskabler.  

Skal du vælge en el håndklædetørrer eller en håndklædetørrer med vand? 

Om du skal vælge en håndklædetørrer vand eller en håndklædetørrer el afhænger faktisk af dit badeværelse og opvarmningsformen i din bolig. Har du eksempelvis ikke fjernvarme eller nogen former for gulvvarme på dit badeværelse er en el håndklædetørrer et oplagt valg. Det er dog ikke den billigste løsning, da el-opvarmning er lidt smådyrt. Til en el håndklædetørrer skal du have trukket kabler til din løsning. Det må du dog ikke selv gøre af sikkerhedsmæssige årsager. Du skal derfor have en elektriker til det.  

Har du allerede gulvvarme på badeværelset, er det faktisk forholdsvis nemt at installere en håndklædetørrer, der bruger vand til opvarmning. En håndklædetørre der er vandbåren er desuden billigere i drift end den el-opvarmede håndklædetørre. Det kræver dog ligesom med en el håndklædetørrer, at du får fat i en fagmand. Der skal nemlig trækkes rør fra gulvvarmen. Her kan du få et overblik over, hvad du selv må lave i dit hjem. 

Håndklædetørrere fås i mange varianter

Når du vælger en håndklædetørrer, er det vigtigt at overveje dine specifikke behov, såsom størrelse, varmekapacitet og design, der passer til din indretning. Du kan nemlig få mange forskellige håndklædetørrere såsom håndklædetørrer messing, en sort håndklædetørrer eller helt hvide håndklædetørrere. Der er flere mærker og producenter, der specialiserer sig i håndklædetørrere også kendt som håndklæderadiatorer eller håndklædevarmere. Nogle populære mærker i Danmark inden for håndklædetørrere er Stelrad; Hudevad Radiator, Thermex og Glen Dimplex Nordic (tidligere NOBO).

Køb håndklædetørrere og varmelegemer hos GreenDozer og bekæmp skrot 

Når du køber din håndklædetørrer hos GreenDozer, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Overskudsvarer fra de danske grossister har det desværre med at ende deres dage på lossepladsen, simpelthen fordi grossisterne ikke kan få dem solgt til deres kunder. Ved at købe din håndklædetørrer hos os, redder du den fra at blive skrottet. Du kan også vælge en brugt håndklædetørrer, hvis du ønsker at tage et mere bæredygtigt valg, hvor du er med til at reducere affald og ressourceforbruget. Vil du blive klogere på, hvordan vi bekæmper skrot i byggebranchen, kan du læse mere her. Du kan også holde dig opdateret på nye, overskudsvarer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.