Skip to content

Gulvvarme og rumtermostater

    Gulvvarme og gulvvarme termostater    Det er en sand fornøjelse at sætte fødderne på et opvarmet gulv – særligt om vinteren, når selv trægulve kan føles som iskolde klinker. Med gulvvarme kan du få godt med varme om fødderne og opvarme din bolig. Det ...

Mest populære varer

 

 

Gulvvarme og gulvvarme termostater 

 

Det er en sand fornøjelse at sætte fødderne på et opvarmet gulv – særligt om vinteren, når selv trægulve kan føles som iskolde klinker. Med gulvvarme kan du få godt med varme om fødderne og opvarme din bolig. Det er et super supplement til husets radiatorer og giver en skøn jævn varmefordeling i hele huset. 

 

Gulvvarme fungerer ved, at varmt vand løber i slanger, der lægges under gulvet i et snoet mønster, så hele gulvet opvarmes. Hos GreenDozer.com finder du masser af tilbehør til gulvvarme samt termostater til gulvvarme. Du bør dog være opmærksom på, at vores sortiment kan variere, da alle vores varer er helt nye, overskydende varer fra anerkende, danske grossister.  

 

Sådan virker en gulvvarme termostat  

 

Det særlige ved gulvvarme er, at temperaturen er højere ved gulvet og bliver lavere ved loftet. Temperaturen i rummet og selve gulvvarmen styres manuelt med en gulvvarme termostat. Reguleringen af rumtemperaturen går faktisk langsommere med gulvvarme end med radiatorer, da vandet, der løber ud i gulvvarmen, ikke er nær så varmt, som det der løber ud i radiatorerne. Det har dog ingen betydning for rummets temperatur, når det først er varmet op. En gulvvarme termostat har indbygget temperaturmåler. Det vil sige, at den måler rumtemperaturen og varmer rummet op til eksempelvis 22 grader. Da temperaturen er højere ved gulvet og lavest ved loftet, placeres gulvvarme termostaten midt på væggen – gerne i øjenhøjde. Den justerer således temperaturen ud fra temperaturen midt i rummet.  

 

Besparelser ved gulvvarme 

 

Du kan faktisk spare en lille smule ved at benytte gulvvarme frem for radiatorer. Det skyldes, at gulvvarmen sørger for at holde dine fusser varme – og er du først varm om fødderne, fryser du ikke så nemt. Du kan derfor godt skrue temperaturen ned med 1-2 grader på din gulvvarme. Det kan give en lille varmebesparelse på omkring 5 procent.  

 

Gulvvarme og trægulve 

 

Det er muligt at få gulvvarme under alt fra fliser til trægulve. Du bør dog være opmærksom på, at trægulve kan udtørre og blive ødelagt ved for høje temperaturer. Derfor bør gulvvarmen ved trægulve som hovedregel ikke overstige mere end 25-27 grader.  

 

Køb gulvvarme termostater hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Når du handler gulvvarme termostater og tilbehør til gulvvarme hos GreenDozer.com, kan du gøre en god handel. Du kan nemlig spare op til hele 90 %, da vores varer er nye, overskydende varer, der ellers ville have endt deres dage på lossepladsen. Vil du vide mere om, hvordan vi bekæmper skrot og redder overskydende varer fra at blive smidt ud, kan du læse mere lige her. Du kan også holde dig opdateret på de sidste nye varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.