Skip to content

Lasermålere

Måleværktøj og lasermålere Når man taler om måleværktøj, så kan man ikke undgå at tale om lasermålere, som er gået hen og blevet mere og mere teknologisk værktøj, som gør arbejdet meget nemmere, og frem for alt så får du også målt helt rigtigt og nøjagti...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (11)

Sorter efter

Pris pr. stk

687,50 DKK 550,00 DKK
Kun  68,75 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.697,50 DKK 1.358,00 DKK
Kun  169,75 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.451,25 DKK 1.161,00 DKK
Kun  145,13 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

162,50 DKK 130,00 DKK
Kun  16,25 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

975,00 DKK 780,00 DKK
Kun  97,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.343,75 DKK 1.075,00 DKK
Kun  134,38 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.281,25 DKK 1.025,00 DKK
Kun  128,13 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.462,50 DKK 1.970,00 DKK
Kun  615,63 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.325,00 DKK 1.860,00 DKK
Kun  581,25 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.247,50 DKK 998,00 DKK
Kun  124,75 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

582,00 DKK 465,60 DKK
Kun  58,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Måleværktøj og lasermålere 

Når man taler om måleværktøj, så kan man ikke undgå at tale om lasermålere, som er gået hen og blevet mere og mere teknologisk værktøj, som gør arbejdet meget nemmere, og frem for alt så får du også målt helt rigtigt og nøjagtigt op med den rigtige lasermåler. 

Lasermålere findes i et hav af forskellige modeller og typer, hvor de mest kendte er krydslaser, priklaser, linjelaser samt afstandsmåler. De mest kendte mærker indenfor lasermålere er bl.a. Leica, Elma instruments og GeoFennel. Fælles for dem alle er at de alle sammen er med til at gøre dit arbejde nemmere, hvad enten du er håndværker eller gør det selv typen. Det smarte med laserværktøj er at nogle af dem helt kan erstatte den helt almindelig tommestok, målebånd og vaterpas. 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af lasermålere i professionel kvalitet fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder. Det er dog ikke hvilke som helst lasermålere, du finder her hos os. Vores sortiment består nemlig af helt nye, overskudsvarer – og du kan derfor gøre en knaldgod handel. Du bør dog være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Hvad er en laser afstandsmåler

Når du anvender en laser afstandsmåler behøver du ikke længere tommestokken og målebåndet. Du vil hurtigt se, at du får pålidelige måleresultater, ja selv når du skal måle større afstande som f.eks. fra væg til væg eller fra gulv til loft. Laser afstandsmålere hjælper dig således med at få målt op på meget kort tid. En laserafstandsmåler har typisk indbygget længdemåling, arealbestemmelse, volumenberegning, og mange kan betjenes intuitivt. 

Flere laser afstandsmålere har en hukommelsesfunktion, som giver dig nem adgang til de seneste målinger, du har foretaget, hvilket jo er en ret smart funktion, så den også kan hjælpe dig med at huske. 

Alt efter hvor avancerede du ønsker din nye afstandsmåler skal være, så afspejles det også i prisen. Du kan få nogle helt ned til 100 kroner, men samtidig også nogle meget avancerede til over 1000 kroner. Så inden du går ud, og bruger en masse penge på en laser afstandsmåler, bør du overveje, hvor ofte du kommer til at bruge den. 

Hvad er en krydslaser

Krydslaseren er et rigtig fint måleværktøj, hvor du rent faktisk ikke behøver nogen træning for at bruge det, da du blot skal holde det eller tænde det på stativet, så gør krydslaseren resten af arbejdet for dig, hvilket jo er helt fantastisk, især når man tænker på, hvor topmoderne sådan et laserværktøj er. 

Hvordan fungerer en krydslaser så rent praktisk. Laseren danner et kryds, som er vinkelret, og laseren kan enten være grøn eller rød, og vær obs på, at der er faktisk er forskel på de 2 farver. 

Grøn laser bruges oftest til indendørs projekter og arbejde, fordi en grøn laser ikke tåler så store temperaturudsving, som gør, at den ikke kan ses særlig godt udenfor. Farven grøn ses desuden bedre med det menneskelige øje end rød, og derfor er det bedre oplyst. Derudover så er en grøn laser sværere at lave, som også gør at prisen er dyrere end en rød laser. Den røde laser ses bedre udenfor, fordi den netop tåler temperaturudsving, og derfor anvendes den røde laser udendørs. 

Krydslaseren kan erstatte en tommestok og et vaterpas, og den kan bruges til mange forskellige måleopgaver såsom at hænge mange billedrammer op, eller sætte tapet op og ikke mindst til forskellige udendørsprojekter som lægge fliser og sætte hegn op. En krydslaser hjælper dig nemlig med at finde det helt præcise punkt, hvor den horisontale og vertikale laser mødes på midten, og danner et kryds.

Da det jo ikke er ligemeget om dine nylagte fliser lægges skævt, kan det til større opgaver godt betale sig at købe et stativ til din krydslaser. Dog skal du være opmærksom på, når du køber din krydslaser, at det ikke er alle, som kan monteres på et stativ. Et stativ sørger nemlig for at stabilisere krydslaseren, og kan give dig helt nøjagtige målinger samtidig med, at du kan have hænderne fri. 

Når du er på jagt efter den rigtige krydslaser vil du givetvis støde på disse 2 andre typer af laserværktøj. En streglaser, der lever en enketl streg, som kan hjælpe dig, hvis du for eksempel enten skal have sat en ny dør eller et nyt vindue op. Priklaseren anvendes indendørs og er en enkelt prik, og kan fortælle dig et eksakt punkt ligesom med krydslaseren. 

Køb lasermålere hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber din lasermåler hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Du redder dem nemlig fra at blive skrottet. Det er nemlig sådan, at byggeindustrien har et ualmindeligt stort spild af nye varer og materialer. Det hænder nemlig, at grossister og byggemarkeder ikke kan få solgt deres produkter. Når det sker, og de er brændt inde med varerne gennem længere tid, ja så ser de sig nødsaget til at skille sig af med dem – og det resulterer desværre i skrotning af nye, fejlfrie produkter som multimetre og måleværktøjer. Det er en skam, da de absolut intet fejler. Derfor kan du hos GreenDozer.com gøre en god gerning og en rigtig god handel på helt nye, overskydende varer.