Skip to content

Akku save

Gå planken på klingen med en akku rundsav og sav Kender du det, når du bruger en manuel sav, vil saven ikke det samme som dig, og du ender med et ulige resultat og ømme muskler. Her kommer en akku sav ind i billedet. Akku save er nemlig batteridrevne, så du kan spare p...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Gå planken på klingen med en akku rundsav og sav

Kender du det, når du bruger en manuel sav, vil saven ikke det samme som dig, og du ender med et ulige resultat og ømme muskler. Her kommer en akku sav ind i billedet. Akku save er nemlig batteridrevne, så du kan spare på kræfterne og samtidig få et perfekt resultat. Har du planer om at gå planken på klingen, kan du med fordel tilføje en akku sav til værktøjskassen.  

Hos GreenDozer.com forhandler vi forskellige typer af akku save til meget fordelagtige priser. Når du køber en akku sav, for eksempel en akku rundsav, hos os, er det ikke bare hvilken som helst akku sav, du modtager. Den er nemlig, ligesom alle vores andre varer, en overskyndende vare fra anerkendte, danske grossister. Derfor kan du få din nye akku sav i professionel kvalitet til en yderst skarp pris.

Hvad er en akku sav?

Elektriske save findes i mange forskellige arter, men hvad er en akku sav egentlig? Akku er en forkortelse af akkumulator, som er et smart ord for et apparat, der opsamler og lagrer energi. Akku save er altså elektriske save, der er drevet af batterier.

Elektriske save fås både med og uden batteri. Det smarte ved akku save er, at de er ledningsfri. Du slipper for frygten for at komme til at save ledningen med over ved et uheld. Batteriet på en akku sav kan du desuden nemt selv skifte og oplade, når det bliver fladt. Hvis savklingen bliver sløv, kan du ligeledes også blot udskifte den.

Forskellige typer akku save

Der findes faktisk flere forskellige typer akku save, ja stort set alle elsave kan fås med batteri. Heriblandt findes akku rundsave, akku stiksave, akku dyksave og akku bajonetsave. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken elsav du skal vælge til dit projekt.

En akku rundsav er et godt valg, når du skal save med et lige snit. En akku rundsav er desuden en god basis-sav at investere i, da den klarer mange forskellige type opgaver. Mangler du til gengæld en sav, der kan hjælpe dig med at skære præcise, knivskarpe linjer, så er det en lille akku stiksav, du skal have fat i. En akku stiksav er nemlig nem at manøvrere – også for de fummelfingrede. Den er derfor god, når du skal udføre et meget præcist stykke arbejde. Grove opgaver klarer en akku bajonetsav. Sådan en fætter er rigtig god at have liggende, hvis du for eksempel skal rive dit gamle skur ned, da den simpelthen kan skære igennem alt.

Køb din akku sav hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Akku stiksave og andre akku save hos GreenDozer.com er ganske særlige. Disse akku save er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Når du køber din akku sav hos os, gør du tilmed både en rigtig god handel og en god gerning – du er nemlig med til at redde din akku sav fra at ende sin dage som skrot og dermed lide samme skæbne som mange andre nye, overskydende varer. En del grossister har af og til problemer med at komme af med produkterne til deres faste kunder, hvorfor de ofte bare ender på lossepladsen som skrot. Sammen kan vi redde varerne fra at blive skrottet. Derfor kan du hos GreenDozer.com spare helt op til 90 % på overskydende varer og tilmed gøre dagens gode gerning. Hvis du ønsker at blive klogere på nye, overskydende varer og bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du læse mere her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du kunne tænke dig at modtage nyheder om vores overskydende varer samt gode tilbud.