Legrand

Producent

Legrand

Elartikler er i særklasse

Mangler du elartikler til dit hjem? Så skal du se nærmere på Legrand, som producerer en lang række varer inden for kategorien elartikler

...
Skip to content
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Stor palette af elartikler med høj kvalitet  

Legrand er en fransk virksomhed, som har specialiseret sig i at lave elartikler til både professionelle og gør-det-selv-folk. Legrand er kendt for deres kvalitetsprodukter- og løsninger, som er både driftssikre og har en høj holdbarhed.

Mangler du stikkontakter, boligtavler, kabelbakker, montagebeslag, gitterbakker kontaktorer, kabelruller, automatsikringer? Ligegyldigt hvad du skal bruge til din elinstallation, så kan du finde produktet hos Legrand.

Virksomheden er nemlig totalleverandør af elartikler, så du kan trygt holde dig til ét mærke, når du skal vælge elartikler til dit hjem.  

Spar stort på Legrand hos GreenDozer

GreenDozer er en markedsplads med genbrugs-, overskuds- og basisvarer. Her kan du købe Legrand til en god pris. Nogle af vores Legrand varer er overskudsvarer, som betyder at det er varer, som grossister, byggemarkeder eller producenter ligger inde med.

Fælles for overskudsvarerne fra Legrand er, at de er helt nye og ligger på lager hos vores sælgere - klar til at blive leveret direkte til dig. Når du køber en overskudsvare, gør du en god handel, du redder varen fra skrot og du er med til at minimere spild i byggebranchen. 

Skab et sikkert hjem  

For at sove godt om natten er det essentielt, at vi er trygge. Legrand tilbyder solide elartikler i høj kvalitet, som er kendt for deres store fokus på produkternes sikkerhed og holdbarhed.