Skip to content

BurntWood

BurntWood - bæredygtige og holdbare facadeelementer i unikt og smukt udtryk

Sætter du pris på bæredygtige løsninger? Så skal du se nærmere på BurntWood.

...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Ny metode til uudtømmelig kilde af genbrugstræ

BurntWood har fundet en løsning til en uudtømmelig kilde af genbrugstræ, fordi træets forskellige dimensioner, længder og farver ikke er en hindring for produktionen, men i stedet bidrager til det færdige arkitektoniske udtryk.

BurntWood-behandlingen

Brændt træ er et bæredygtigt alternativ til trykimprægneret træ. Det er en imprægneringsmetode, som har været benyttet helt tilbage til vikingetiden, og som senere er blevet forfinet i den japanske bygningskultur. BurntWoods metode, har sine rødder solidt plantet i historien, men er samtidig et moderne svar på nutidens krav om at byggeriet skal være bæredygtigt. BurntWoods brændte facadeelementer har en forventet levetid på 50 år uden yderligere vedligeholdelse, men det vil patinere og gråne med årene.

ReUse

ReUse sælges i en brændt – også kaldet BurntWood-behandlet - og en ubehandlet version. ReUse sælges som færdige elementer, der sættes op på række, og som danner et flot færdigt resultat. Det er bræddernes forskellige dimensioner, som giver et unikt udtryk på facaden.

Vælger du ReUse i den brændte version, vil du opleve nuancer, der varierer fra kulsort til skinnende sølv. Hvert bræt får en unik overflade, der med sit nistrede udseende opleves både mat og skinnende.