Skip to content

Havemaskiner

Gør haven i tip-top stand med løvblæsere og andre smarte havemaskiner Når efteråret indtræder, forandrer haven sig – æbletræerne byder på lækre, saftige æbler, og bladende på træerne får pludselig de smukkeste røde, gule og brune nuancer. Det gælder om at...

Gør haven i tip-top stand med løvblæsere og andre smarte havemaskiner

Når efteråret indtræder, forandrer haven sig – æbletræerne byder på lækre, saftige æbler, og bladende på træerne får pludselig de smukkeste røde, gule og brune nuancer. Det gælder om at nyde synet af de flotte efterårskulørte træer, for inden længe ligger alle bladende og visner på din ellers flotte græsplæne.

Når haven skal gøres i stand til en sæson, er det en god ide at have de rette havemaskiner- og redskaber ved hånden. Hos GreenDozer.com forhandler vi havemaskiner heriblandt løvblæsere og frugtpressere samt andre haveredskaber til yderst fordelagtige priser. 

Få bugt med nedfaldne blade med en løvblæser- og suger

Efteråret starter altid på smukkeste vis når bladende på havens træer skifter til de fineste efterårsnuancer. Men din glæde over de smukke efterårskulørte træer varer ikke længe, for lige så snart bladende drætter af træerne har du problemet – en have dækket med visne blade. Det kan være fristende bare at lade dem ligge, men får du dem ikke fjernet, kan det faktisk medføre skimmelsvamp, som kan angribe din græsplæne. Din første indskydelse er måske at gribe riven, men når de tørre, trælse blade skal samles, findes der en langt hurtigere og mere effektiv metode, nemlig en løvblæser.

Med en løvblæser, som er en smart havemaskine der effektivt blæser visne blade og andet skidt væk, kan du nemt og hurtigt blæse alle de visne blade hen i en bunke. Her kan løvsugere også være behjælpelige. En løvsuger er nemlig en maskine, som både kan blæse, men også suge bladende op, så du ikke efterfølgende behøver hive fat i kosten for at feje skidtet op.

Pres dine æbler til lækker juice

Har du et stort æbletræ i haven, som i løbet af sensommeren byder på saftige æbler, kan du med fordel anskaffe en frugtpresser. Med en frugtpresser kan du udnytte årets æblehøst ved selv at lave friskpresset æblemost. Æblepulpen kan du opsamle og bruge i for eksempel lækre muffins eller boller. Det kan være en fordel at benytte en frugtkværn inden presning. En frugtkværn klargør nemlig æblerne til at blive presset, så du får mest mulig saft ud af din høst. En frugtpresser kan også anvendes til havens andre frugter som for eksempel pærer og blommer. 

Køb løvblæsere og andre haveredskaber hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Løvblæsere, frugtpressere og andre havemaskiner- og redskaber hos GreenDozer.com er helt specielle. Flere af vores havemaskiner og haveredskaber er nemlig spritnye, overskudsvarer fra anerkendte, danske grossister, som faktisk ville være endt som skrot på lossepladsen. Mange grossister har ofte problemer med at komme af med deres varer til deres faste erhvervskunder, og derfor er de nødt til at skille sig af med dem på den ene eller den anden måde. Ofte ender varerne som skrot. Handler du hos GreenDozer.com, er du med til at redde varerne fra at ende som skrot samtidig med, at du gør en rigtig god handel. Hvis du godt kunne tænke dig at læse mere om bekæmpelse af skrot i byggebranchen, kan du gøre det her. Ønsker du at modtage nyheder om vores sortiment samt gode tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.