Skip to content

Plæneklippere

Græsslåning kan være en af de mest tidskrævende og kedelige opgaver, som en husejer skal udføre. Det er ikke kun fysisk krævende, men det kan også være en udfordring at finde den rigtige plæneklipper til din have. Med så mange forskellige modeller på markedet er d...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Græsslåning kan være en af de mest tidskrævende og kedelige opgaver, som en husejer skal udføre. Det er ikke kun fysisk krævende, men det kan også være en udfordring at finde den rigtige plæneklipper til din have. Med så mange forskellige modeller på markedet er det nemt at blive overvældet, når man forsøger at vælge den, der bedst opfylder dine behov.  
 
På GreenDozer finder du flere forskellige plæneklippere og glæsslåmaaskiner fra forskellige brands. Nogle af dem er basisvarer, andre igen er overskuds- eller genbrugte varer.  

Hvilken plæneklipper skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde hoved og hale i hvilken plæneklipper, som du skal bruge til din have. Der er faktorer som f.eks. strømkilder, klippetyper, dækstørrelser og meget mere. 

Hvis du har en lille græsplæne
Selv hvis du har en lille have, kan det være tidskrævende at slå den. En motordrevet plæneklipper kan virke som den nemmeste løsning til at få arbejdet gjort hurtigt, dog er manuelle græsslåmaskiner eller skubbeklippere faktisk meget mere effektive for dem med begrænset plads. Med en skubbeklipper har du fuld kontrol over arbejdet - du kan manøvrere rundt om forhindringer, klare snævrere områder og holde græsset i en ensartet højde. Desuden er de lette og har kun lidt til ingen støjforurening og kræver også mindre vedligeholdelse.  
 
Hvis du har en stor græsplæne
Hvis du er den stolte ejer af en stor græsplæne, kan du holde græsplænen i topform med en motordrevet plæneklipper eller en havetraktor. Det er en nemmere og hurtigere måde at få arbejdet gjort på sammenlignet med den traditionelle skubbeklipper. Både havetraktorer og motordrevne plæneklippere findes i forskellige størrelser og typer. 

Køb en plæneklipper, der er nem at betjene og har funktioner, der er vigtige for dig 

Når du skal købe en plæneklipper, er der masser af muligheder, så det er vigtigt at tage sig god tid til at finde den, der passer til dig. Sørg for at kigge efter modeller, der har funktioner som f.eks. justerbar hastighed, selvkørsel, et bredt klippedæk, alsidige højdeindstillinger og et komfortabelt håndtag - alt sammen funktioner, der kan gøre det nemmere og sjovere at slå græsplænen. Glem ikke at tage hensyn til dit budget og overveje, hvor let maskinen er at manøvrere, vedligeholde og opbevare. Når alt kommer til alt, vil du have noget, der giver dig gode resultater med minimal indsats. 

Køb brugte plæneklippere billige priser 

Hos GreenDozer forhandler vi overskudsvarer, basisvarer, genbrugsvarer og genanvendte varer. Overskudsvarer er varer, som grossister, byggemarkeder eller producenter har i overskud af den ene eller anden årsag. Det er helt nye varer, som forhandles på samme vilkår som vores basisvarer, og som aldrig har været åbnet eller brugt, de er simpelthen bare i overskud på leverandørernes lagre. Derfor har vores leverandører også en særlig interesse i at få solgt de varer hurtigt, og den bedste måde at gøre det er med lave priser. Derfor kan du købe helt nye varer til de billigste priser hos GreenDozer.com. Genbrugsvarer er varer, der sagtens kan genbruges eller genanvendes.  
 
Vælg overskudsvarer og genbrugsvarer og vær med til at minimere spild i byggebranchen!