Skip to content

Løvsugere og blæsere

Smarte løvblæsere og løvsugere  Efteråret nærmer sig. Du er ikke i tvivl. Bladene på træerne er begyndt at skifte farve og forvandle sig til et smukt flammehav af gule, orange og røde nuancer. Inden længe begynder de smukke, farverige blade langsomt at dale ned og...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Smarte løvblæsere og løvsugere 

Efteråret nærmer sig. Du er ikke i tvivl. Bladene på træerne er begyndt at skifte farve og forvandle sig til et smukt flammehav af gule, orange og røde nuancer. Inden længe begynder de smukke, farverige blade langsomt at dale ned og efterlader træerne med deres nøgne arme klar til at gå vinteren i møde. Selvom om efteråret kan være noget så smukt, byder det altså også på masser af visne blade og løv på græsplænen og i indkørslen – og nogle gange kommer du altså til kort med haveriven og kosten. Med gode havemaskiner såsom en løvsuger eller løvblæser, kan du på rekordtid få has på visne blade i indkørslen og på græsplænen. 

Hos GreenDozer.com forhandler vi løvblæsere og løvsugere i allerbedste professionelle kvalitet. Men ikke nok med det, så er mange af vores løvsugere og løvblæsere faktisk noget helt specielt. Der er nemlig tale om helt nye, overskudsvarer fra anerkendte, danske grossister, producenter og byggemarkeder. Varer som du kan få fingrene i til knivskarpe priser.  

Forskellen på en løvblæser og løvsuger 

Nu har du sikkert hørt det flere gange. Løvsuger. Løvblæser. Men hvad er forskellen på de to egentlig helt præcist? Du har nok allerede en idé ud fra navnene.  

  • Løvsuger: Løvsugeren suger haveaffald og løv op i en pose. Her skal du altså ikke samle det hele et sted for derefter at kravle ned på knæ for at samle det op. Nogle løvsugere har en indbygget kværn. Det vil sige, at når de suger eksempelvis løv op, så bliver det kværnet og findelt inden, at det havner i opsamler posen. Det gør det muligt for løvet at blive til kompost meget hurtigere end, hvis det var hele blade. Nogle løvsugere findes desuden med blæsefunktion og kan derved benyttes både som løvsuger og løvblæser.  
  • Løvblæser: En løvblæser er lidt anderledes end løvsugeren. Den kan nemlig blot blæse løv og lette plantematerialer væk. Dette er dog yderst praktisk. Med en løvblæser kan du eksempelvis nemt fjerne blade og skidt fra bede og skrænter med blandt andet sten og granitskræver. Her slipper du nemlig for rigtigt at få rusket op i det hele, og du får bladende væk i en fart. Med løvblæsere kan du samle det hele i en bunke, så det er nemt at kyle op i traileren eller en affaldssæk.  

Køb løvblæser og løvsuger hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af overskudsvarer såsom løvblæser eller løvsuger hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Ja, du læste rigtigt. Det er faktisk muligt at bidrage til lidt mere bæredygtighed selvom, du har brug for nye sager til hus og have. Vores overskudsvarer, de er alle sammen spritnye og ubrugte. Grunden til at nye varer ender deres dage som skrot skyldes, at grossisterne og producenterne ikke kan få dem solgt til deres faste kunder. Efter at være brændt inde med varerne i en rum tid, ser de ikke andre udveje end skrotning. Det er en forfærdelig skam. Derfor finder du løvblæsere og løvsugere i professionel kvalitet til knivskarpe priser her hos os.  

Du kan blive klogere på bekæmpelse af skrot i byggebranchen lige her, og du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på skarpe tilbud og nye produkter.