Skip to content

Overvågnings og alarmanlæg

Hjemmealarm og alarmanlæg uden abonnement Det er ikke ligefrem den bedste følelse at komme hjem fra ferie og se, at vinduet i haven er smadret med en ordentlig brosten, trægulvet ødelagt, og der er glasskår over alt. Det er blot én lille ting ved indbrud, der ikke er ...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (15)

Sorter efter

Pris pr. stk

893,75 DKK 715,00 DKK
Kun  89,38 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

893,75 DKK 715,00 DKK
Kun  89,38 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

836,25 DKK 669,00 DKK
Kun  83,63 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

873,75 DKK 699,00 DKK
Kun  87,38 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.811,25 DKK 1.449,00 DKK
Kun  181,13 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

586,25 DKK 469,00 DKK
Kun  58,63 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

623,75 DKK 499,00 DKK
Kun  62,38 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.598,75 DKK 1.279,00 DKK
Kun  159,88 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.436,25 DKK 1.149,00 DKK
Kun  143,63 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

43,76 DKK 35,01 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

717,99 DKK 574,39 DKK
Kun  71,80 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

19,83 DKK 15,86 DKK

Lev. omk. tillægges

Hjemmealarm og alarmanlæg uden abonnement

Det er ikke ligefrem den bedste følelse at komme hjem fra ferie og se, at vinduet i haven er smadret med en ordentlig brosten, trægulvet ødelagt, og der er glasskår over alt. Det er blot én lille ting ved indbrud, der ikke er særligt rart. Tøjet vælter ud af klædeskabene, badeværelset er blevet endevendt, og alle smykker samlet gennem et helt liv er væk. Det er en super klam følelse at komme hjem til et gennemrodet hus velvidende at fremmede med deres lange fingre har gennemrodet dine ting – og ovenikøbet taget ting, der har stor affektionsværdi for dig, men nærmest ingen markedsværdi har. Det er bogstavelig talt surt.  

Heldigvis kan du selv gøre noget for at forebygge indbrud i hjemmet. Du kan nemlig installere hjemmealarmer og overvågning i form af alarmanlæg uden abonnement. Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af hjemmealarmer og alarmanlæg uden abonnement lige fra videoovervågning over magnetkontakter til alarmbokse.  

To typer af alarmanlæg uden abonnement

Når du skal have et alarmanlæg uden abonnement, findes der faktisk to overordnede typer. 

  • Et alarmanlæg som sender dig en sms, når alarmen går 
  • En hjemmealarm som udsender en høj lyd ved indbrud  

Men hvilken er så den mest effektive? Der er fordele og ulemper ved begge systemer, det smarte ved hjemmealarmen med sms er, at den kan sætte en telefonkæde i gang. Det vil sige, der kan sendes sms’er til venner og bekendte, som så kan smutte forbi huset og se, om der rent faktisk er noget galt. Denne kan være yderst effektiv fordi, den ikke advarer indbrudstyvene om, at alarmen er gået. Det giver derved venner og bekendte mulighed for at kontakte politiet imens, de er der.  

Hjemmealarmen med høj lyd er også yderst effektiv, da den høje lyd kan forskrække tyvene og sørge for, at de fordufter igen. Her bliver du dog ikke selv kontaktet ved indbruddet. I dette tilfælde kan det desuden være en god idé, at koble alarmanlægget sammen med en lyssensor, da belysning eksponerer tyvene og kan få dem til at fordufte. 

Må du benytte overvågning som en del af dit hjemmealarmsystem?

Det er ganske lovligt at benytte overvågning som en del af dit alarmanlæg, men der er dog alligevel nogle regler, der skal overholdes. Du må eksempelvis udelukkende filme på din egen ejendom. Det vil sige, at det er ulovligt at have sikkerhedskameraer til at pege over mod naboen eller ud på offentlig vej. Bor du eksempelvis i en villa og vil overvåge hoveddøren, bør du placere sikkerhedskameraet, så det filmer ind mod huset og døren og ikke peger halvt mod døren og halvt ud på vej eller fortov. Du kan blive klogere på videoovervågning hos Datatilsynet. 

Sådan placeres sikkerhedskamera som del af din hjemmealarm

Sikkerhedskameraer overvåger dit hjem og sørger for, at du faktisk kan se, hvem der har været i boligen ved indbrud. Jo højere opløsning kameraet har, jo bedre bliver optagelserne, hvilket kan være til stor gavn for politiet såvel som dit forsikringsselskab. Det anbefales at montere et sikkerhedskamera ved bagdør, hoveddør og vinduer, der er vendt væk fra gaden, da tyvene her kan arbejde uforstyrret. Det er altid en god idé at placere kameraet i en højde, hvor det er svært at komme til, så tyvene ikke kan slå det fra. Nogle gange kan det ovenikøbet være en fordel, at placere kameraerne synligt, da det kan have en præventiv effekt.  

Vil du også have sikkerhedskameraer installeret indenfor, er det altid en god idé at placere dem i forbindelse med indgangspartier eller rettet mod rum med mange værdigenstande.  

Sådan virker et typisk sikkerhedskamera

Et typisk sikkerhedskamera filmer enten hele tiden, eller har en indbygget sensor, så det begynder at filme, hvis der registreres bevægelse. Nogle sikkerhedskameraer er desuden koblet sammen med en alarm, der bliver udløst af selvsamme bevægelse. Når sikkerhedskameraet opfanger bevægelse, kan du blive notificeret via din telefon i form af sms eller apps alt efter hvilket system, der er tale om.  

Behøver du abonnement til din hjemmealarm? 

Svaret er nej, det er faktisk ikke nødvendigt med abonnement til hjemmealarm. Alarm- og overvågningssystemer fungerer fint uden abonnement. Ofte kan de kobles sammen med din telefon, så du enten får et opkald eller en notifikation om usædvanlig aktivitet i hjemmet. Du kan derefter selv tage stilling til, hvad der skal gøres. Skal der ringes direkte til politiet? Måske var det bare naboens børn, der lige skulle hente deres bold i haven, som dit sikkerhedskamera opfangede.  

Køb hjemmealarm og alarmanlæg hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber din hjemmealarm eller dit alarmanlæg hos GreenDozer.com, kan du gøre en god gerning og en knaldgod handel på én og samme tid. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark. Det skyldes, at flere af vores alarmer er helt nye, overskudsvarer fra anerkendte danske grossister, og i byggebranchen er det desværre sådan, at nye, overskudsvarer ender deres dage som skrot, når grossisterne ikke kan komme af med dem til deres faste kunder. Det er virkelig en skam.  

Du kan derfor give nyt liv til fejlfrie varer. Vil du lære mere om bekæmpelse af skrot i byggebranchen, kan du blive klogere lige her. Du kan også altid tilmelde dig vores nyhedsbrev her, hvis du vil holdes opdateret på nye, overskudsvarer og knivskarpe tilbud.