Skip to content

Bygningsprofiler

  Smarte bygningsprofiler: Vindskeder, skotrender og murkroner  Bygningsprofiler er intet mindre end geniale. De hjælper med at beskytte husets konstruktion mod vind og vejr, men de er meget mere end bare praktiske. De er også med til at give huset masser af karakter o...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Smarte bygningsprofiler: Vindskeder, skotrender og murkroner 

Bygningsprofiler er intet mindre end geniale. De hjælper med at beskytte husets konstruktion mod vind og vejr, men de er meget mere end bare praktiske. De er også med til at give huset masser af karakter og et smukt, praktisk udseende. Tag eksempelvis vindskeder. De var i gamle dage lavet af træ, men laves i dag i alt fra zink til kobber og aluminium. Det betyder, at du kan vælge vindskeder, der fremhæver husets arkitektoniske design samt har en ualmindelig lang levetid sammenlignet med de gamle traditionelle træ-vindskeder. 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af bygningsprofiler. Vi forhandler alt fra vindskeder over skotrender til murkroner. Men det er ikke hvilke som helst bygningsprofiler, du finder her hos os. De er nemlig helt særlige, da de alle sammen er nye, overskydende varer fra danske grossister og byggemarkeder. Du bør af den grund være opmærksom på, at udvalget kan variere. Men hvad er en vindskede egentlig, og hvad bruges murkroner til? 

Vindskeder

Vindskeder er en af husets mest tydelige bygningsprofiler. Den er nemlig placeret allerøverst på huset. En vindskede beskytter husets tagkonstruktion mod vind og vejr. En ødelagt vindskede kan medføre råd og svamp på loftet, da fugt og vand kan trænge ind bagved. Derfor laves vindskeder i dag ofte i zink, kobber og aluminium, da disse materialer har en ualmindeligt lang levetid sammenlignet med traditionelle vindskeder i træ, der med tiden rådner og trænger til udskiftning.  

Murkroner 

Murkroner bruges til at afslutte den øverste del af en mur. Murkroner beskytter murværket og sørger for, at der ikke kan trænge vand og fugt ind i muren oppefra. Vælger du murkroner i god kvalitet, er du sikret i lang tid fremover. De laves nemlig blandt andet i zink, der er utroligt holdbart.  

Tagfod og skotrender 

Tagfødder og skotrender anvendes hovedsageligt på huse med traditionelt sadeltag. Husets tagfod og skotrender er en del af tag- og regnvandssystemet, og de er altså med til at holde huset tørt og godt. En skotrende er helt præcist det sted, hvor tagrenderne løber sammen. Det anbefales derfor at vælge tagfødder og skotrender i samme materiale som husets tagrender. De fås blandt andet i zink og kobber, da disse metaller er ualmindeligt holdbare og vejrbestandige. 

Køb vindskeder, skotrender og murkroner hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber smukke vindskeder, praktiske skotrender og geniale murkroner hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du ganske enkelt ved at redde de nye, overskydende varer fra at ryge en tur på lossepladsen. Denne type varer bliver nemlig ofte skrottet af den simple grund, at grossisterne ganske enkelt ikke kan komme af med dem til deres faste erhvervskunder. De brænder derfor inde med varerne og ser sig nødsaget til at skrottet dem på trods af, at de absolut intet fejler. Det er en skam. Derfor finder du hos GreenDozer.com et bredt udvalg af nye, overskydende varer til tag og facade lige fra tagrender til plader og coils.