Skip to content

Facadebeklædning

  Facadeplader og coils   En smuk velholdt facade kan få selv et gammelt hus til at se meget nyere ud, end det egentlig er – og facader er altså noget helt særligt. Det er dem, der adskiller huse og større bygninger fra hinanden. De er med til at give masser af k...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Facadeplader og coils  

En smuk velholdt facade kan få selv et gammelt hus til at se meget nyere ud, end det egentlig er – og facader er altså noget helt særligt. Det er dem, der adskiller huse og større bygninger fra hinanden. De er med til at give masser af karakter og udtrykke en helt særlig stil – og her spiller materialevalget en enormt stor rolle. Træ giver eksempelvis et varmt og hyggeligt indtryk, hvor store hvide eller sorte facadeplader giver et stramt, moderne look.  

Hos GreenDozer.com finder du både beklædningsplader og coils til tag og facade. Det er dog ikke hvilke som helst coils og facadeplader, du finder her hos os. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte byggemarkeder og grossister. Det betyder, at vores sortiment af coils og facadebeklædning kan variere. 

Typer af facadeplader 

  • Træplader: Facadeplader i træ er trykimprægnerede, så de kan modstå fugt og regn samt kontakt med jorden. Derudover er det en god idé at benytte en god facadebeskyttelse til træet, så det holder sig pænt længe.
  • Kompositplader: Kompositplader er gode til facader. Det skyldes, at komposit er et blandingsmateriale, der er utroligt stærkt. Det har en lav vægt og høj styrke – og så er det næsten vedligeholdelsesfrit. Kompositplader skal blot rengøres med nogle års mellemrum, eller når du selv synes, at det trænger.
  • Fibercementplader: Facadeplader i fibercement giver et naturligt udseende, der blandt andet kan efterligne træ. Det er et blandingsmateriale, som er miljøvenligt, da det fremstilles af noget så simpelt som sand, cement, vand og cellulosefibre. Fibercement giver en effektiv og stærk facadebeklædning, der næsten er vedligeholdelses fri. Fibercementplader skal nemlig ikke males, blot rengøres for alger med nogle års mellemrum. Alger forekommer oftest på nordvendte facader. 

 

Særlige facadeplader: Aluminiumsplader og zinkplader 

Aluminiumsplader og zinkplader adskiller sig fra ovenstående facadebeklædning, de disse også fås som coils. Aluminiumsplader anvendes til gavl- og tagbeklædning. De har en pæn overflade, der giver flot finish, og så er de utroligt korrosionsbestandige. Du bør dog være opmærksom på, at aluminiumsplader- og coils kræver særlig befæstelse, da denne også skal være i aluminium eller i rustfrit stål. Zinkplader bruges ligeledes til tag- og facadebeklædning. Zink er nemlig utroligt modstandsdygtigt overfor rust og derfor særdeles velegnet til udendørsbrug.  

Køb coils og facadeplader hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Ved køb af coils og facadeplader hos GreenDozer.com gør du en god gerning samtidig med, at du gør en særdeles god handel. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark, når du køber nye, overskydende varer. Du redder dem fra skrot, og sparer desuden helt op til 90 %. Det er nemlig sådan, at mange grossister og byggemarkeder sommetider ikke kan komme af med deres varer til deres faste kunder. Efter at være brændt inde med dem i lang tid, ser de sig ofte nødsaget til at skille sig af med dem. Det sker ved skrotning, selvom varerne absolut intet fejler. Når du handler hos GreenDozer.com, giver du nyt liv til nye, overskydende varer. Vil du blive klogere på bekæmpelse af skrot, kan du læse mere her.