Skip to content

Tilbageløbsstop og højvandslukker

  Et højvandslukke passer på dit hus  Mere regn fra oven og søer og åer, der flyder over, sætter kloakkerne under enormt pres, når der virkelig åbnes for himlens uendelige sluser. En ordentligt omgang regn kan være tiltrængt, men for meget af det kan også skabe...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Et højvandslukke passer på dit hus 

Mere regn fra oven og søer og åer, der flyder over, sætter kloakkerne under enormt pres, når der virkelig åbnes for himlens uendelige sluser. En ordentligt omgang regn kan være tiltrængt, men for meget af det kan også skabe problemer for rigtig mange boligejere. Når kloakkerne bliver presset kan der ske det, at kloakvandet løber baglæns i rørene og faktisk løber tilbage ind i dit afløb i eksempelvis din kælder eller dit toilet. Det sker ganske enkelt, fordi kloakkerne ikke kan følge med og nå at lede regnvandet væk. Det er en god idé med et højvandslukke, hvis du frygter din kælder er i risikozonen for tilbageløb fra kloakkerne. 

Hos GreenDozer.com finder du højvandslukker og tilbageløbsstop i professionel kvalitet. Men det er ikke hvilke som helst højvandslukker, du finder her hos os. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Du bør derfor også være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Hvad er et højvandslukke, og hvordan virker det?  

Et højvandslukke også kendt som et tilbageløbsstop er faktisk et stykke kloakrør, som har to klapper indbygget. Formålet med klapperne er, at de fungerer ligesom en sluse. Når spildevandet løber fra huset gennem kloakrøret og ud i kloakken, åbner klapperne sig, men hvis trykket lige pludselig ændres og kloakvandet løber retur, så lægger det blot pres på klapperne, der forbliver lukket. Vandet kan nemlig kun løbe en vej gennem et højvandslukke, og på den måde undgår du at få kloakvand ind og op gennem dine gulvafløb i kælderen, når gaderne udenfor oversvømmes af enorme mængder regnvand.  

Det er muligt at installere højvandslukke ved gulvafløb og toiletter. Et højvandslukke placeres tættest på det gulvafløb, det har til formål at beskytte. Er der flere gulvafkøb, som skal beskyttes mod tilbagestrømning fra kloakkerne, kan højvandslukket placeres på selve kloakrøret inden, det forgrener sig til de to afløb. Højvandslukker til toiletter er en smule anderledes end dem til gulvafløb.  

Særlige højvandslukker til toiletter 

Højvandslukker, der skal sikre, at kloakvand ikke løber retur op gennem toilettet, skal være godkendt til spildevand med fækalier. Her skal højvandslukket have to klapper, der fungerer uafhængigt af hinanden, og den ene skal kunne lukkes elektrisk. Derudover skal den være forsynet med en alarm. Det er desuden utroligt vigtigt, at det ikke er alle toiletter, der er tilsluttet højvandslukket. Det skyldes, at det faktisk er et krav, at man skal kunne komme en tur på toilettet, hvis højvandslukket har lukket af for det ene af boligens toiletter.  

Køb højvandslukke hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af højvandslukke hos GreenDozer.com bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du ganske enkelt ved at redde højvandslukket fra skrot. Ja, der lyder måske lidt besynderligt, men der er rigtigt. Det er nemlig sådan, at alle vores varer er nye, overskydende varer fra anerkendte grossister. Overskydende varer ender ofte som skrot på lossepladserne, fordi grossisterne ikke kan komme af med dem til deres faste erhvervskunder. De ser ofte ikke andre muligheder end at skrotte dem selvom, at de faktisk ingenting fejler. Hos GreenDozer.com kan du derfor købe højvandslukker til fordelagtige priser og redde varerne fra skrot og samtidig bidrage til mere bæredygtighed.  

Du kan læse mere om nye, overskydende varer og bekæmpelse af skrot her. Vil du desuden holdes opdateret på nye varer og gode tilbud, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev.