Skip to content

Dræn og kloak

Materialer til entreprenørarbejde  Entreprenørarbejde kræver de helt rette materialer i tårnhøj kvalitet. Dette for at driftssikkerheden altid er i top, og at materialer såvel som installationer holder i lang tid fremover. Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg...

Mest populære varer

Materialer til entreprenørarbejde 

Entreprenørarbejde kræver de helt rette materialer i tårnhøj kvalitet. Dette for at driftssikkerheden altid er i top, og at materialer såvel som installationer holder i lang tid fremover. Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af materialer til entreprenørarbejde i allerbedste professionelle kvalitet. Alle vores varer er nemlig fra anerkendte, danske grossister og producenter. Men det er ikke hvilke som helst varer til entreprenørarbejde, du finder her hos os. Der er nemlig tale om spritnye, overskydende varer, som du kan få fingrene i til knivskarpe priser. Du finder blandt andet materialer såsom brøndgods, pumper, rør og fittings, brønde, faskiner og højvandslukker. Ja, der er lidt at vælge imellem. 

Rottestop og rørballoner 

Rottestop stopper rotter fra at trænge ind i boligen gennem boligens rørføring. Et rottestop monteres typisk i kloak eller ved brønde samt i regnvandsledninger og stikledninger til kloak. Der er to betegnelser for rottestop; nemlig rottestop og rottespærre. Det kaldes rottespærre, når indsatsen monteres i stikledninger, og rottestop, når de monteres i faldstammer og toiletter.  

Tilbageløbsstop og højvandslukker 

Et højvandslukke er en genial mekanisme, der består af et stykke kloakrør med to indbyggede klapper. Højvandslukket monteres på kloakrøret og formålet med klapperne er, at det er muligt for spildevand at løbe den ene vej ud gennem røret, men at det er umuligt for vand at løbe den anden vej ind. Klapperne åbnes, når spildevand løber ud og klapper ned igen, når der intet tryk er fra spildevandet. Vender vandtrykket lige pludselig på grund af overfyldte kloakker, ja så er klapperne faktisk allerede lukkede – presset fra vandet sørger desuden for, at de forbliver lukket og på den måde undgår du, at toiletter og afløb flyder over, når kloakkerne oversvømmes. 

Faskiner  

En faskine er et hulrum eller en hul kasse i eksempelvis plastik, som graves ned i jorden. Faskinen fyldes ofte med sten eller leca-kugler. Den fungerer som et midlertidigt depot for al regnvandet. Det opsamlede regnvand i faskinen synker nu ganske langsomt ned i undergrunden og forårsager altså ikke oversvømmelser ved overfalden f.eks. på en terrasse eller sågar i en græsplæne. Faskinen aflaster derved kloaksystemet. 

Brøndgods 

Brøndgods dækker over alt fra brønddæksler til brøndkarme, som begge er helt essentielle, når det kommer til afdækning af brønd og kloakker. Det er grundejerens ansvar at sørge for, at afdækningen ved brønde er i god stand og er sikre.  

Køb materialer til entreprenørarbejde hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber materialer til entreprenørarbejde hos GreenDozer.com, kan du slå to fluer med et smæk. Du kan nemlig gøre en knaldgod handel og spare helt op til 90% på nye, overskydende varer fra anerkendte grossister. Men du kan faktisk også gøre en rigtig god gerning. Du redder nemlig overskydende varer fra skrot, når du handler hos os. Det skyldes, at nye, overskydende varer ofte ender som skrot på lossepladserne af den simple grund, at grossisterne ikke kan komme af med dem til deres faste erhvervskunder og derfor ikke ser andre udveje end at skrotte dem.  

Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggebranchen, kan du læse mere her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på nye, overskydende varer og knaldgode tilbud.