Skip to content

Anboring og overgange

Anboring og overgange til entreprenørarbejde   Der findes utroligt mange materialer til entreprenørarbejde, og hos GreenDozer.com forhandler vi et stort udvalg af anboring og overgange, så du kan komme i gang med at få tingene fikset i en fart. Blandt vores sortim...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Anboring og overgange til entreprenørarbejde  

Der findes utroligt mange materialer til entreprenørarbejde, og hos GreenDozer.com forhandler vi et stort udvalg af anboring og overgange, så du kan komme i gang med at få tingene fikset i en fart. Blandt vores sortiment finder du inden for materialer til entreprenørarbejde blandt andet ekspansionsmuffer og spænderingssamlinger til samling af forskellige slags afløbsrør lavet af eksempelvis PVC eller sågar beton. Du finder desuden overgange til samling af rør i forskellige materialer og størrelser.  

Det er dog ikke, hvilke som helst anboringer og overgange du finder her hos os. Alle vores varer er nemlig nye, overskydende varer fra anerkendte, danske producenter og grossister. Det betyder, at du kan gøre en knaldgod handel. Du bør være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Hvad er en anboring? 

Er du ikke velbevandret i entreprenørverdenen, undrer du dig sikkert over, hvad det spøjse ord anboring egentlig betyder. En anboring laves på en rørledning og er i princippet en åbning, som laves på røret, hvorfra der efterfølgende kan udgå en sideledning. Anboringer laves som oftest på rørledninger til enten gas eller vand. Det er ikke altid lige nemt at lave anboringer. Ja, faktisk kan det godt være en lidt besværlig proces. Det er nemlig sådan, at hele systemet normalt skal afbrydes inden, der kan laves en anboring. Det skyldes, at der ikke må være flydende væsker i systemet. Enten skal rørføringen aftappes, eller også skal vandet i rørene faktisk fryses. Det er, fordi rørene er trykbærende med gennemstrømmende vand, og at det ikke er forsvarligt at begynde at lave huller i rør med tryk. En anboring laves ofte, når rørføring skal udvides eller renoveres.  

Overgange 

Overgange benyttes ved rørføring, når der skal kobles nye rør til, eller de gamle skal udskiftes. Overgangene lukker samlinger mellem rørene og gør det også muligt at koble rørføring i forskellige materialer sammen. Overgange til entreprenørarbejde er blandt andet uundværlige ved blandt andet samling af afløbsrør og andre former for rør for den sags skyld. 

Køb anboring og overgange hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber produkter til anboring og overgange hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du nemlig ved at redde varerne fra at ende som skrot på de danske lossepladser. Men hvorfor pokker ender produkter til anboring og overgange op som skrot, tænker du nok? Det skyldes, at grossister og producenter i byggebranchen nogle gange ikke kan få solgt deres varer og derfor brænder inde med dem. De ser sig derfor nødsaget til at skrotte dem. Det er en forfærdelig skam, da de absolut intet fejler. Derfor kan du hos GreenDozer.com spare helt op til 90% på overskydende varer til anboring og overgange samtidig med, at du redder dem fra en skæbne som skrot.  

Vil du vide mere omkring bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du læse mere her. Du kan med fordel også tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på nye varer og knaldgode tilbud.