Skip to content

Fittings rødgods

Rødgods fittings  Rødgods lyder mest af alt som et flot navn på et herskabeligt gods eller i hvert fald som et brand – men det er faktisk ingen af delene. Det flotte navn, der drager associationer til smukke metaller som rødguld, er faktisk et blandingsmetal, som er ...

Alle varer i denne kategori (1)

Sorter efter

Pris pr. stk

30,15 DKK 24,12 DKK

Lev. omk. tillægges

Rødgods fittings
 

Rødgods lyder mest af alt som et flot navn på et herskabeligt gods eller i hvert fald som et brand – men det er faktisk ingen af delene. Det flotte navn, der drager associationer til smukke metaller som rødguld, er faktisk et blandingsmetal, som er lavet af en kobberlegering bestående af bly, zink, tin og støbegods. Noget du sikkert allerede vidste, hvis du har det som en fisk i havet, når du kigger efter VVS-artikler.  

Hos GreenDozer finder du rødgods fittings i bedste kvalitet fra anerkendte, danske grossister. Du finder desuden alt, hvad dit VVS-hjerte begærer inden for rør og fittings og VVS-artikler i det hele taget. Men det er faktisk ikke, hvilke som helst produkter og rødgods fittings vi forhandler. Vores sortiment består nemlig også af spritnye, overskydende varer, som du kan få fingrene i til fordelagtige priser. Du bør derfor også være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Det bruges fittings i rødgods til
 

Fittings lavet af rødgods er særlige fittings, der bruges til at samle rør som leder brugsvand. Fittings i rødgods er derfor naturligvis også godkendt til drikkevand. Det særlige ved rødgods fittings er, at de ikke afgiver zink til drikkevandet og er fri for spændingskorrosion, som er en form for korrosion, der viser sig ved hurtig gennemtæring og lokale revnedannelser. Rødgods er derfor et super alternativ til traditionelle fittings lavet i messing. Der er nemlig det ved messingfittings, at hvis de sættes sammen med rustfrie rør, kan du risikere korrosion og utætheder, fordi metallerne reagerer med hinanden. Dette undgås ved brug af rødgods fittings. 

Sjov info om rødgods
 

Rødgods er en legering, der bliver fremstillet af rest metaller og rene metaller, der har fundet vej til skrot. Rødgods giver derfor nyt liv til skrot, og har den store fordel, at det derfor også er et billigere materiale. Det er let at støbe, let at arbejde med og er ikke tilbøjeligt til korrosion. 

Køb fittings i rødgods hos Greendozer og bekæmp skrot
 

Ligesom rødgods faktisk redder metaller fra skrot, kan du ved at købe rødgods fittings hos GreenDozer redde dem fra skrot og bidrage til et mere bæredygtigt Danmark. Hos GreenDozer bekæmper vi nemlig skrot fra byggeindustrien, og giver dig mulighed for at gøre en rigtig god handel samtidig med, at du gør en god gerning. Er du vild med tanken om at give overskydende varer en ny chance, og vil du holdes opdateret på nye produkter, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.