Skip to content

Fittings til slanger

Slanger og slangeforskruninger Selv for den mest garvede gør-det-selv-mand kan det hurtigt komme til at føles som at navigere rundt i en tætbevokset jungle, når et nyt VVS-projekt står for døren. Det kan nemlig være rigtig svært at finde hoved og hale i de mange for...

Alle varer i denne kategori (8)

Sorter efter

Pris pr. stk

9,54 DKK 7,63 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

12,21 DKK 9,77 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

15,20 DKK 12,16 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

147,00 DKK 117,60 DKK
Kun  14,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

139,76 DKK 111,81 DKK
Kun  13,98 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

58,24 DKK 46,59 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

53,19 DKK 42,55 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

25,00 DKK 20,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Slanger og slangeforskruninger

Selv for den mest garvede gør-det-selv-mand kan det hurtigt komme til at føles som at navigere rundt i en tætbevokset jungle, når et nyt VVS-projekt står for døren. Det kan nemlig være rigtig svært at finde hoved og hale i de mange forskellige VVS-artikler, der findes. Er du ikke selv VVS’er, er det desuden en god ide, at danne dig et overblik over VVS-arbejde du selv må udføre i hjemmet, før du går i gang med dit projekt. Det kan du gøre på sikkerhedsstyrrelsens hjemmeside. Uanset om du selv må udføre arbejdet, eller du skal hyre en professionel VVS’er til jobbet, må du altid gerne købe materialerne selv.

Hos GreenDozer finder du et stort udvalg af VVS-tilbehør heriblandt slangeforskruninger. Vores slangeforskruninger og alt vores andet VVS-tilbehør såsom vores rør og fittings er faktisk helt unikke. De er nemlig, ligesom resten af vores sortiment, helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Når du køber dine slangeforskruninger hos os, redder du dem fra at ende som skrot. Du gør samtidig en rigtig god handel.  

Tilbehør til slanger

Selvom mange VVS-projekter kræver en professionel VVS’er, findes der faktisk mange mindre VVS-projekter, du gerne selv må udføre. Skal du have tilkoblet en slange til et tappested, er det en tjans, du gerne selv må kaste dig ud i – så længe tappestedet er lavet af en VVS-installatør. Udskiftning af din gamle vaskemaskine til en smart, ny model eller tilkobling af din nyindkøbte haveslange så du kan få vandet din tørstige hortensia, er altså opgaver, du gerne selv må udføre. Det kræver blot det rette tilbehør til den slange, du skal have tilsluttet såsom slangekoblinger.

Slangeforskruninger

En slangeforskruning er en smart lille fyr, du skal bruge, når du eksempelvis har en haveslange eller en spuleslange, som skal tilsluttes et tappested. Slangeforskruningen skruer du på tappestedet uden brug af værktøj eller pakmateriale. Du slipper altså for at skulle endevende både huset og garagen i jagten på en skiftenøgle i den helt rigtige størrelse. Slangeforskruninger gør det blandt andet muligt at tilkoble din nyindkøbte haveslange til din udendørs tappehane, så du kan vande havens tørstige blomster. Slangeforskruninger fås i forskellige dimensioner alt efter behov, så det er en god ide at tjekke, hvilken størrelse du skal bruge på forhånd.

Køb slanger og slangeforskruninger hos GreenDozer og bekæmp skrot

Hos GreenDozer finder du slanger og slangeforskruninger. Vores udvalg af VVS-artikler heriblandt slanger og slangeforskruninger er noget helt specielt. De er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Står du og mangler en slangeforskruning, gør du en god gerning ved at købe den hos os. Alle vores varer ville nemlig ende deres dage som skrot, hvis det ikke var for dig. Du er altså med til at rede dine nye slangeforskruninger fra at ende på losseren. Har du lyst til at modtage nyheder om vores varierende sortiment samt fantastiske tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Ønsker du at læse mere om, hvordan vi kan bekæmpe skrot i byggeindustrien, kan du tage et kig her.