Skip to content

Montage blok til udendørs varmepumper

Varmepumpe - en klimavenlig opvarmning Varmepumper vinder indtog i Danmark og det med god grund, for varmepumper er den mest klimavenlige opvarmning, man kan få. På GreenDozer.com kan du finde alt til varmepumper: alt fra varmepumpeskjulere, montageblokke, vægbeslag til ...

Alle varer i denne kategori (5)

Sorter efter

Pris pr. sæt

644,00 DKK 515,20 DKK
Kun  64,40 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. sæt

348,00 DKK 278,40 DKK
Kun  34,80 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

196,00 DKK 156,80 DKK
Kun  19,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. sæt

469,00 DKK 375,20 DKK
Kun  46,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

84,01 DKK 67,21 DKK

Lev. omk. tillægges

Varmepumpe - en klimavenlig opvarmning

Varmepumper vinder indtog i Danmark og det med god grund, for varmepumper er den mest klimavenlige opvarmning, man kan få. På GreenDozer.com kan du finde alt til varmepumper: alt fra varmepumpeskjulere, montageblokke, vægbeslag til varmepumpe og rør til varmepumper.

Hvordan bruges montage blokke til udendørs varmepumper?

Montage blokke kan være en god og billig løsning til montering af varmepumpens udedel. Montage blokken giver en stabil placering og sikrer et solidt fundament. Som et plus, så sikrer blokkene desuden også at blade, sne og regn kan have sværere ved at nå ind til kabinettet. 

Køb en billig montageblok hos GreenDozer og bekæmp skrot 

Når du handler på GreenDozer.com finder du et stort udvalg af billige montageblok til varmepumper. På platformen finder du både basisvarer, overskudsvarer og genbrugsvarer og du kan være sikker på, at du gør noget godt for klimaet. Har du lyst til at holde dig opdateret på det sidste nye inden for overskudsvarer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.