Skip to content

Dørklokker

    Dørklokker - så kan du dælme høre, når der er gæster    Traditionen med dørklokker og ringeklokker strækker sig langt tilbage. Oprindeligt var en dørklokke faktisk en ganske almindelig klokke med en snor, man rykkede godt i for at fortælle, at man var a...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (15)

Sorter efter

Pris pr. stk

326,40 DKK 261,12 DKK
Kun  32,64 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

317,00 DKK 253,60 DKK
Kun  31,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

112,00 DKK 89,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

126,00 DKK 100,80 DKK
Kun  12,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

378,00 DKK 302,40 DKK
Kun  37,80 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.416,00 DKK 1.132,80 DKK
Kun  141,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

476,00 DKK 380,80 DKK
Kun  47,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

359,00 DKK 287,20 DKK
Kun  35,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

423,90 DKK 339,12 DKK
Kun  42,39 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

53,00 DKK 42,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

37,00 DKK 29,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

751,24 DKK 600,99 DKK
Kun  75,12 / måned med

Lev. omk. tillægges

 

 

Dørklokker - så kan du dælme høre, når der er gæster 

 

Traditionen med dørklokker og ringeklokker strækker sig langt tilbage. Oprindeligt var en dørklokke faktisk en ganske almindelig klokke med en snor, man rykkede godt i for at fortælle, at man var ankommet. Lyden fra en klokke er nemlig meget klarere og nemmere at høre end almindelig banken, og dørklokker er derfor super praktiske. I dag er de dog blevet moderniseret en del – og du kender dem helt sikkert som den der lille knap, der er monteret ved siden af døren til gæsteindgangen. Rigtig mange dørklokker er i dag trådløse og kan faktisk placeres lige, hvor du lyster, hvor de lidt ældre elektriske dørklokker skal kobles til modtageren med en ledning. 

 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af ringklokker i allerbedste kvalitet fra anerkendte, danske grossister og producenter. Men der er faktisk ikke hvilke som helst dørklokker, du finder her hos os. Hele vores sortiment består nemlig af helt nye, overskydende varer, som du kan få fingrene i til knivskarpe priser.  

 

Dørklokker til erhvervsbrug

 

Dørklokker er ikke kun til privatbrug, når du får gæster, men kan også anvendes i erhvervsøjemed. De trådløse dørklokker er nemlig super praktiske på lagre eller i butikker, hvor du ikke har mulighed for at være fysisk til stede hele tiden. Måske bruger du og dine medarbejdere meget tid på lager og kontor, her er det praktisk, at kunderne kan ringe på en ringklokke, når de har brug for dig i butikken. Du kan nemlig placere modtageren til ringklokken, der hvor I opholder jer mest, så I altid kan høre den. En ringklokke er desuden smart ved vareindlevering og andre steder, hvor der kommer kunder og leverandører, men hvor der ikke altid er en medarbejder tilstede.  

 

Ved ringklokker til erhvervsbrug skal du være særligt opmærksom på rækkevidden mellem ringklokke og modtager/højtaler. Ofte er rækkevidden på 100 meter, men de fås også med en rækkevidde op til 200 meter samt modtagerbokse, der kan kobles sammen, så klokken ringer i flere rum, når der trykkes på ringklokken 

 

Dørklokker til boligen

 

Er du på udkig efter en dørklokke til din bolig, skal du ligeledes lige overveje rækkevidden, hvis du kigger efter en trådløs én af slagsen. 100 meters rækkevidden er ofte mere end nok, men bor du i et kæmpe hus eller opholder du dig ofte i garagen, kan det være en fordel med længere rækkevidden.  

 

Når du vælger ringklokke til boligen, bør du desuden overveje designet, og om det er nødvendigt med en dørklokke, hvor du kan sætte flere modtagere sammen. Du kan desuden justere lydniveauet på rigtig mange af de trådløse dørklokker, så du ikke får et enormt chok, når det ringer på, men stadig kan høre den, når du opholder dig i din boligs fjerneste afkroge eller er i bad. 

 

Køb dørklokker hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Ved køb af ringklokker hos GreenDozer.com bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark, samtidig med at du kan gøre en rigtig god handel. Alle ringklokker er nemlig nye, overskydende varer, som du kan spare helt op til 90% på. Men ikke nok med det, så redder du faktisk de overskydende dørklokker fra at ende som skrot. Det er nemlig sådan, at nye overskydende varer blandt grossisterne ender op som skrot af den simple grund, at de ikke kan få dem solgt til deres faste erhvervskunder. Det er en skam, da de intet fejler. Når du handler hos GreenDozer.com er du med til at bekæmpe skrot i byggeindustrien. Du kan blive klogere på bekæmpelse af skrot lige her. 

 

Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer og gode tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.