Skip to content

Røgalarmer

Røgalarmer redder liv   Det er ikke løgn, når du hører frasen “Røgalarmer redder liv”, og det er måske endda den bedste gave, du kan give i indflyttergave til dine kære. Røgalarmer registrerer, hvis der er røg i boligen, og udsender en høj hyletone, så du b...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (14)

Sorter efter

Pris pr. stk

30,16 DKK 24,13 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. pk

458,00 DKK 366,40 DKK
Kun  45,80 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. pk

307,00 DKK 245,60 DKK
Kun  30,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

624,00 DKK 499,20 DKK
Kun  62,40 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

256,00 DKK 204,80 DKK
Kun  25,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

346,00 DKK 276,80 DKK
Kun  34,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

313,00 DKK 250,40 DKK
Kun  31,30 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

820,00 DKK 656,00 DKK
Kun  82,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

229,00 DKK 183,20 DKK
Kun  22,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

196,00 DKK 156,80 DKK
Kun  19,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

130,00 DKK 104,00 DKK
Kun  13,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

168,00 DKK 134,40 DKK
Kun  16,80 / måned med

Lev. omk. tillægges

Røgalarmer redder liv  

Det er ikke løgn, når du hører frasen “Røgalarmer redder liv”, og det er måske endda den bedste gave, du kan give i indflyttergave til dine kære. Røgalarmer registrerer, hvis der er røg i boligen, og udsender en høj hyletone, så du bliver advaret inden branden og røgen udvikler sig til at være dødelig. Det lyder måske voldsomt og ikke særligt rart at snakke om, at noget kan være dødeligt, men i rigtig mange tilfælde sker dødsbrande faktisk i boliger, hvor der ingen røgalarm er eller var en dårligt fungerende røgalarm. Derfor er en god røgalarm et absolut must i hjemmet.  

Der er stadig mange boliger, som ikke har installeret røgalarmer ifølge Beredskabsstyrelsen. Er du en af dem, der ikke har en røgalarm, eller kender du nogen, der ikke lige er opmærksom på vigtigheden af en røgalarm, så finder du hos GreenDozer.com et stort udvalg af røgalarmer fra anerkendte, danske grossister og producenter. Hele vores sortiment består af nye, overskydende varer i bedste kvalitet.  

Placering af røgalarmer

Det er ingen tvivl om, at røgalarmer er utroligt vigtige for brandsikkerheden i en bolig. Men hvor skal du egentlig placere dine røgalarmer for at være godt sikret.  

  • Røgalarmer skal placeres i loftet. Bor du i et hus med flere etager, skal der placeres røgalarmer på alle etager. Derudover anbefales det, at der max er 10 meter mellem to røgalarmer.  
  • Du bør være særligt opmærksom på at placere røgalarmerne i nærheden af soverum. Dette for at sikre, at du/I vågner, hvis røgalarmen går i gang om natten. 
  • Røgalarmer må ikke placeres for tæt på vinduer, ventilation og udluftningskanaler. Det skyldes, at ventilation fra disse kan blæse røgen væk fra røgalarmen. De skal derfor placeres minimum en meter fra vinduer og udluftning.  
  • Stegeos og os fra pejse eller brændeovne kan få røgalarmer til at gå i gang. Undgå derfor at placere røgalarmer tæt på disse.  
  • Placer dine røgalarmer midt i rummene eller mindst en halv meter fra vægge. Det skyldes, at røg faktisk er langsommere om at trænge ind i hjørner. Er røgalarmen for tæt på væggen risikerer du, at den først hyler, når det er for sent.
  • Røgalarmer bør altid placeres på det højeste punkt i trapperum. Det samme gælder i boliger med loft til kip eller hems. 

Typer af røgalarmer

Der findes tre typer røgalarmer på markedet. Nemlig: 

  • Batteridrevne røgalarmer 
  • Røgalarmer som kan kobles til elnettet og har et batteri
  • Elektriske røgalarmer, der kan kobles sammen 

Køb røgalarmer hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Ved køb af røgalarmer hos GreenDozer.com gør du en rigtig god gerning og god handel på én og samme tid. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark samtidig med, at du sparer en del knaster. Men hvordan kan det dog lade sig gøre, tænker du nok? Det skyldes, at flere af vores røgalarmer, består af nye overskudsvarer.  

Overskudsvarer er helt nye varer fra anerkendte grossister og producenter. Det er varer som absolut intet fejler, men som grossisterne desværre ikke kan komme af med til deres faste kundebase. Derfor ser dig sig sommetider nødsaget til at skille sig af med varerne, og det sker faktisk ofte ved skrotning. Det er en forfærdelig skam og et stort ressourcespild. Du kan derfor give nye, overskydende røgalarmer nyt liv og redde dem fra skrot, når du handler hos os.  

Vil du vide mere omkring bekæmpelse af nye, overskudsvarer, kan du blive klogere her, og vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer, kan du altid tilmelde dig vores nyhedsbrev.