Skip to content

Bestilling - spørgsmål og svar

Skal jeg være oprettet som kunde for at handle på GreenDozer?

Nej, det skal du ikke. Du kan handle hos GreenDozer uden en konto.

Hvordan opretter jeg en ordre hos GreenDozer?

Det er helt gratis at oprette en konto hos GreenDozer. Læs mere om hvordan du opretter en GreenDozer konto her.

Kan jeg ændre min ordre?

Nej, desværre det kan du ikke. Vi ekspederer din ordre så snart, vi modtager den for at sikre hurtig levering. Når din ordre er blevet modtaget, er det derfor ikke længere muligt at ændre i den. Ønsker du at tilføje flere varer, bedes du derfor oprette en ny ordre og gennemføre betaling på ny.

Kan jeg bestille basisvarer, overskudsvarer og genbrugsvarer på samme ordre?

Ja, det kan du godt. Vores system fordeler selv varerne til de enkelte leverandører. Så hvis din ordre indeholder varer fra flere leverandører, vil du blot modtage flere ordrebekræftelser, leveringer og faktura.

Jeg mangler en ordrebekræftelse?

Umiddelbart efter du har gennemført din ordre, sender vi dig en mail med bekræftelse på, at din ordre er gået igennem. Har du ikke modtaget en e-mail om, at din ordre er gået igennem, så start med at tjekke dit spamfilter eller uønskede mail, for at se om den kan være havnet der. 

Kan du fortsat ikke finde mailen? Så kan det være, at der er sket en fejl med bestillingen, eller at der er en tastefejl i e-mailadressen. Skriv endelig til vores support, så undersøger vi det. Du kan kontakte os lige her. Hvis ikke du nåede at få fat i dit ordrenummer, må du meget gerne oplyser navn og tidspunkt for hvornår ordren er placeret, så kan vi hurtigere hjælpe dig.

Hvor kan jeg se hvilke ordrer, jeg har bestilt hos GreenDozer?

Hvis du har en konto hos os, kan du se alle dine ordrer under Min konto og Mine ordrer.

Hvorfor er min ordre annulleret?

Vi er kede af, at der var en eller flere varer på din ordre, som vi ikke kunne levere.
Når du handler på GreenDozer, støtter du alle vores leverandører, det kan derfor ske, at der er en eller flere varer, som ikke er mulige for vores leverandører at levere alligevel. Det kan være fordi, at varen er blevet solgt via deres egne salgskanaler i samme øjeblik, som du har placeret din ordre, eller fordi de har haft en lagerfejl. 

Hvis en vare bliver annulleret, sender vi en annullering til din mail, hvilket betyder at vi desværre ikke har mulighed for at levere varen til dig. Vi ønsker altid at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos GreenDozer, derfor giver vi dig altid besked hurtigst muligt, hvis der er en vare, som ikke kan sendes til dig.

Hvis du har bestilt flere varer på samme ordre, kan det dog være at dele af ordren stadig vil blive leveret.  

Hvad sker der med min betaling, hvis en vare er annulleret?

Hvis du kun har en ordre og denne bliver annulleret, trækker vi ikke beløbet for disse varer betalt med kort. Indeholder din ordre varer fra flere leverandører, og hvis varer fra en anden ordre er afsendt, vil betaling for den samlede ordre være sket, men så snart vi annullerer den pågældende vare, så refunderes beløbet.

Hvis du har brugt MasterCard, Visa Electron etc. kan der være lavet en reservation af beløbet på din konto af din bank. Normalt bliver dette beløb automatisk frigivet efter 30 dage.

Hvad skal jeg betale i fragt?

Vores fragtpriser er baseret på levering fra GreenDozers leverandører direkte til din leveringsadresse, og fragtprisen afhænger af varens vægt samt pris. 

Du kan læse meget mere om vores fragt og leveringsvilkår her.

Kan jeg selv afhente varen?

Hvis du bestiller genbrugsvarer eller genanvendte varer, kan du afhente varen selv med Click & Collect.

Du kan læse meget mere om vores Click & Collect her.

Har du brug for yderligere hjælp?

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os her!