Skip to content

GreenDozer konto - spørgsmål og svar

Hvordan opretter jeg en konto hos GreenDozer

Hos GreenDozer kan du oprette en konto helt gratis. Det eneste vi har brug for er dit navn og din e-mail adresse. Du angiver selv din adgangskode. Er du erhvervskunde beder vi dig også om virksomhedsnavn og CVR nr. Opret dig her. 

Det er vigtigt, at du husker den adgangskode, du angiver under oprettelsen. Herefter er din konto oprettet, og du er klar til at handle hos GreenDozer.

Jeg har glemt min adgangskode - hvad gør jeg?

Du kan få din adgangskode nulstillet ved at klikke på "har du glemt din adgangskode" og indtaste din e-mailadresse. Herefter får du tilsendt en mail med et link til at oprette en ny adgangskode. Din adgangskode nulstilles ikke, hvis du undlader at benytte linket.

Hvordan ændrer jeg min adgangskode?

Du ændrer din adgangskode under Min konto ved at gå til konto information, og herefter klikke på knappen "Skift adgangskode". Herefter angiver du en ny adgangskode.

Hvordan lukker jeg min konto hos GreenDozer?

Skulle det ske, at du ikke længere får brug for din konto, kan du altid lukke din konto hos GreenDozer. Vi beder dig blot sende os en mail på support@greendozer.com fra den mailadresse, du har registreret hos os, så vil din konto blive lukket.

Jeg flytter til en ny adresse - hvor ændrer jeg det?

For at få ændret i dine adresseinformationer hos GreenDozer, skal du blot logge ind og trykke på "Min konto" i højre hjørne. Tryk herefter ”….” og her kommer muligheden for at taste/ændre din faktura og leveringsadresse. Du er også til hver en tid velkommen til at kontakte os her, så sidder vi klar til at assistere.

Kan jeg bruge min konto til at få leveret varer til en anden leveringsadresse? 

Ja, det kan du godt. Når du er logget ind, trykker du på "Min konto" og ”Adresser” i venstre side. Her kan du oprette en ny eller ændre leveringsadressen til den ønskede. Hvis du ikke ændre din leveringsadresse på din konto kan du altid ændre leveringsadressen, når du foretager dit køb under leveringsoplysninger.  

Hvor ser jeg min ordrehistorik?

Er du usikker på om din ordre er gennemført eller vil du blot se dine tidligere ordrer, skal du blot logge ind og trykke på “Mine ordrer” i venstre hjørne, og herefter ordrehistorik. Her har du også mulighed for at gense og hente faktura i PDF-format.

Kan jeg modtage en notifikation, når der kommer nye varer, som jeg er interesseret i?

Ja, når du har oprettet en konto og er logget ind, så kan du gå til den kategori for de varer, som du er interesseret i, og at markere ”Tilføj til favoritter kategorier”. Herefter bliver du sendt over på din konto side under favoritter, og her kan du markere feltet ”Jeg ønsker at modtage mail, når der er nye varer i mine favoritkategorier”. Hver mandag, vil du modtage en mail/notifikation, hvis der er kommet nye varer i dine favoritkategorier.


Har du brug for yderligere hjælp?

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os her!