Skip to content

Cee-materiel

Sikre CEE stik  CEE stik – hvad i alverden er det for en fisk, spørger du nok, hvis du da ikke har det som en fisk i vandet, når du skal have fingrene i nyt installationsmateriel. Kort fortalt, så er CEE en forkortelse for den internationale organisation IECEE, ...

Mest populære varer

Sikre CEE stik 

CEE stik – hvad i alverden er det for en fisk, spørger du nok, hvis du da ikke har det som en fisk i vandet, når du skal have fingrene i nyt installationsmateriel. Kort fortalt, så er CEE en forkortelse for den internationale organisation IECEE, der står bag reglerne for sikkerhedsgodkendelse af elektrisk udstyr. Det betyder altså, at CEE er et kvalitetsstempel, der indikerer at installationsmateriel, som eksempelvis stik, er sikkerhedsgodkendte og af højeste kvalitet.  

Hos GreenDozer.com forhandler vi CEE stik. Men det er ikke hvilke som helst stik, du finder her hos os. De er nemlig alle sammen spritnye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder. Det betyder, at du kan gøre en rigtig god handel til ingen penge. Da vores varer er overskydende varer, bør du være opmærksom på, at sortimentet kan variere.  

Forskellige typer CEE stik  

CEE stik og materiel er kendt for at være ualmindeligt robust. Der findes flere forskellige slags CEE stik, hvor der hovedsageligt skelnes mellem 230V og 400V. Det er heldigvis meget tydeligt, hvad der er hvad. De er nemlig farvekodede. CEE stik med 400V har røde dæklåg, hvor stikkene med 230V har blå dæklåg – og det er der altså en rigtig god grund til. Det er eksempelvis kun uddannede elektrikere, der må pille ved de røde CEE stik på 400V. 

400V betyder, at der er tale om kraftspænding. Det er en af de to standardspændinger, der anvendes af i Danmark. Den anden standardspænding er 230V. Men hvad er forskellen så helt præcist på de to CEE stik? Spændingen i 400V CEE stikket opnås gennem to faseledere, hvor spændingen ved 230V kan nøjes med en enkelt faseleder og en nulleder.  

Hvor bruges CEE stik?  

CEE stik bruges i dag rigtig mange steder, dog hovedsageligt steder, hvor der er behov for kraftige udtag til el. For eksempel på byggepladser, da CEE stik er kendetegnet ved højt sikkerhedsniveau og ydeevne samt lang holdbarhed.  

Køb CEE stik hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af CEE stik hos GreenDozer.com kan du gøre en rigtig god handel samtidig med, at du gør en god gerning. Bedre bliver det ikke. Du redder nemlig CEE stik fra at ende som skrot på lossepladserne. Det gør du, fordi alle vores varer er nye, overskydende varer. Men hvad vil det helt præcist sige? Nye, overskydende varer er spritnye varer, som grossisterne ikke kan komme af med af den ene eller den anden grund. De ser sig derfor nødsaget til at skrotte dem, selvom de absolut intet fejler. Det er en skam, og derfor kan du købe nye, overskydende varer hos GreenDozer.com og spare op til 90 %. Du redder dem fra skrot og giver dem nyt liv. Læs mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien lige her.