Skip to content

Installationsmateriel

    Installationsmateriel til elartikler    Du kender det. Der er virkelig ikke noget mere frustrerende end, når tingene bare ikke virker – og det gør sig måske især gældende ved elartikler. Du kan heldigvis hjælpe dig selv godt på vej, ved at investere i ...

Mest populære varer

 

 

Installationsmateriel til elartikler 

 

Du kender det. Der er virkelig ikke noget mere frustrerende end, når tingene bare ikke virker – og det gør sig måske især gældende ved elartikler. Du kan heldigvis hjælpe dig selv godt på vej, ved at investere i solidt installationsmateriel i god kvalitet til dine elartikler. På den måde giver du dig selv de bedste forudsætninger for, at dine elartikler fungerer som de skal – i hvert fald når det kommer til tilslutningen af dem.  

 

Hos GreenDozer.com forhandler vi et stort udvalg af installationsmateriel til elartikler. Alt sammen fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder. Det er dog ikke hvilke som helst installationsmateriel eller el-artikler, du finder her hos os. Vores varer er nemlig noget helt særligt. Det er nemlig spritnye, overskydende varer, hvilket betyder, at du kan gøre en god handel og en god gerning på én og samme tid, når du alligevel skal have fat i installationsmateriel.  

 

Typer af installationsmateriel til dine elartikler 

 

Installationsmateriel til elartikler er et vidt begreb. Heldigvis er det ikke så svært at finde rundt i for dig, der ikke er så velbevandret i elartiklernes finurlige verden. Installationsmateriel til elartikler er nemlig blot en overordnet betegnelse for materiel, du faktisk allerede kender som eksempelvis sikringer, stikpropper, transformere og afbrydere for blot at nævne et par stykker.  

 

Nedenfor kan du se en kort beskrivelse af nogle af de populære former for installationsmateriel til elartikler. 

 

Sikringer 

 

Du har helt sikkert oplevet, at strømmen er gået derhjemme. Hvis der ikke er tale om et stort blackout i din del af byen, er det typisk fordi en sikring er sprunget. Sikringer sørger for at beskytte boligens elektriske kredsløb. Hvis den elektriske spænding i ledninger bliver for høj grundet overbelastning af systemet, ja, så slår sikringen ganske enkelt fra. De sørger derved for, at der ikke sker skade på dine elinstallationer. 

 

Forskruninger 

 

Forskruninger i elartiklernes verden er blot et andet ord for kabelforskruninger og kabelgennemføringer. Forskruninger bruges, når der skal føres kabler til forseglede eller lukkede installationer og områder. Ofte ved kabler der skal føres til følsomt maskineri, strømgeneratorer eller telekommunikation.  

 

CEE stik 

 

Du er garanteret stødt på CEE stik uden at vide det. CEE stik er kvalitetsstemplede stik, der lever op til kravene fra den internationale organisation for el-sikkerhed, IECEE. Det er kraftfulde stik med henholdsvis 400 V eller 230 V. De er kendetegnet ved at være farvekodede, hvor et stik med 230 V er blåt og CEE stikket med 400 V er rødt. Det skyldes, at det kun er uddannede elektrikere som må pille ved en 400 V stik. CEE stik bruges til kraftige el-udtag eksempelvis ved industri.  

 

Afbrydere 

 

Afbrydere er over alt. I daglig tale bliver de også ofte nævnt som stikkontakter, og det er dem, du benytter hver dag, når lyset skal tændes og slukkes, eller du skal have gang i kaffemaskinen. Der findes dog flere forskellige typer afbrydere, som du kan læse mere om her. 

 

Køb installationsmateriel til elartikler hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Når du køber installationsmateriel til elartikler hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark ved at redde overskydende varer fra skrot. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive klogere lige her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på nye, overskydende varer og gode tilbud.