Skip to content

Gulvtæpper

Skal du renovere eller bygge nyt og mangler du et gulvtæppe? Hos GreenDozer.com har vi et stort udvalg af tæpper i god kvalitet. Gulvtæpper er rare at gå på, de varmer og er lyddæmpende. Hvilket gulvtæppe du skal vælge, afhænger af hvor det skal ligge. Skal gulvet l...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Skal du renovere eller bygge nyt og mangler du et gulvtæppe? Hos GreenDozer.com har vi et stort udvalg af tæpper i god kvalitet. Gulvtæpper er rare at gå på, de varmer og er lyddæmpende. Hvilket gulvtæppe du skal vælge, afhænger af hvor det skal ligge. Skal gulvet ligge et sted, hvor det er meget udsat for slid, er det fx vigtigt at vælge et ekstra slidstærkt gulvtæppe. 

Kontorbygninger med gulvtæpper

Er dit kontor udstyret med gulvtæpper? I så fald er du ikke alene – rigtig mange af alle kontorer har gulvtæpper. Men vidste du, at gulvtæpper faktisk kan være til gavn for din virksomhed? Et gulvtæppe på kontoret kan virke som en lille detalje, men det kan have stor betydning for din arbejdsdag. Et tæppe giver ikke kun komfort og stil til kontoret, men det kan også være med til at reducere støjniveauet og skabe en mere professionel atmosfære. Hvis du leder efter måder at gøre dit kontor mere behageligt og produktivt på, skal du starte med gulvbelægningen.  

Fordelene ved at have gulvtæpper på et kontor 

Tæpper giver et unikt æstetisk udtryk til ethvert kontorlokale, og ikke mindst giver de komfort for både medarbejdere og kunder. Kontorer med tæppebelagte gulve har tendens til at føles mere hyggelige end kontorer med hårde gulve, hvilket reducerer støjniveauet og øger produktiviteten. Desuden er tæpper med til at isolere rummene på et kontor, samtidig med at de giver en sti, der hjælper med at holde på varmen i vinterhalvåret uden store regninger i forbindelse med opvarmning.  

Hvordan lægger man et gulvtæppe? 

Det kan være meget besværligt at lægge et tæppe, men med den rette professionelle hjælp går det nemt. Professionelle tæppeinstallatører har den nødvendige viden og færdighed til at vurdere rummet, måle og skære tæppestykkerne korrekt op og lægge dem korrekt på plads. De vil også være i stand til at vise dig forskellige prøver og forklare, hvorfor visse materialer måske fungerer bedre i visse rum eller hjem. I sidste ende kan professionelle tæppelæggere garantere en hurtig og nem installation og samtidig give din bolig eller kontor ekstra stil.  

Køb gulvtæpper på GreenDozer

På GreenDozer har vi et stort udvalg af gulvtæpper. Vælg mellem overskudsvarer eller genbrugte varer. Overskudsvarer er helt nye byggematerialer, som byggemarkeder, grossister og producenter af den ene eller anden årsag har til overs, men som fungerer fejlfrit. Derfor kan vi sikre dig billige priser på byggematerialer. 
Du kan også købe brugte byggematerialer eller genbrugsmaterialer. Genbrugsmaterialer er byggemateriale, der har været brugt, men som sagtens kan genbruges igen.