Skip to content

Gulve

  Hvis du er på udkig efter en mere bæredygtig løsning til dit gulv, hvorfor så ikke overveje et genbrugt gulv? Genbrugte gulve er fremstillet af materialer, der ellers ville ende på lossepladsen, og er en fantastisk måde at reducere din indvirkning på miljøet på....

Mest populære varer

 

Hvis du er på udkig efter en mere bæredygtig løsning til dit gulv, hvorfor så ikke overveje et genbrugt gulv? Genbrugte gulve er fremstillet af materialer, der ellers ville ende på lossepladsen, og er en fantastisk måde at reducere din indvirkning på miljøet på. Desuden kan det være lige så stilfuldt og holdbart som konventionelle gulve.  

Køb brugte gulve på GreenDozer

Ønsker du at være miljøbevidst, mens du opdaterer dit hjem? Så behøver du ikke lede længere – Hos GreenDozer finder du flere forskellige genbrugte gulve, som du kan redde fra skrot.  
Genbrugsgulve giver et element af bæredygtigt design til ethvert rum. Bæredygtige materialer reducerer efterspørgslen efter nye produkter, så det er bestemt værd at overveje, når du køber ind til dit næste byggeprojekt. Genbrugte gulve har ikke kun miljømæssige fordele, men fungerer også som et smukt og prisvenligt gulv i ethvert hjem. Giv dine gulve et helt nyt udseende uden at skulle ty til at købe noget helt nyt. Det er nemt, omkostningseffektivt og også miljøvenligt.  
 
Ser du et parti gulv, som passer perfekt til dit byggeprojekt, så anbefaler vi dig at slå til! Brugte gulve kommer selv sagt fra nedrivningsprojekter, og derfor kan du ikke være sikker på, om og hvornår vi får lignende gulve til salg igen. Vores leverandører gør en stor indsats for at billeddokumentere eventuelle fejl og skrammer på gulvene. Derfor kan du sikkert købe brugte gulve på GreenDozer. 

Flere forskellige materialer

Genbrugte gulve er en nem måde at bidrage positivt til miljøet på og tilføje et unikt touch af stil til dit hjem. Fra træ- og laminatgulve lavet af genbrugsmaterialer til varm og holdbar vinyl - der er noget, der passer til enhver indretningsæstetik. En god balance mellem form, funktion og bæredygtighed giver genbrugte gulve en ekstra fordel, der gør dem til attraktive muligheder for enhver boligejer, som er på udkig efter et nyt gulv. 

Boligrenovering på budget

Genbrugsgulve er det perfekte valg til et boligrenoveringsprojekt på et budget. Det er en økonomisk overkommelig, miljøvenlig løsning, der kan give ethvert rum karakter. Ikke alene er det en god måde at spare penge på, men det giver også et unikt udtryk. Fra rustikke planker af træ til moderne betonplader - genbrugte gulve har noget særligt at tilbyde ethvert boligrenoveringsprojekt. 

Installation af genbrugsgulve 

Det er typisk nemt og kan gøres med enkle værktøjer eller med hjælp fra en professionel med specialiserede færdigheder og ekspertise. Uanset om du vælger at gøre det selv eller tilkalde en professionel, giver genbrugsgulve mulighed for en omkostningseffektiv og miljøvenlig løsning, der giver dit hjem et stilfuldt nyt udseende. 

Vedligeholdelse af et genbrugt gulv 

Regelmæssig rengøring af dit genbrugsgulv er en vigtig del af at holde det flot. Det fjerner snavs og støv, som langsomt kan ophobes med tiden og forårsage skader på gulvets struktur. Regelmæssig rengøring forhindrer også, at spildte væsker sætter sig fast og skaber en plet, hvilket øger dets levetid og giver dig mulighed for at nyde dit nye gulv i længere tid. For at sikre, at dit gulv forbliver i topform, skal du bruge en fugtig moppe. Et naturligt, ikke-slibende rengøringsmiddel vil også give det en varig beskyttelse og samtidig få det til at skinne! Så glem ikke at rengøre dit genbrugsgulv regelmæssigt - det er et vigtigt skridt for at give det langvarige kærlighed! 

Køb gulve i høj kvalitet til billige priser 

Hos GreenDozer forhandler vi overskudsvarer, basisvarer, genbrugsvarer og genanvendte varer. Overskudsvarer er varer, som grossister, byggemarkeder eller producenter har i overskud af den ene eller anden årsag. Det er helt nye varer, som forhandles på samme vilkår som vores basisvarer, og som aldrig har været åbnet eller brugt, de er simpelthen bare i overskud på leverandørernes lagre. Derfor har vores leverandører også en særlig interesse i at få solgt de varer hurtigt, og den bedste måde at gøre det er med lave priser. Derfor kan du købe helt nye varer til de billigste priser hos GreenDozer.com. Genbrugsvarer er varer, der sagtens kan genbruges eller genanvendes.  
 
Vælg overskudsvarer og genbrugsvarer og vær med til at minimere spild i byggebranchen.